Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: H1
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > A-класа + Smart
petya_m
На таблото ми светна лампичка с H1 и изпилка нещо,някой има ли представа каво е това?!
Tocata
Цитат(petya_m @ Dec 26 2007, 04:33 PM) *
На таблото ми светна лампичка с H1 и изпилка нещо,някой има ли представа каво е това?!

Дали ще я разпознаеш от тези:

petya_m
Съжалявам че не уточних точно къде ми се появи,на малкото дисплейче до километража.
turbo
H1 или HI ??? mellow.gif
Ако е "HI" виж това http://www.mercedes-www.mercedes-club-bg.c...?showtopic=9448
petya_m
Май трябва да е второто HI unsure.gif смених маслото и сега всичко е в нормите biggrin.gif
miss
Здравйте, знам, че е стара темата, но някой може ли да ми каже какво точно може да означава този свук (все едно съм си забравила фаровете включени) и Н1 до километража на малкото екранче. казаха ми, че можев да е предупреждение за лампичка. моял помогнете!!!!
barekov1
Цитат(miss @ Feb 8 2011, 05:14 PM) *
Здравйте, знам, че е стара темата, но някой може ли да ми каже какво точно може да означава този свук (все едно съм си забравила фаровете включени) и Н1 до километража на малкото екранче. казаха ми, че можев да е предупреждение за лампичка. моял помогнете!!!!

Предупреждава за наднормено ниво на масло. Или сипал повече масло или ти влиза бензин в маслото
miss
Цитат(bareov1 @ Feb 8 2011, 05:20 PM) *
Цитат(miss @ Feb 8 2011, 05:14 PM) *

Предупреждава за наднормено ниво на масло. Или сипал повече масло или ти влиза бензин в маслото

май се оказа второто, защото маслото е сменено преди 9 месеца и е нямало проблем до сега. но преди малко слязох да видя нивото на маслото и беше над нормата. каква може да е причината да се смесват????
barekov1
Ми да започнем от най- хубавото. Колата не загрява достатъчно.Сменяван ли е термостата? Ако не, направи следното. Запали колата (задължително да е студен мотора) Остави я да поработи 5 мин. Дигни предния капак. от дясната страна ще видиш един дебел маркуч който отива към радиатора. Пипни го минимум 5 минути след като е запалена колата. Ако се затопля значи си за смяна на термостат.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.