Цитат(калоян @ Sep 30 2007, 09:23 AM)

Кубица удря Хамилтон- наказание ,.Ветел удря Алонсо от дясно няма наказание,даже и разследване няма.Ясно е че ще бъде голяма реклама за Формула 1 пилот ,който за първи път участва и да стане шампион.Но защо се опитват по всякакав начин и от всички страни да му помагат и не казвайте,че това не е така.Аз съм фен на Ферари и не съм пристрастен.Интересно как ли се разби окачването от ляво на Алонсо?Този спорт вече започна да става много досаден със тези комерсиални интереси.Времето ще покаже кой е бил по достоен.Но неможе с нечестни игри ,до миналата година Макларан Мерцедес никакви ги нямаше обраха Ферари и сега са първи.Наказанието им според мен е малко,трябваше дори да ги изхвърлят от Ф1.Как успяха да напаснат шаси което е работило с гуми мишелин да работи така добре с бриджстон,а защо от Рено не успяха-защото в Рено не работят хора, които да искат победа на всяка цена без оглед на приомите.Ако не променят в скоро време някои неща във Ф1,например да могат по лесно да се изпреварват,няма да останат много фенове.
Не знам кой кого е обрал , но едно е ясно Хамито скри топката на всички фафорити и им показа как се кара.Някой от вас някога карал ли е състезателен автомобил , говоря за заводско изпълнение а не някое аматьорско.Воденето на такъв автомобил по трасето е много досадна работа ако нямаш опит.Аз съм опитвал с Mitsubishi EVO7 подготвено за състезание на асфалт и повече от 2 предавка не можах да включа , тези 300+ конски сили не можах да ги ударжа , а представям си какво са 800+ и то само на един двигателен мост.Така , че таланта на Хамито е достоен за уважение и не съм съгласен , че го подкрепят.Отначало бях по-вече за Алонсо но след 3 състезание съм твърдо за Хамито , и мисля че си заслужава титлата ако успее да я спечили.