Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Отекчение
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Formula 1
калоян
Кубица удря Хамилтон- наказание ,.Ветел удря Алонсо от дясно няма наказание,даже и разследване няма.Ясно е че ще бъде голяма реклама за Формула 1 пилот ,който за първи път участва и да стане шампион.Но защо се опитват по всякакав начин и от всички страни да му помагат и не казвайте,че това не е така.Аз съм фен на Ферари и не съм пристрастен.Интересно как ли се разби окачването от ляво на Алонсо?Този спорт вече започна да става много досаден със тези комерсиални интереси.Времето ще покаже кой е бил по достоен.Но неможе с нечестни игри ,до миналата година Макларан Мерцедес никакви ги нямаше обраха Ферари и сега са първи.Наказанието им според мен е малко,трябваше дори да ги изхвърлят от Ф1.Как успяха да напаснат шаси което е работило с гуми мишелин да работи така добре с бриджстон,а защо от Рено не успяха-защото в Рено не работят хора, които да искат победа на всяка цена без оглед на приомите.Ако не променят в скоро време някои неща във Ф1,например да могат по лесно да се изпреварват,няма да останат много фенове.
hektor
Цитат(калоян @ Sep 30 2007, 08:23 AM) *
Кубица удря Хамилтон- наказание ,.Ветел удря Алонсо от дясно няма наказание,даже и разследване няма.Ясно е че ще бъде голяма реклама за Формула 1 пилот ,който за първи път участва и да стане шампион.Но защо се опитват по всякакав начин и от всички страни да му помагат и не казвайте,че това не е така.Аз съм фен на Ферари и не съм пристрастен.Интересно как ли се разби окачването от ляво на Алонсо?Този спорт вече започна да става много досаден със тези комерсиални интереси.Времето ще покаже кой е бил по достоен.Но неможе с нечестни игри ,до миналата година Макларан Мерцедес никакви ги нямаше обраха Ферари и сега са първи.Наказанието им според мен е малко,трябваше дори да ги изхвърлят от Ф1.Как успяха да напаснат шаси което е работило с гуми мишелин да работи така добре с бриджстон,а защо от Рено не успяха-защото в Рено не работят хора, които да искат победа на всяка цена без оглед на приомите.Ако не променят в скоро време някои неща във Ф1,например да могат по лесно да се изпреварват,няма да останат много фенове.

Колега, относно удара на Алонсо с Фетел и аz така реагирах като теб. Сно6ти след като гледах повторението видях, 4е виновника zа удара си е Алонсо. Фетел си бе пред него във вътре6ната страна на zавоя и Алонсо от вън6ната страна си го zатвори опитвайки се да го иzпревари и тоzи инцидент му повреди болида и мисля,4е това бе при4ината в последствие Алонсо да иzгуби контрол и да се раzбие . Но в тоzи дъжд си бе лудница така или ина4е
nick chuck
Ясно е, че на Хамилтон баща му си е купил поне по 45% от акциите на Мак и Бенц. Ако сте забелязали колко внимателно кара Кими. А как спореше със Шумахер и дори се запъваше.
калоян
Цитат(nick chuck @ Oct 1 2007, 02:44 PM) *
Ясно е, че на Хамилтон баща му си е купил поне по 45% от акциите на Мак и Бенц. Ако сте забелязали колко внимателно кара Кими. А как спореше със Шумахер и дори се запъваше.

Има и още нещо ,което ме раздразни ,а именно поведението на Хамилтон зад колата за сигорност.Спираше и се опитваше да принуди Алонсо да го изпревари и с това да накажат Алонсо.Върнете се малко назад в шампионата и вище как за същото поведение Маса беше наказан.И това на съотборник.За мен "Управниците " на Ф1 не мерят с един аршин.
ALEXONE™
Цитат(калоян @ Oct 1 2007, 04:14 PM) *
Има и още нещо ,което ме раздразни ,а именно поведението на Хамилтон зад колата за сигорност.Спираше и се опитваше да принуди Алонсо да го изпревари и с това да накажат Алонсо.Върнете се малко назад в шампионата и вище как за същото поведение Маса беше наказан.И това на съотборник.За мен "Управниците " на Ф1 не мерят с един аршин.

Калояне не се коси де,той аршина е един и е $$$$

А Алонсо сам си е виновен. closed-topic.gif
калоян
Много си прав,я виж какво хубаво време е на вън,да изхвърчам от кабинета и да пием по биричка beer.gif .Да Вие сладко icon_coolgrin.gif
ALEXONE™
Цитат(калоян @ Oct 1 2007, 05:38 PM) *
Много си прав,я виж какво хубаво време е на вън,да изхвърчам от кабинета и да пием по биричка beer.gif .Да Вие сладко icon_coolgrin.gif

beer.gif с ЦаЦа icon_welldone.gif
cetkata
копелето Хамилтън е много добро ! намериха си майстора в негово лице "фаворитите" : Алонсо, Маса, Кими и някои други !

... и отгоре трябва да пише не Отегчение - а Възхищение !!!

Затворете очи и седнете в болида на негово място.

Хубаво е нали ?

И какво ще направите сега ?

ВСИЧКО ! hooray.gif
ALEXONE™
Алонсо в Рено от следващия сезон

Испанецът имал устна договорка с шефовете на отбора
Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо има устна договорка да премине в Рено след края на сезона, твърди "Марка".

Титлите си пилотът спечели именно с отбора на Рено. Наскоро шефът на Рено Флавио Бриаторе открито заяви, че Алонсо е добре дошъл отново в отбора. Както е известно, испанецът има договор с Макларън до 2009 година, но не смята да го изпълни. Основната причина за това е неразбирателството му с другия пилот на Макларън Люис Хамилтън.

Според изданието, правните съветници на Алонсо вече са се заели да търсят вратички в договора на пилота, които да позволят той да разтрогне договора си с Макларън. Много е възможно Алонсо да опита да се възползва от скандала с шпионажа и тежкото наказание, което ФИА наложи на Макларън, като вредящи на имиджа му
По BTV потвърдиха,че "леспанчето" е подписал договора.
krasch
Цитат(калоян @ Sep 30 2007, 09:23 AM) *

Не знам кой кого е обрал , но едно е ясно Хамито скри топката на всички фафорити и им показа как се кара.Някой от вас някога карал ли е състезателен автомобил , говоря за заводско изпълнение а не някое аматьорско.Воденето на такъв автомобил по трасето е много досадна работа ако нямаш опит.Аз съм опитвал с Mitsubishi EVO7 подготвено за състезание на асфалт и повече от 2 предавка не можах да включа , тези 300+ конски сили не можах да ги ударжа , а представям си какво са 800+ и то само на един двигателен мост.Така , че таланта на Хамито е достоен за уважение и не съм съгласен , че го подкрепят.Отначало бях по-вече за Алонсо но след 3 състезание съм твърдо за Хамито , и мисля че си заслужава титлата ако успее да я спечили.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.