Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Още една година производство за 211
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
W140
Mercedes напредва с подготовката на новия Е-Клас

Mercedes ще пусне в серийно производство следващото поколение на седана от E-Клас през 2009 година, като официалната премиера е планирана за автомобилния салон в Женева през март.

Информацията с която разполагаме сега показва, че автомобилът ще остане близък по размери до днешния модел, но дизайнът ще бъде близък до стила на купето с четири врати CLS.

Предницата ще бъде по-различна, с по-ъгловати форми и четири четвъртити фара.

Базисен двигател ще бъде четирицилиндров турбоагрегат с мощност 184 к.с., а най-силният мотор с Клас-Е ще бъде V8 с мощност 544 к.с. Сред останалите двигатели ще видим изцяло новия за Е-Клас бензинов V6 с директно впръскване на горивото, както и дизелов V8. Към 2010 г. при Е-Клас ще видим и хибриден вариант.

Интериорът ще запази тенденциите наблюдавани в най-новите модели на Mercedes с високо качество и отлично изпълнение, като при Е-Клас ще бъде смесица от елементи и детайли, които виждаме при S-Клас и при C-Клас. В централната част на таблото ще преобладава голям екран. Вътре в кокпита, разположен между спидометъра и оборотомера ще бъде разположен друг екран, който ще бъде на борд-компютъра. Цялостния дизайн на таблото ще бъде близък до този на новия С-Клас.

В огледалата за странично виждане ще бъдат интегрирани мигачите. По-малко от една година след появата на седана на Е-Клас, на пазара ще се появи и комби вариант.

Източник: Аутомедия
grosmaster
Т'ва много грозно бре, Саше? kill_myself.gif
ГъзЪт го бива, ама предницата е .... slap.gif
armsbg
красота!!!
ivanhow
Много е яка.На мен ми харесва
sky
И на мен ми харесва wink.gif
Vladek
Нещо крайслерско има в муцуната му
Ма иначи линията е готина
:4036:
W140
Цитат(Vladek @ Jan 19 2008, 09:55 PM) *
Нещо крайслерско има в муцуната му
Ма иначи линията е готина
:4036:

недей така
страшна си е колицата
Bicianni
Абе вия нормални ли сте ве Тва е нещо страшно Красиво бе леле,полудях от кеф леле,страшна е bigemo_harabe_net-110.gif
Stealth
Цитат(Bicianni @ Oct 15 2008, 11:45 PM) *
Абе вия нормални ли сте ве Тва е нещо страшно Красиво бе леле,полудях от кеф леле,страшна е bigemo_harabe_net-110.gif

И на мене ми харесва също,само незнам защо тази задница швабите са е направили доста да прилича на BMW 335 ???? дразни ме това 0_poster_offtopic.gif
някои друг ше го потвърди ли??
Joro Minev
не сам много доволен очакванията ми бяха по-големи
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.