Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: BEST BENZ??
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
Страници: 1, 2
KPAHK
И така...
DA WInner is ohmy.gif
KPAHK
Въпреки че карам W201
мисля че W124 си остава последния МОХИКАН biggrin.gif
KoZmo
Аз имам 124-ка ама наскоро се возих 800км във една W140 и ме изкефи максимално! S500
Jerry
Е де, не ме карайте да избирам... щото гладен ще остана biggrin.gif !!! Аз ги харесвам всичките, гласувах за 124 защото карам такъв...
murdjo
Между 201 и 124 няма никаква разлика като окачване и принцип,самите части на 124 са по-усилени(ако мога така да се изразя),относно 140 тя освен че е друг клас кола отпред е с горни и долни носачи(като115,116,123,126...) а отзад по принцип е като 201 и 124 само че щангите са алуминиеви.Така че "возията" и на 201 и на 124 е почти еднаква,но няма място за сравнение с W140 да не забравяме че тя е "флагман" в любимата ни марка и е връх не само на Мерцедес но и на Автомобилната индустрия. rolleyes.gif
KoZmo
Ама 124 е и доста по голям, като интериор е видимо по добър, и табло и всичко, а и ми се струва, че вози по хубаво от 190-ките. А и все пак е една класа по нагоре ^ :P
200TE
Аз карам 124, но твърдо съм за 140
S600L AMG W140
W140 от разбирачи съм чувал че е по добра от новата S class.На външен вид е направо величествен
Veni®
124 - аз карам S124 и за мен това е Колата!!!
VladoBENZ
Аз пък май съм единствения който съм за 126-цата....тва е ебати колата, легенда отвсякъде, правена за да бъде такава! Не знам защо никой не е за нея sad.gif
deliveryman
R129 и W126 в този му ред....затова не съм гласувал за 126....
DJ FUNKY
Цитат(VladoBENZ @ Jun 26 2005, 02:02 PM)
Аз пък май съм единствения който съм за 126-цата....тва е ебати колата, легенда отвсякъде, правена за да бъде такава! Не знам защо никой не е за нея sad.gif

ааа не си само ти .аз карам 123 ама 126 ми е на сърцето,това е велик автомобил
neichev
И аз харесвам повечето от по-старите модели на марката, но все пак си мисля, че тези които заслужават внимание са W124, W126 W140.
То са доказали се модели, не че другите не са но макар да карам 190-ка знам кое е по добро от нея..!
Лично аз гласувах за 124.
KoZmo
Цитат
No dosega ne sam se kachil na kola koqto z vozi po dobre ot MB!!!

И аз така! Возил съм се във доста други коли като BMW, Audi, VW... Но Мерцедеса си е Мерцедес!!!
ALEXONE™
Ама защо ми няма поста :angry: blink.gif Аз съм гласувал с две ръце.
Е вие знаете за кой модел smile.gif Вива W126 SEL
Fitibaldi
мда, пурата рулира B)
kyuss
от там посочените- в126.Откъдето и да я погледнеш...
hastalavista
За мен 140ката и 124ка(е-класа) са единствените бенцове които ме кефят много, а за чочоне да не говорим :P
Guest
ши ма звинявате,ама на кое викат "чочоне" blink.gif не бях чувал по-отвратителна дума скоро...
Fitibaldi
Цитат(Guest @ Mar 1 2006, 01:55 PM)
ши ма звинявате,ама на кое викат "чочоне" blink.gif не бях чувал по-отвратителна дума скоро...

mercedes-benz W124 500E
Само Дизел
Еее какви са тия подли въпроси...
Как да избера най-добрия? sad.gif
Ми не знам...140-ката е велика, но нямат комби. Все пак май 124-ката.
e420
Значи като возия и качество на изработката:
1. W126
2. W123
3. W124

Имал съм /и все още имам/ 123, 124 и 210.
Карал съм пура /само 1 400 км, но ми бяха достатъчни да разбера коя е НАЙ-ДОБРАТА кола, правена някога от МВ/.

Аз бях много голям фен на 140, но след като 1 година обикалях БГ и не можах да си намеря кола в състоянието, дето аз исках, се отказах и минах на Е420. 140 е с много повече проблеми от пурата като цяло /то си е логично - много повече системи, дето се повреждат по лесно/ и за това не е класиран в челната тройка. Общо взето всеки по нов модел е по некачествен, но пък е с много повече глезотии.

А скоро карах една чисто нова Е класа W211. Значи, за мое велико учудване, едвам влязох вътре /аз съм 1,95м и 120кг biggrin.gif / - стеснена е до крайност, при запазени външни габарити! Старата Е класа - W210 е много по широка!
Както вървят нещата, ще трябва пак да се ориентирам към S класа след някоя и друга година wink.gif
Bustter
Чучонето ми е детската и за тва гласувах за 124ката.
IVO_BMW
Гласувах за W140 това е ебати величествената кола много ме кефи то и W126 ме кефи обаче немога да гласувам и за двете коли. sad.gif
Blond
И аз гласувам за 140-ката.
VladoBENZ
Хммм защо спорите момчета...ясно е че най-добрата е от S-клас, a 126 просто е великата машина...и 140 е яка, но...не знам, двете ги класирам на 1-во място biggrin.gif
S-clasika
Цитат(VladoBENZ @ Jun 26 2005, 01:02 PM)

е и аз съм за нея smile.gif
Ivailo22
Glasuvah za 124.Az imam takav i misla,4e e dobra kola za cenata i godinata si.
phantasm
Best Benz-a е 190 (W201). Фърчи кат' самолет!!!
penchev
126-цата е номер 1 !!!!!!!!!!
W140
W140 [ 11 ] [18.64%]
за мен това е дъ бест!
KoZmo
Цитат(W140 @ Apr 17 2006, 08:48 PM)
W140 [ 11 ] [18.64%]
за мен това е дъ бест!

