Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Снимки на Ф700
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
KPAHK

Blond
Нещо задницата не са доизпипали - на пежо 206 ми прилича отстрани, а пък точно отзад погледнато - на нищо прилича.
Виж вътрешното оформление - много ми хареса!
willy555
Ей, най-накрая са сложили лост и отдясно на волана, вече можем да очакваме българската журналистика да хареса мерцедес biggrin.gif
KPAHK
Цитат(willy555 @ Sep 14 2007, 04:58 PM) *
Ей, най-накрая са сложили лост и отдясно на волана, вече можем да очакваме българската журналистика да хареса мерцедес biggrin.gif

ааааа то и на други Бенцове има, само че е малко колкото лостчето за темпомат-а
neichev
На мен ми харесва....само да питам какво е то?
Ясно че няма да влезе в серийно производство, но..прототип на...CLS?
Млако повече инфо ако има някои?
ALEXONE™

ALEXONE™
The Mercedes F 700 will be equipped with a DIESOTTO engine and hybrid drive. The Mercedes F 700 will have a fuel consumption of 5.3 liters of petrol per 100 kilometers - equivalent to CO2 emissions of just 127 grams per kilometer.

At this year's Frankfurt Motor Show Mercedes will present a few other CO2 world champions: the Mercedes S 300 BLUETEC HYBRID, the Mercedes E 320 BLUETEC and the Mercedes R, ML and GL 320 BLUETEC.

Mercedes Press Release:

Mercedes-Benz and smart present seven CO2 world champions at the 62nd International Motor Show in Frankfurt: BLUETEC - hybrid - DIESOTTO -

InFo
sky
Интериора е страшен icon_welldone.gif
fiveq
Доста идиотска форма има, но пък интериора е мислен да се чувстваш така, сякаш си си в къщи в хола или в малък частен самолет.
Само това оформление на купето вътре е малко така егоистично - изрично за 4-ма пътника само. В средно статистическа кола може да пътуват и 3-ма отзад при една обща седалка без тая разделителна конзола дето са я сложили тука чак до отзад. unsure.gif Така че, за в бъдеще ще се возим явно най-много по четиримца вътре. За семействата - повече от 2 деца да не си позволявате, ей warningemo.gif
Veni®
Цитат(willy555 @ Sep 14 2007, 04:58 PM) *
Ей, най-накрая са сложили лост и отдясно на волана,

на R - класата там се намира скоростния лост, ако може да се нарече така селектора за P, D, R
sky
На снимките ,дръжките са на различно място
W140
дизайнът е просто покъртителен
напомня ми на американска кола
но това са само прототипи, показващи бъдещите насоки на мерцедес
Psyho
"Широко нещо"
Пан
Цитат(sky @ Oct 5 2007, 09:23 PM) *
На снимките ,дръжките са на различно място

Задната дясна врата се отваря обратно на другите - сигурно удобството при влизане е по-голям?
m_hi88
Цитат(fiveq @ Oct 5 2007, 05:12 AM) *
Доста идиотска форма има, но пък интериора е мислен да се чувстваш така, сякаш си си в къщи в хола или в малък частен самолет.
Само това оформление на купето вътре е малко така егоистично - изрично за 4-ма пътника само. В средно статистическа кола може да пътуват и 3-ма отзад при една обща седалка без тая разделителна конзола дето са я сложили тука чак до отзад. unsure.gif Така че, за в бъдеще ще се возим явно най-много по четиримца вътре. За семействата - повече от 2 деца да не си позволявате, ей warningemo.gif

Колежчице,това е бизнес кола,кака.Представи си как ще седнат трима шейха отзад-къде ще са питиетата и халвата wink.gif
m_hi88
Между другото-колкото повече я гледам,толко повече не ми харесва.(Не е заради това,че никога няма да мога да си я купя)..Направо са се оакали с тия авангардни(варварски 0_evil.gif ) решения за дизайн..Дори и отвътре има кусури-квадратния волан,таблото-тънко и дълго като на Фиат "Типо"...Изобщо работата е : "..с дясното рамо напред.." wink.gif-пълно изпед'р''тяване..
По тоя начин след някоя и друга година,Мерцедес нацяло ще загуби характерния си облик и ще се потопи в общия калъп на почти еднотипни возила,каквато е съвременната тенденция-почти всички съвременни коли си приличат!..
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.