Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Фернандо Алонсо ще кара за Vodafone
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Formula 1
ALEXONE™

След като състезателното подразделение на Mercedes във Формула 1 “отмъкна” златната рибка Vodafone от Ferrari, вчера стана ясно, че мениджърския екип на германския отбор е посегнал и на Renault. От 2007 година, Vodafone McLaren Mercedes ще може да разчита и на “златното момче” Фернандо Алонсо за спечелването на световните титли при пилотите и конструкторите.

“Както ще разберете в най- скоро време, взех решение да напусна Renault след края на сезон 2006. Осъществих настоящата си амбиция с Renault през тази година, и на базата на кариерата ми, смятам, че е време за ново предизвикателство. Това би било да се опитам и да спечеля с нов отбор. В този момент обаче, аз съм концентриран върху 2006 година. Renault ме вкараха във Формула 1, донесоха ми първата титла, и аз ще работя, за да повторя успеха през следващата година”, сподели Фернандо Алонсо. “Очаквам един много успешен сезон 2006”, добави той.
sky
Алонсо е добър,но съм голям почитател на Кими и още по-голям на мерцедесwink.gif
ALEXONE™
Цитат(sky @ Apr 19 2006, 09:48 PM)
Алонсо е добър,но съм голям почитател на Кими и още по-голям на мерцедесwink.gif

И аз съм фен на Кими но парата си казва своето wink.gif
sky
Цитат(ALEXONE™ @ Apr 20 2006, 10:40 AM)
Цитат(sky @ Apr 19 2006, 09:48 PM)

И аз съм фен на Кими но парата си казва своето wink.gif

Така е,става дума за интереси wink.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.