Прасето FOREVER!!!
W140
Цитат(KoZmo @ May 1 2006, 06:18 PM)
Цитат(KoZmo @ Apr 17 2006, 08:48 PM)
Има две коли - Мерцедес и всички останали!

rolleyes.gif wink.gif
KPAHK
за мен колата мечта е С140 (не съм сигурен дали това му е типа)

но става дума за CL600 B)
но надали някога ще го притежавам с оглед на изхранването му blink.gif
W140
Цитат(KPAHK @ May 22 2006, 10:06 PM)
за мен колата мечта е С140 (не съм сигурен дали това му е типа)

Tова е да wink.gif
W123
Еееех... Ако можех да седна на задната седалка на някоя 126-ца,която е на 20 000км,леко затъмнени стъкла,да дръпна щорите на задните врати,да извадя "работната масичка" от облегалката на предната седалка,където да си сложа сутрешната преса и чаша студено кафе,и пътувайки към офиса си да си мисля къде да прекарам лятната си почивка-имало едно екзотично място - викали му България...Защо ли да не отида там...?!И така пристигайки пред вратите на компанията ми със звучното име Sun Microsystems,шофьорът ми да ми отвори вратата и да каже - заповядайте г-н Директор...Слизайки от колата и забелязвайки че две неземно красиви "девойки" са вперили очи в мен,аз съвсем разсеяно продължавам пътя си към канцеларията ми!На входа на сградата се обръщам за да дам шанс на тези прелестни създания да зърнат пак сините ми очи,но с недоумение виждам че те продължават да гледат втренчено там,от където се появих-моята перлено-черна 126-ца!С лека усмивка вадя една от мойте любими ПУРИ и един подмазвач,някой си мой служител ми подава запалка... @@@ Из мечтите на един примерен гражданин! @@@
the_ancient
при мен дилемата беше между 124 и 140. и двете са ми страшно любими, но гласувах за 124, защото имам много по-директни впечатления от него, а и знам със сигурност че е един от най-здравите модели на МБ.(може би след 123)
b0rko
много се двоумих между 124 и 126...но все пак пристрастията ми към 124 са по-силни wink.gif
ALEXONE™
И така кой е печелившия модел biggrin.gifn:
kombi124d
Аз залагам на W124 ohmy.gifk: Този модел е разбил на молекули всички производители на автомобили тука няма няма като се почне от КОМБИ,купета, чочонета,катафалки,линейки,президентски с по 6...врати даже и пикапи blink.gif Съжалявам че неможе да се гласува за 2 защото същото се отнася и за W123 :FlagMB: Грозен MERCEDES няма.
bon_bonev
гласувах за W124,карам W201, събирам пари за W202, мечтая за W203, кво да ви кажа - тъжна история.
darkrose
Харесвам много 124, която карам, но гласувах за 126...един такъв екземпляр в добро състояние... ohmy.gifk:
BENZBOSS
Няма да гласувам,че ми се иска да драсна W140 ама не съм го карал много.Имам W123 както и W124.Старото танкче цепи мрака,но и W124 не е никак лош.Бе бали му капаците коя е първа,аз залагам на тия трите.
sponsora
Цитат(KPAHK @ Mar 11 2005, 09:18 AM) *
i taka
DA WInner is ohmy.gif

Аз карам 124 300 турбо дизел и имам 190 2,0D и 123 240D но гласувах за 126 мисля че е по добра и по комфортна от 124ката и 140ката карал съм и двата автомобила и не мисля да продавам но и мисля да си купя една 126ица
hristo_cars
За мен колата е начин на живот няма нищо по-хубаво да се качиш в МБ-то и да отидеш кадето си поискаш. Колкото и да ми харесват 126 не бих гласувал за нея защото са коли за 9-месеца а аз карам колата си целогодишно имено за това си взех 124 Е300 турбо дизел 4матик КОЛА ЗА 4СЕЗОНА. Това е и единствения ми проблем за да продавам в момента старото си МБ124 250 турбо дизел.
W116
На мене ника ми отразява мнението. ЧИЧО СОМЧО ФОРЕВЪР!!!!!!!!!!!!
grosmaster
Каква хубава тема имало тук, а аз да е пропусна slap.gif
За мен W126 си остава лимозината за всички времена, ето защо си купих такава wink.gif
m_hi88
Ако живеехме в миналия век,нямаше да имам и минимални дерзания по отношение на гласуването- с 2 ръце за 123-та!..Все още като се кача на всеки друг автомобил,ставам свидетел на качеството и сравнявам за секунди нещата,..затова продължавам да я карам и се опитвам да я направя героиня от филма-"Смъртта и прилича",но..нищо вечно няма!
..Гласувах за 126,поради причината,че 126-та е по-големия и далеч по-усъвършенстван брат на 123-и като чисто "спортно-технически" характеристики и като визия.
Надали някога вече ще се появи автомобил от такъв клас(по-скоро,с такава класа,стил и качество),па квито и ще скъпи лиготии да пускат на пазара!..
Bustter
300SL
Svalko
Аз пък си гласувах за W164, пък макар и да е в колонката: ДРУГИ. Нали си ми е първият Мерцедес, обичам си го blush.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.