Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Кой сега е номер едно.о..оо...ооо....оооо.....
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Formula 1
cetkata
КИМИ РАЙКОНЕН

Има Господ ! allhail.gif

Кими.....иииии.....инфарт щях да получа, копеле такова - направо се наср....х censored.gif censored.gif censored.gif от кееееффффффф ! Щампанското, което ще пиеш е амброзия от испански и английски сълзи wink.gif
DJ FUNKY
малеееееееееееееее смени дилъра бе момче 0_yahoo.gif
grosmaster
Бахти и нагласената работа, провалиха Хамилтън.
Ако не му бяха сменили режима на работа да двигателя от бокса, новия световен шампион щеше да е друг.
W123
Mаа-фии-яяяяя!!!
cetkata
......... от ФИНЛАНДЕЦ по-добър шофьор нема, еййййййй !
hooray.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif hooray.gif

догодина като дойде Хейки в Макларън , кво ще правя не знам ...... "шампанско и сълзи" beer.gif
krasch
Нямам думи , такава излагация, за последните 2 старта провалиха сезона на Хамито.Недопустимо е такова нещо.
grosmaster
Цитат(krasch @ Oct 21 2007, 08:55 PM) *
Нямам думи , такава излагация, за последните 2 старта провалиха сезона на Хамито.Недопустимо е такова нещо.

Абе всичко е мафия и там да им censored.gif
vaakata
Иеееееееееееееееееееееееееееееееее Кимиииии е номер 1. allhail.gif
Да му е гадно на онова копеленце. И нека това да бъде за назидание на Мак Ларън да не пипат чуждите скици повече в крйна сметка се прецакаха.
krasch
Цитат(grosmaster @ Oct 21 2007, 08:57 PM) *
Абе всичко е мафия и там да им censored.gif

Може и да си прав ама аз не съм съгласен с това и тоя кими е голям касметлия , а и скандала е една голяма измислица , но майната им всичко свърши , ще чакаме сезон 2008.
krasch
Абе фераристи кво пишете тук бе я си направете сами форум , карат MERCEDES а се радват на умрялото ферари
vaakata
Че то МЕРЦЕДЕС нямат собствен тим. До колкото ми е известно тима си е Мак Ларън. А и дори и МЕРЦЕДЕС да имаха тим пак нямаше да съм доволен от такива победи крадейки от конкуренцията. wink.gif
ALEXONE™
Честито на Айс Мен,чиста победа направо ни размазоха.
За всичко е винонен гадния "лесбиец" Алонсо
neichev
Ми чи то който ме знае се съм си "ферариец" от както се помня и често казано по сладка победа и по красива отдавна не е имало.Да биеш Алнсо и Хамилтън с по 1 точка си е меко казано "ужасно' (за тях де).
Но каквото и да си говорим екипа на Ферари си свърши перфектно работата през последнитя няколко състезания и това даде своя плод!
Лично за мен Хамилтън си беше Шампион още миналото състезание но там грешката беше изцяло на отбора които избраха той да остане на пистата...
Този сезон може да се кеже, че е най-интересния който съм гледал до сега...като се има предвид, че гледам Формула 1 от 4-5 години.
Друго си е да има тръпка..не Шуми да ги гази и да трупа по 150 точни и да е Шампион още след края на средата на Шампионата...така ми харесва в този спорт трябва да има интрига и развитие.
Иска ми е другия месец да почва новата година, но ще почакаме.
Браво на Кими и на отбора му!!! allhail.gif
Както и на отбора на Мерцедес които бяха повече от сериозен конкурент за титлата тази година! flagMB new.JPG
sky
Цитат(W123 @ Oct 21 2007, 08:39 PM) *
Mаа-фии-яяяяя!!!

Напълно съм съгласен с теб.
cetkata
Цитат(ALEXONE™ @ Oct 21 2007, 09:37 PM) *
За всичко е винонен гадния "лесбиец" Алонсо

icon_welldone.gif на дали в историята на отборните раздори е имало по-гадни развръзки - тази беше такава за Макларън.

