Цитат(SYSO @ May 22 2007, 12:35 AM)

Сега ще го видим негрото.Незнам той ще се оправи , ами Алонсо какви ще ги мъдри.С тва Ферари голям зор ще види!
Според мен Маса пак ще ги изпоти на квалификациите , пак и на състезанието!!!
Ще поживеем , ще видим!!!
Спортният директор на Макларън-Мерцедес Норберт Хауг заяви, че според него младият пилот на "Сребърните стрели" Люис Хамилтън не е фаворит (защо не? - б.р.) за предстоящото състезание за Гран при на Монако. Германецът сподели, че истерията около британския дебютант
излиза извън контрол и е нереалистично да се очаква толкова много от Хамилтън толкова скоро.
- айде пък сега да вземат и да го дръпнат(проконтролират) за да не спечели, че испанчето Алонсо психически нямало да издържи - стига бе - аман от театри - дано да не стане - ще се моля да не стане - остава и тва да омаскарят!"Надявам се, че първата победа на Хамилтън няма да се забави прекалено много, но не мисля, че е правилно да го определяме като големия фаворит в Монако. Според мен това не е коректно. Той вече показа, че е изключителен, като спечели три поредни втори места. Каквото и да стане в Монако, ние ще продължим да го подкрепяме. В миналото Люис е имал страхотни състезания тук, харесва този тип надпревари. Сега обаче като че ли вниманието е фокусирано прекалено много върху него", коментира Хауг.
Норберт Хауг - внимавай в картинката !!! ще орезелите момчето заради дебелите си кесии и залаганията за Алонсо или Райконен - и тука ли като в Италианското футболно първенство , бе ....Пилотът на Уилямс-Тойота Александер Вурц сподели, че очакава жестока битка по улиците на Монте Карло за победата в състезанието за Гран при на Mонако тази неделя. Австрийският пилот все още няма точка от тазгодишната надпревара във Формула 1, но смята, че ще трябват особени усилия от негова страна, за да се представи добре точно в Монако.
"Този уикенд ще бъде страхотен. Мисля, че е просто фантастично да караш болид от Формула 1 по улиците на Монако. Трасето става все по-бързо и по-бързо и намериш ли веднъж своя ритъм, е изумително как се качва адреналинът ти. Всеки завой е труден и със сменящите се условия на пистата е много важно да караш на върха на възможностите си. Що се отнася до колата, важно е да знаеш, че тя е добра, за да можеш да се състезаваш със самочувствие. Това е едно от ключовите изисквания за бърза обиколка в Монако", убеден е Вурц. - "Като работа извън пистата в Монако винаги е един от най-напрегнатите уикенди за всички пилоти и е предизвикателство само по себе си. Въпреки това е едно от любимите ми състезания от сезона. Винаги е трудно да се каже какъв ще е резултатът от него. Единственoто, което мога да кажа, е, че битката ще бъде жестока".
Дано...дано...дано!