Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Колите от коя страна ви харесват?
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
phantasm
Mercedes и Оpel (новите) ме радват smile.gif
Inkas
Все пак карам МБ :P
W140
един беше казал: не е лу германска колатая значи е щаига rolleyes.gif
lyuben54
Някои коли ми харесват от предната страна, други от задната, особено ако е по-вирната laugh.gif
DJ FUNKY
Цитат(lyuben54 @ Apr 19 2006, 08:28 AM)
Някои коли ми харесват от предната страна, други от задната, особено ако е по-вирната laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
sky
Определено немските wink.gif
Rollins
Не знам,никога не съм възприемал Форд и Опел като немски автомобили..Струва ми се,Опел щеше да бъде много ПО-,ако не бяха го купили...
phantasm
Опел към кой е?
kyuss
General motors ha-ha..колкото Воксхол е английски...Дано освен наливането на пари да не вземат да "наливат акъл" и на Сааб например...ма който плаща,той избира музиката. sad.gif
neichev
Определено съм за немските машини за мен най добрите производители на автомобили са германците макар че японците също правят добри коли(говоря за японски мотори на коли иначе ми харесват Лексус Инфинити Акура)
:P
mechoka
май само аз харесвам и английските blink.gif освен мерцедес
lyuben54
Имал ли си и поддържал ли си английска кола?
mechoka
Цитат(lyuben54 @ May 16 2006, 10:29 AM)
Имал ли си и поддържал ли си английска кола?

да, имал съм две, едната още я имам де и съм много доволен biggrin.gif
lyuben54
Явно си късметлия. Аз имам едно Метро, дето седи под навеса като недвижима собственост поне от 10 г. и още споменавам женските роднини на колегата, който ме убеди да го купя. Служебната ми е Ровър 620 и годишната му поддръжка струва средно около 5000 лева. Това е по един читав автомобил втора употреба всяка година.
Дано аз да съм "лошото" изключение.
mechoka
5000лв blink.gif май наистина си лошото изключение
PAcHy
От Германия :P Все пак МБ е от там.. laugh.gif
sky
Цитат(lyuben54 @ May 16 2006, 01:59 PM)
Явно си късметлия. Аз имам едно Метро, дето седи под навеса като недвижима собственост поне от 10 г. и още споменавам женските роднини на колегата, който ме убеди да го купя. Служебната ми е Ровър 620 и годишната му поддръжка струва средно около 5000 лева. Това е по един читав автомобил втора употреба всяка година.
Дано аз да съм "лошото" изключение.

Той не е ли с мотор на "Хонда"(за Ровър 620 говоря)
mechoka
Цитат(sky @ May 22 2006, 05:45 PM)
Той не е ли с мотор на "Хонда"(за Ровър 620 говоря)

без турбо е на хонда, с на ровър
IVO_BMW
Германски (Mercedes, BMW, VW, Porsche)
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.