Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Хакинен обвинява Алонсо
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Formula 1
cetkata
Световният шампион за 1998 и 1999 година Мика Хакинен заяви, че вината за по-острите взаимоотношения между Фернандо Алонсо и Люис Хамилтън в отбора на Макларън-Мерцедес трябва да се търси в испанеца. Както е известно, след инцидента между Люис и Фернандо в Унгария миналата седмица, двамата не говорят много помежду си.
- Фернандо трудно приема конкуренцията на Люис, уверен е Мика.
- Алонсо не може да приемa такава остра конкуренция от дебютант във Формула 1. Люис го притесни на няколко пъти, нещо което Фернандо все още трудно може да приеме.

Британецът записа 3 победи и се превърна в абсолютна сензация.
В момента 22-годишният Хамилтън е лидер във временното класиране и води на Алонсо със 7 точки.
cetkata
И още една от най-ексцентричните и неподчиняващи се на установените норми личности в историята на Формула 1 Еди Ървайн има доста интересно мнение за съотборниците в Макларън Фернандо Алонсо и Люис Хамилтън. Еди смята, че те са "две бебета на стойност милион долара". Британецът постави акцент върху неизпълняването на отборните заповеди от страна на Люис Хамилтън. Тъмнокожият пилот не се подчини на наставленията, които получи от Рон Денис и си позволи публично да контрира на своя шеф.
"Точно когато си мислехме, че интригите във Формула 1 свършиха, дойде Гран при на Унгария, започва Ървайн своя коментар. – Според мен неуважението от страна на Люис Хамилтън е уникално. Бързият успех започна да го превзема. Поведението му е некоректно, но същото се отнася и за Алонсо. Двамата се държат по-зле и от деца. Не проявявам респект към хора, които не уважават своите шефове. Алонсо, като двукратен световен шампион, трябва да се държи малко по-адекватно. Едно от най-глупавите неща, които съм виждал в живота си бе начинът по който Фернандо блокира Люис в квалификацията. Той ми напомни за действията на Михаел Шумахер срещу Жак Вилньов на "Херес" през 1997 год. Не понасям подобно поведение, но дори и да се наложи да го прилагаш, то поне го прилагай по съответния начин!"

Ървайн измисли идея за правене на филм на двете звезди на F1 в момента. "Бебета за един милион", - Люис и Фернандо перфектно ще изиграят главните роли. Рон Денис е човекът, който най-много уважавам във Формула 1 и той има пълното право да бъде ядосан. Той трябва да седне с двамата си пилоти в една стая и да им разясни как седят нещата. Ако бях аз, щях да им забраня да се състезават в няколко старта, та да могат да си научат урока", завърши бившият пилот на Джордан, Ферари и Ягуар.

........е това не може да не се забележи от Холивудските продуценти - Бебета за 1 000 000$ - ще звучи добре за комедия biggrin.gif
ALEXONE™
След разигралата се драма и изваждането на отбора от надпреварата за конструкторите,Алонсо няма повече място в отбора на Макларън.
hektor
Аз никога не съм харесвал Алонсо. Хамилтън той още младок! Логично при такъв успех и на него да му се вирне нослето, което е доста често срещано явление в Ф1. Пък хайде да не забравяме какви мръсотиики и изказвания е имало в миналото. Шумахер, Хил, Сена, Менсъл, Прост и други легендарни пилоти. Театъра си остава същият!
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.