KoZmo
Mar 8 2006, 02:53 PM
Хайде кажете си сега пушите ли, или не. Който ги е отказал да сподели методите си

Ето и едно много готино филмче как цигарите ще унищожат света, гледаите го много е готино!!!
http://games.kefche.com/play/game/833/
Nasko
Mar 8 2006, 03:37 PM
Хах филмчето наистина си го бива ! Аз пуша от доста отдавна - почнах като бях 8-ми клас, та баща ми като ме беше спипал ми се стъжни ама после видя че няма полза от боя. Сега съм на 27 и все още не съм ги отказвал и не съм и пробвал
IVO_BMW
Mar 8 2006, 06:15 PM
Не много ги мразя цигарите хем плащаш хем се тровиш. <_<
ALEXONE™
Mar 8 2006, 06:55 PM
И без да гледам филмчето мога да ви кажа едно Не започвайте никога да пушите отказването е страшно трудно :angry:
Аз успях да спра да пуша само в колата.Там е зона за не пушачи
drago
Mar 8 2006, 07:11 PM
Аз - да, обаче ще ги откажа! Някой ден ....
cvi4a
Mar 8 2006, 07:27 PM
Аз не и няма да почвам (нали може и без тях?)
Dezki
Mar 8 2006, 07:34 PM
и аз не пуша-мн гадно смърди пушека, а в компанията на пушачи даже ми е лютяло на очите
Blond
Mar 8 2006, 08:01 PM
вече не пуша - от около месец и половина.
как ги спрях - с инат и два-три килограма отгоре на "снажната" ми фигура :-)
мисля да не ги почвам повече.
DJ FUNKY
Mar 8 2006, 08:59 PM
аз пуша от 15 години.отказах ги за 4 месеца и веднага качих 7 кила.от 2 месеца пак припалвам а от 2 дни се опитвам да ги откажа пак и пуша само като стана с кафето по 1 цигара като до 1-2 дни мисля да не паля изобщо вече
ALEXONE™
Mar 8 2006, 09:40 PM
Цитат(BlondNigger @ Mar 8 2006, 07:01 PM)
вече не пуша - от около месец и половина.
как ги спрях - с инат и два-три килограма отгоре на "снажната" ми фигура :-)
мисля да не ги почвам повече.
Браво Веско ти си ми Идол братко

Много уважавам ЕХ пушачите
ALEXONE™
Mar 8 2006, 09:40 PM
Цитат(funquez @ Mar 8 2006, 07:59 PM)
аз пуша от 15 години.отказах ги за 4 месеца и веднага качих 7 кила.от 2 месеца пак припалвам а от 2 дни се опитвам да ги откажа пак и пуша само като стана с кафето по 1 цигара като до 1-2 дни мисля да не паля изобщо вече
Стискам ти палци!!!
mechoka
Mar 8 2006, 11:26 PM
пуша момци, яко пуша и давам по 20евро

за цигари горе долу на 8-9 дена!направо съм за бой!но обещавам като купя мерцедеса да не пуша в него
Blond
Mar 9 2006, 10:52 AM
Цитат(mechoka @ Mar 8 2006, 10:26 PM)
пуша момци, яко пуша и давам по 20евро

за цигари горе долу на 8-9 дена!направо съм за бой!но обещавам като купя мерцедеса да не пуша в него

И аз като взех моето купе в началото не пушех в него, после докато пушех си държах цигарата навън , а после си пушех вътре в колата като пич :-)
Fitibaldi
Mar 9 2006, 10:57 AM
аз също съм към непушачите. в колата ми не се пуши.
аз от време на време пия пури, но примерно веднъж месечно когато съм в такова настроение. също така имам наргиле и с плодовия тютюн е невероятно удоволствие...
KPAHK
Mar 9 2006, 12:00 PM
и аз сам ANTI (не само ANTIMULT- тия руснаци са супер имам им към 20-тина филмчета)
ето как баща ми успя да ме предпази:
" не е ясно дали има вреда от пушенето(а то си има

)
НО ПОЛЗА НЯМА НИКАКВА"
Е ТОВА Е ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ САМ СМЕТКАТА B)
sky
Mar 10 2006, 12:05 AM
Пуша от време на време,но ще се отказвам от услугите им :P
VladoBENZ
Mar 10 2006, 07:55 PM
Ухааа, ако има по-голям враг на цигарите от мен, ще го призная за Кръстник