Ако някой тука си мисли, че Мерцедес е отбора - нещо не е в час и да не се изцепва прибързано!

Впрочем да припомням древната приказка "Давама се карат - Трети печели" вече няма смисъл.

И тука няма "гадни фераристи" ;) а фенове на този или онзи пилот - аз съм такъв! Питате ли ме какво ми беше когато ШУМИ и ХАКИНЕН бяха на пистата - по-добре недейте!

"Нема...нема на тоз белий свет
по-юбаво шофьорче от финдланче"

Айсмен си спечели заслужено - ФАКТ !

ХАМИЛТЪН претовари двигателя, изтърва си нервите след като Алонсо го скъса на 1вия завой още - ФАКТ ! впрочем двигателя не си променя режима от бокса чрез някаква радио или дистанционна комуникация, а само и единствено от пилота в болида - има 5 режима, които може да си избере - такъв е софтуерът и правилата в Ф1. Добре, че не загасна тоя двигател и той си рестартира системата наново и както видяхте показа страхотно каране от 18ти стана 7ми. Страхотен пилот е тоя новобранец и ще има бъдеще , уверен съм.
Сега разбирате ли защо станаха издънките с него в КИТАЙ - еми новобранецът си е новобранец и това си е!
Да ама тия 2 новобрански грешки направиха страхотния спектакъл. Кой досега е стигал на 1 точка след шампиона още от първата си година във Ф1 ???

- той - ЛЮИС ХАМИЛТЪН !

А пука ли ви изобщо какво му е на ФИЛИПЕ МАСА - невероятна личност , раздаде се за отбора - пълна противоположност на егоиста Алонсо.

ФИЛИПЕ стисна зъби и спря ударите на сърцето си заради титлата на Айсмен ! Колко могат да го направят - и все на бразилци се случва (Баричело за Шумахер го правеше също)

За да бъдеш велик в този спорт трябва да си добър шофьор като финландец и да имаш сърце на бразилец !!!

Впрочем имаше един такъв, но той сега е на небето , само дето не беше роден на север , казваше се АИРТОН и ги мачкаше като мравки.....ама тва е друга история!

Сега заповядайте на гости на КИМИ
willy555
Цитат(krasch @ Oct 21 2007, 09:02 PM) *
Абе фераристи кво пишете тук бе я си направете сами форум , карат MERCEDES а се радват на умрялото ферари

Пич, Кими беше пилот на Макларън до миналата година. Ако си му бил фен тогава, сега няма ли да си? Мисля, че повечето тук сме по-пристрастни на тема пилоти, а не коли! Аз поне съм такъв. Фен съм на Кими откакто се появи във Формулата и ще му бъда независимо в кой тим отиде да кара. И Хамилтън ми е симпатичен, но просто тази година беше ред на Кими. Фантастичен сезон и за двамата. icon_welldone.gif
Браво Айсмен!
П.С. Освен това, от няколко години чаках да видя усмивката на Кими laugh.gif
W116
Цитат(cetkata @ Oct 21 2007, 10:53 PM) *
Впрочем имаше един такъв, но той сега е на небето , само дето не беше роден на север , казваше се АИРТОН и ги мачкаше като мравки.....ама тва е друга история!

