Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: От къде да си изтегля сервизна книжка на SL 300 или само SL
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > SL-класа
BANDIT
ще чакам отговори

добре дошъл във форума, надявам се да ти е интересно
но моля те, пиши за напред на кирилица. W140
W140
а любопитно ми е да те попитам
в едно автосписание пише, че към тези модели SL върви комплект, освен твърдия таван и сгъваем мек таван
ето пример
при мен, където живея от време на време спира един много добър SL 500 с лоринзерски тунинг, не знам дали само козметичен или цялостен. За първи път когато го видях, беше с мек сгъваем таван и после го виждах все с твърд покрив. Всичко това ми направи впечатление, като си преглеждах старите снимки и го гледам така както е с мекия покрив и си викам: Абе кво става тук, тва нали е уж с твърд покрив?
Но след като прочетох статията ми стана ясно, за какво иде реч...
ето го с мек покрив

ето и с твърд

при теб има ли такова нещо?
довечера мога да поста малко инфо от статията на това списание smile.gif
SL-а е много по добър в оригиналния си вид тоя цигански тунинг направо го е скапал жалко за колата.
BANDIT
Не не варви с комплект твърд таван или още hard top.Нов струва 3000 лева,аз спазарих моя за полвината на цената.Иначе и на мен не ми харесва този СЛ който си снимал,тази кола не е за тунинг!!!
BANDIT
За сервизната книжка или нещо подобно някои знае ли?
nemobg
Здравей колега, имам същия автомобил,ако оставиш поща и напишеш точната година на колата ще ти изпратя сервизната книга.
pagoda
Цитат(top @ Jul 9 2007, 07:27 PM) *
SL-а е много по добър в оригиналния си вид тоя цигански тунинг направо го е скапал жалко за колата.

Аз бих казал, че това е кощунство!Кола е просто шедиовър в оргинален вид.
Абе кой им даде на тия мангали да карат тези коли?
W140
добре де колеги, какво не му харесвате на сл-а
много си е хубав, на живо е още по
всеки ден спира при моя блок, как да му оставя визитка на стъклото, като ще влезне и ще види тая тема? dontknow.gif dontknow.gif
дадох снимки на неговата кола, щото нямам друг сниман такъв сл с мек покрив
колата е с лоринзерски тунинг, 500 мотор. Не знам обаче дали и на мотора има тунинг или само външно
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.