Много ги мразя, с колко гаджета съм се скарвал заради тях...а на BlondNigger стискам ти палци братле, ако има нещо което да уважавам повече от непушачите, това са екс-пушачите...от моя опит да превръщам пушачи в непушачи...хаха, абе лудница е, трябват си топки за да ги спреш
phantasm
Mar 11 2006, 02:03 PM
Цитат(KoZmo @ Mar 8 2006, 02:53 PM)
Хайде кажете си сега пушите ли, или не. Който ги е отказал да сподели методите си

Ето и едно много готино филмче как цигарите ще унищожат света, гледаите го много е готино!!!
http://games.kefche.com/play/game/833/ мне мне не пушим не искаме да сриваме света и себе си
terorero
Mar 11 2006, 08:03 PM
Аз попринцип не пуша, но когато съм на бар или на купон и съм обърнал няколко водки става белята.

Една кутия си отива като нищо, незнам откъде се поражда тва желание да запаля, може би щото всички около мен пушат.
terorero
Mar 11 2006, 08:03 PM
Аз попринцип не пуша, но когато съм на бар или на купон и съм обърнал няколко водки става белята. Една кутия си отива като нищо, незнам откъде се поражда тва желание да запаля, може би щото всички около мен пушат
ALEXONE™
Sep 28 2007, 04:27 PM
k79
Sep 28 2007, 04:32 PM
И аз си пафкам

Ми то си едно удоволствие от малкото които имаме. Е, да ама не ще каже някой, пушенето убива!?!
Така е , съгласен съм и изкам да ги спирам -а до тогава ще се придържам към максимата "Ако ми е писано да се обеся няма да се удавя"
Само Дизел
Sep 28 2007, 05:02 PM
Аз пушех, чакай да ги сметна...20 години и ги спрях.
По принцип пафкането си ми харесва и сега, но накрая почна да ми се струва много тъпо някакъв глупав навик да ми дава тон в живота. Да мисля непрекъснато имам ли достатъчно цигари, запалка, да се съобразявам с непушачи и т.н.. Абе пушачите знаят как е. И затова реших и отказах цигарите. След едно боледуване не бях пушил няколко дена и си казах, що пък да не ги спра съвсем? Ами не беше лесно, но след няколко месеца никотиновата абстиненция ми отмина или поне намаля до съвсем поносимо ниво. Сега вече нямам никава нужда от цигари. Мога обаче да си позволя да изпушвам по някоя и друга цигара на купони, когато ми е кеф и когато и без това всички пушат. Нямам нищо против и да пушат в мое присъствие. В ежедневието обаче даже не се и сещам вече за цигари и ми е много гот, щото много ме беше яд да съм зависим от такива глупости.
Ами това е. Препоръчвам на всички пушачи да опитат. Не е лесно, ама става. И определено се отразява добре на общото физическо състояние.
Е, качих някое и друго килце, но работя по въпроса
niknd
Sep 28 2007, 06:35 PM
браво на тези които са ги отказали аз пропуших на 20 г.
и преди месец ми казаха ,че ако не ги спра ще ми режат гърлото
тогава пушех по 3 кутии на ден сега съм ги намалил до 1 кутия
и трябва да ги спирам въобще ,но са голяма краста пущините
Inkas
Sep 28 2007, 10:13 PM
Пуша от 2 години
neichev
Sep 29 2007, 06:41 PM
Ем аз не пуша...и се радвам, че до сега не съм ги почнал..защото всички в моето семейство пушат...повечето ми приятели пушат и аз незнам как съм се опазил...а най-мразя когато пътувам в колата да се пуши...няма значение дали карам или не...убива ме това...!
Само съм чувал и съм вижал че цигарите са голяма краста...
Гост
Sep 29 2007, 07:38 PM
Пуша... като пробит кюнец на "Циганска любов"... Колкото до отказването - правил съм го няколко пъти и хич не е трудно! Въобще не съм съгласен с колегите, дето твърдят обратното, още Марк Твен го е казал: "Да откажеш цигарите е най-лесното нещо! Аз лично го правя по 50 пъти на ден."
W140
Sep 29 2007, 09:00 PM
не пуша
калоян
Sep 29 2007, 09:28 PM
Много срещи с хора ,които не пушат и то по възможност западняци.Ако ти е свързана работата с тях ще видиш как ще странят от тебе и сам ще се принудиш да спреш цигарите за да не бягат хората от теб.Човек ,който пуши мирише лошо и не ти се води сериозен разговор с него,пък не дайси боже и да го целуваш.
И аз се причислявам към непушачите. Никога не съм пушил. Не съм имал интерес. Но понякога когато съм на кеф си запалвам лулата. Това си е удоволствие, тръпка...