icon_welldone.gif icon_welldone.gif icon_welldone.gif
SYSO
Може и да е новобранец Хамилтън ,но много яко го забиха в последните състезания!!! Що му бяха тези 10 спирания като знаят какъв е дълъг бокса в бразилия!Дори и да спестиш някоя секунда с каране то едно влизане в бокса ги изяжда двоино.Ако беше влизъл 2 пъти щеше да стане 5-ти.
Нарочно го провалиха.
Мафия има и в Ф1.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta4kata
Хамилтън си е виновен сам нема какво да го защитавате
kuhcho
Фен съм на Алонсо и на McLaren, но победата на Кими си беше заслужена. Ред му беше на момчето да вземе титла, до сега все нещо му куцаше, сякаш тъмен облак беше застанал отгоре му. Честито IceMan!!! И да не забравяме че все пак това освен една надпревара на смели мъже с бързи коли, също така е и шоубизнес в по-голямата си част. Както и би трябвало да бъде. Помните ли предишните скучни шампионати когато още 3-4 кръга преди края се знаеше шампиона??? Много интересно ли ви беше тогава? А сега съм сигурен че абсолютно всеки фен беше прикован към телевизионния екран с пуканките и бирата всяка събота и неделя (както и се случи с мен)! Всичко е въпрос на интереси, популярност и ШОУБИЗНЕС. Как пък точно на последния кръг булида на Хамилтън ще се прецака? Как на по-ранно Гран При ще го извикат в бокса твърде късно за смяна на гуми и зареждане (сещате се когато Хамилтън изхвърча от пистата точно преди да влезе в бокса). Как стана така че на последния кръг Кими излезе от бокса на стотни от секундата преди Маса? Има още много питанки и "съвпадения", но пък няма смисъл да ги обсъждаме. Всичко си остава един голям шоуБИЗНЕС, театър, постановка или както искате го наричайте. Но на мен ми харесва, гледал съм го тоя театър, гледам го, и ще го гледам, защото има тръпка, има интрига, има развой на нещата, има ... ббббррррррррррмммммммммммм drift1.gif hooray.gif
Нямам търпение да видя следващия сезон кои ще са актьорите и кои техните режосьори и сценаристи! laugh.gif
F1 RULEEEZZZZZ 0_yahoo.gif
KPAHK
Лайняна работа е тва Формулата вече. Няма истински състезания, няма и истински пилоти
Boabab
При тия космически суми, които се разиграват шоуто трябва да е пълно.
Трябва да има интерес до последното състезание, като края може и да не е
най-очаквания (може би и малко режисура). А за мен лично няма един случаен
пилот във Ф1, всички са страхотни майстори на волана.
cetkata
Цитат(Boabab @ Oct 23 2007, 06:34 PM) *
...... няма един случаен пилот във Ф1, всички са страхотни майстори на волана.

За да се стигне до Ф1, да си страхотен пилот със здраве и реакции по-бързи дори и от пилот от ВВС - не стигат !

Шефът на Ферари Жан Тод се пъчи, че Кими от тук нататък ще става все по-силен, но Мика Хакинен (св. шамп. с Макларън) анализира сънародника си - новия герой на Финландия така:
"Напрежението върху него ще бъде различно. Неговото самочувствие ще се покачи и това ще го промени. Мен също ме промени. Беше страхотно, когато станах световен шампион. Аз работих дълги години, за да стигна до тази титла, а за да спечеля втората си титла направо се скъсах от работа. Бях напълно физически и психически изтощен. Битката през втория сезон на 1999 година бе толкова оспорвана, че съдбата се решаваше в последния кръг. Това ми дойде прекалено много! Сега ще видим какво ще се случи с Кими." - споделя Мика Хакинен.

споко Мика, Айсмен е железен като теб - очакват го поне 3 титли wink.gif
Svalko
Както навсякъде, където играят големите пари, нищо не става случайно. Този сезон наистина беше един от най-интересните през последните години. Поради отсъствието на Шумахер, може би, силите бяха доста изравнени. Много съжалявам за Хамилтън, защото момчето тръгна да се доказва от 1-вата обиколка и през целият сезон се бори мъжки. Така че след Шуми, сега той ми е новият фаворит за години напред. А на Айсмен, честито!!! Възползва се по най-добрият начин, от нездравата атмосфера в отбора на Макларън. Жалко,че предните години не можа да покаже класата си с Мерцедеса. Така че аз очаквам още по-интересен следващ сезон.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.