Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Румънски тунинг на Mercedes 190
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Tuning
phantasm
Преди ...

След ...

Оптика и Performance tuning за 6000 euro!
blink.gif
mafiota^^^
Горката кола орезилили са я за цял живот.
Blond
Определено не е мой стилът на тази кола, но "Въпрос на вкус" - казало кучето и си облизало... ohmy.gif
batNIKI
Цитат(BlondNigger @ Apr 24 2006, 11:30 AM)
Определено не е мой стилът на тази кола, но "Въпрос на вкус" - казало кучето и си облизало... ohmy.gif

Мм дааа, ако не беше така орезилена решетката щеше да изглежда доста по добре, а и отзад имам няколко забележки wink.gif
sky
Има какво да се желае,но все пак различни хора ,различни вкусове biggrin.gif
Capt.Vimes
Цитат(sky @ Apr 24 2006, 03:22 PM)
Има какво да се желае,но все пак различни хора ,различни вкусове biggrin.gif

Явно българският вкус е по-различен от румънския, защото и на мен не ми харесва. Прав е колегата по-горе за решетката.
phantasm
Мене пък много си ме кефи мерцчето.
Отзаде е като космически кораб!
ALEXONE™
Хубава работа но Ц*****а
phantasm
След малко ще пусна много снинки на 190тки и цялата ми колекция напрао ohmy.gif
sky
Цитат(ALEXONE™ @ Apr 24 2006, 07:24 PM)
Хубава работа но Ц*****а

Ако не беше ц......а нямаше да е хубава biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
DJ FUNKY
ПОКЪРТИТЕЛНО
Veni®
това ще да е причината да не ни приемат в европата заедно :P
KPAHK
Без коментар ph34r.gif

БАХ ТИ ГРОЗОТИЯТА rolleyes.gif (не се сдържах B) )
sky
Цитат(Veni® @ Apr 25 2006, 10:07 AM)
това ще да е причината да не ни приемат в европата заедно :P

Те и без това не искат да ни приемат biggrin.gif
Dezki
тоя от РОМънското Стара Загора
в една песен се пееше: ...за всичкото с Р .... ссигани братя.... качак, качак, да запалим качак... :P
mercedes
Цитат(Dezki @ Apr 25 2006, 09:40 PM)
тоя от РОМънското Стара Загора
в една песен се пееше: ...за всичкото с Р .... ссигани братя.... качак, качак, да запалим качак... :P

ко ми са праи6 с тоа сме6ния матор м4 имам в приселци два декара ДВОР laugh.gif
KoZmo
Цитат(KPAHK @ Apr 25 2006, 08:32 AM)
Без коментар ph34r.gif

БАХ ТИ ГРОЗОТИЯТА rolleyes.gif (не се сдържах B) )

Отвратително грозна е отзад, като корито са я направили...
Bustter
Те румънците нещо маи немогат да се похвалят с вкус и разум като се почне с онзи дето си кърти маибаха за да влезе....
phantasm
хах не ми напомняй това, че ще заплачим sad.gif
don_anton
супер 1во мнение smile.gif ... и все пак честно казано след тези снимки за пореден път се обеждавам, че какъвто и да е тунинг на 190тки е зле...просто прави ги адски селски и цигански поне така ми изглеждат на мен...говоря за по-подробен тунинг не за някоя друга лайсна wink.gif аз карам 190 и като 1ва кола никога не бих си го развалил така wink.gif
ivanhow
Явно има хора които си мразят колите. Според мен един много скромен тунинг може да направи чудеса. И съм сигурен че ще изглежда сто пъи по-добре
m_hi88
Много пъти съм казвал и пак ще се повторя-МЕРЦЕДЕС е изцяло завършен по отношение на дизаин(и не само!)автомобил и не се нуждае от почти никакъв тунинг!!!
>>>В случая ситуацията е много тежка nono.gif ..и продължава да ме е яд,че този soldier.gif не изби всички циганоиди в периода на 1939-44г.
Veni®
Цитат(m_hi88 @ Apr 23 2007, 08:58 AM) *
>>>В случая ситуацията е много тежка nono.gif ..и продължава да ме е яд,че този soldier.gif не изби всички циганоиди в периода на 1939-44г.

късно е вече
а въпросния човек вчера имаше рожден ден newsm05_14.gif
m_hi88
Цитат(Veni® @ Apr 23 2007, 09:59 AM) *
късно е вече
а въпросния човек вчера имаше рожден ден newsm05_14.gif

Еей,Вени,кви събития пропускаме да отбележим!!!..От съвремемнения начин на живот е-бързина,стрес,колата,парите,работата...Айде тая неделя(те са 4 почивни дни тоя уикенд,та може и да не е точно в неделя,а когато е удобно на повечето хора) на "Опет"-а да почетем случая с по чаша немска бира,хем и да се видим групата(който има възможност,разбира се)!..Кво ще кажете?..За да не излизаме от темата-на срещата ще обсъдим "Опасни тенденций в тунинга на Мерцедес и най-вероятните възможности за тяхното изкореняване"!!! biggrin.gif
Jonkata
е тоя се е улял просто kill_myself.gif няма такав циганин отзад е направена акто типична Дачия madcroud.gif
iliqn_kocev
извращение с колата kill_myself.gif според мен 190-ката е за по-изчистен вид тунинг джанти,хубава боя,крило или нещо друго но по-умерено
medkovec
Това може да го направи само 1 румънски циганин kill_myself.gif
2.5 16v
Интересно ми е ,как човек се амбицира и влага толкова труд в нещо ,което само той и съседа му ще оценят ? Как се е родила идеята за дизайна ? Колко човека са го проектирали? Дизел ли е? Дали спойлера натиска достатъчно? Това са фундаментални въпроси които всеки си ги задава. allhail.gif
Volter
Все едно е правена с подръчни материали smile.gif
Колеги, никой ли не забеляза, че колата преди тунинга е с широка лайсна? Има нещо гнило ми се струва :p
medkovec*
Колата са я страшно загрозили , но все пак да не забравяме , че това е просто един Романски мангал те по-добри коли от Dacia laugh.gif не са виждали
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.