Но това е инцидент - примерно изпушвам 10-ина лули на година.
grosmaster
Oct 2 2007, 01:49 AM
Един порок по-малко, не пуша
m_hi88
Oct 4 2007, 03:12 PM
Един приятел казваше-"Ако пуша ще умра,ама ако не пуша -ще умра по-бързо!(от нерви,че не пуша..)
След много опити да ги откажа,продължавам да пуша(признавам-за съжаление

),но пък и пия малко(но редовно),така че ,чувствам се щастлив с пороците си!
Петър
Oct 5 2007, 07:46 PM
Аз пуша, но сравнително малко.По 6~7 цигари на ден.Засега няма да ги отказвам
Гост
Oct 5 2007, 10:58 PM
Пичове, абе освен дето пуша... забравих да ви споделя, че се водя председател на "Асоциация за Защита Правата на Пушачите в БГ"
bon_bonev
Oct 6 2007, 10:26 PM
кутия на ден когато работя , когато съм в отпуск кутия на седмица
SLav_
Oct 28 2007, 12:02 AM
Не пуша и нямам намерение.
m_hi88
Oct 28 2007, 10:41 AM
Процентното съотношение е в полза на непушачите..Защо ли?..Ами защото много от тези,които пушат...не са вече между нас и не могат да гласуват в анкетката.
ДАВАЙТЕ ДА ГИ ОТКАЗВАМЕЕЕ!!!
mbenz
Oct 28 2007, 03:04 PM
Пуша като дизел преди основен ремонт!

Кутия до две на ден...и досега не съм се опитвал да ги отказвам,пък каквото ми е писано...!
Vladek
Oct 28 2007, 06:39 PM
Когато работя-по една кутия
Когато не работя-по две кутии
Минах на най-леките уж да компенсирам заради количеството
Май всичко е лъжа(леки - тежки)
Пламен_
Oct 29 2007, 11:44 PM
Не пуша
LYNX
Oct 30 2007, 12:32 AM
Начин на дишане!
I do enjoy it!
kiril
Oct 30 2007, 01:51 AM
Пороци много..., ама този НЕ!
Vladek
Oct 30 2007, 02:04 AM
Цитат(Пламен_ @ Oct 29 2007, 10:44 PM)

Не пуша
Цитат(LYNX @ Oct 29 2007, 11:32 PM)

Начин на дишане!
I do enjoy it!
Цитат(kiril @ Oct 30 2007, 12:51 AM)

Пороци много..., ама този НЕ!
Срещу Бяла мечка излизам-срещу това не
Възхищавам ви се
willy555
Oct 30 2007, 01:19 PM
Пуших 17 г., не пуша от 2 г. Как стана - трудно, като при всички останали. Но стана. Не изпитвам никаква физическа абстиненция вече, но все още си спомням с известна тъга за удоволствието от пушенето. Пушех с огромен кеф и това усещане ми липсва понякога. Завиждам благородно на хората, които могат да пушат малко - като Sky - ако и на мен ми стигаше 1 кутия на седмица, никога нямаше да ги откажа!
SAMURAIJACK
Nov 2 2007, 12:43 PM
Абре-три кутий на ден броят ли се-ако да-пишете ме и мене....
Проблема не е в нас а в цигарите-това си е официална дрога-сигурен съм че има лек ,който ще помогне да спрещ да пушиш за седмица-ама няма как да излезе на пазара-акулите няма да го пуснат-тва все едно водата дет гори....та така-както всички знаем обаче-непушачите умират в добро здраве
seaman
Nov 19 2007, 10:16 PM
Пуша от 7 ми клас сега съм почти на 35 години, доскоро пушех по 3 кутии сега ги намалих на две, а отскоро на 1-1,5. Но не защото ще ги отказвам, а просто се усещах че пуша по навик, а не защото ми се пуши, сега се опитвам да пуша само когато ми се пуши наистина. Но ако вдигнат цените до 10лв за кутия ще ги спра напълно защото не мога да пуша малко, като ще пуша ще пуша. Преди шест години след боледуване ги спрях за осем месеца, но ги пропуших отново защото ми се допуши, което е странно защото през тези осем месеца дори не си помислих за цигара може би защото така бях решил да видя дали съм пристрастен. Сега съм сигурен, че ако реша ще ги спра без проблем.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.