Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Mercedes-Benz SL Edition 50 и SL 350 Mile Miglia
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > SL-класа
ALEXONE™
Представям ви 2 пакета на моделът SL на Мерцедес Бенц, които са наистина уникални.

От първият Edition 50 има произведени едва 550 бройки, а двигателите на които е слаган са 350 и 500.

Пакетът Mile Miglia е направен специално за престижното рали Mile Miglia, което се провежда в Италия. Двигателят е стандартния 350.

Пакетите са само оптични без да е променяна мощноста на двигателя.

sky
Засега е само в мечтите ми,но се надявам да станат реалност. biggrin.gif
ALEXONE™
Цитат(sky @ Mar 14 2006, 12:35 AM)

Когато станеш собственик на Боклукчийска фирма в София ще имаш и ти един такъв в гаража :P
sky
Цитат(ALEXONE™ @ Apr 26 2006, 01:33 PM)
Цитат(sky @ Mar 14 2006, 12:35 AM)

Когато станеш собственик на Боклукчийска фирма в София ще имаш и ти един такъв в гаража :P

Може и да стана собственик,но на боклукчийска кофа biggrin.gif
neichev
До колкото знам собственика на фирмата Волф в София....притежава
Мерцедес-Бенз СПЛ и ощя няколко "нормални" автомобила но върхът на тортата е че в 24 часа пишеше че ще е си е поръчал Бугати Бейрон чиято стойност достига 1.5 мил. евро с данъчи ДДС всички кото е доста повече от СЛР.......но аз съм скромен и ми стига този СЛ.. rolleyes.gif
sky
Цитат(neichev @ May 14 2006, 01:41 PM)
До колкото знам собственика на фирмата Волф в София....притежава
Мерцедес-Бенз СПЛ и ощя няколко "нормални" автомобила но върхът на тортата е че в 24 часа пишеше че ще е си е поръчал Бугати Бейрон чиято стойност достига 1.5 мил. евро с данъчи ДДС всички кото е доста повече от СЛР.......но аз съм скромен и ми стига този СЛ.. rolleyes.gif

Скромноста краси човека.И аз съм от твоя отбор,само да намерим кой ще ни подари и поддържа SL -те biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
neichev
laugh.gif Много си прав се притеснявам че няма да мога да ходя на село с СЛ-а там мн дупки има...(да не казвам че асфалт няма laugh.gif )
Не че в мойто "село" няма дупки ама там е...тра само до магазина да ходя а със 190-ка мога нивата да ора... laugh.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.