Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: S 600 C
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CL-класа
Avantgarde
Искам да питам какви показатели има този автомобил 394 кс е като ускорение примерно . И колко пари би струвала подмяната на скоростна кутия че си харесах едно такова Цедесче обаче с проблем в скоростите. Колата е с всички екстри 95 г. на 207.000 РЕАЛНИ км. Има проблем в скоростите и ми я дават на мн добра цена. Затова задавам малко въпроси smile.gif  
ALEXONE™
този въпрос можеш да го отнесеш да ф-ма "Джемини" едвали ще намериш читави същите втора у-ба.
Не съм наясно дали можеш да ги замениш с друг модел.
W140
какъв е този модел S 600 C? :huh:
Avantgarde
На твоя nick купето smile.gif обаче не знам как да кача снимки на колата нещо не ми излиза тука прозорче за прикачване иначе имам и снимки smile.gif  
Цитат(Avantgarde @ Apr 14 2007, 08:15 PM) *
Искам да питам какви показатели има този автомобил 394 кс е като ускорение примерно . И колко пари би струвала подмяната на скоростна кутия че си харесах едно такова Цедесче обаче с проблем в скоростите. Колата е с всички екстри 95 г. на 207.000 РЕАЛНИ км. Има проблем в скоростите и ми я дават на мн добра цена. Затова задавам малко въпроси smile.gif  

Ако е 5 степенна скоростна кутия е по скъпо може и 2000лв да ти струва ремонта, ако е с 4 степенен автоматик около 1000-1500лв. Ако обаче проблема не е голям може и по евтино да струва тоест ако няма нещо счупено а само износени дискове.

Предполагам че е този модел:

На мен ми предлагат една такава сива и е СL500, с лек проблем по двигателя за около 16-17000лв.
BENZBOSS
Тия много износват кутиите,трябва да се внимава,че са около 2000$ втора рька и то тук,колко и какво ще ти искат в БГ идея нямам.Частите за тотален ремонт на скоростната може да са около 700$ тукашни цени.Втора рька кутии НЯМА тук,из Европа може,но тук тоя сладур не се среща често.

Големите мотори сьщо правят проблеми,ЕКУ им гори на поразия и ако не се льжа на 500 мотора е около 2000$,а на 600 са 2 по 2400$ kill_myself.gif kill_myself.gif kill_myself.gif Тежка е царската корона,ако е само кутия или по-точно само частите за нея е лесно,един кашон и малко базикане от майстор и имаш перфектната играчка за топлите неделни дни,но ако е друго................... kill_myself.gif

Дай повече инфо ако имаш за колицата,може да попадна на нещо.Прегледах за части и то нови,поне да се захванем за цена,но НЯМА за модела,а номера с порьчките и 6000+$ за кутия поне мен не ме кефи. kill_myself.gif
W140
купето на пуретината е С126
на моя ник купети се води C140
купето на 220-ката се води С215
а на 221-цата С216
smile.gif
BENZBOSS
http://sites.eoi.com/folder14788/index.cfm...se&id=97705

Това си е кола,не ги знам как вьрвят в БГ,но тук такова запазено е на тройна цена и горница от лимузината.Мотора 500 го водят като по здрав,частите са им проблем и всичко само ново,няма втора рька или поне не е често срещано.Това е колата обаче bigemo_harabe_net-110.gif Средна цена тук на такова е около 15 000,с кофти мотор или скорости е на около 8,запазен 500 може и 25 000 да отнесе.

Ровя за скорости да мерна,но все на красавици попадам bigemo_harabe_net-110.gif
W140
Цитат(BENZBOSS @ Apr 15 2007, 06:17 PM) *

ох на батииииииии wub.gif wub.gif wub.gif bigemo_harabe_net-110.gif bigemo_harabe_net-110.gif bigemo_harabe_net-110.gif bigemo_harabe_net-110.gif bigemo_harabe_net-110.gif
BENZBOSS
Аз какво пускам,ти какво гледаш friends.gif

Айде да ти отнеса темата за малко.Погледай те тоя аз докато тьрся скорости за купенцето.

VIN: WDBGA32E4RA170079

BENZBOSS
500 мотора,за 600 НЯМА.Малко примери кое колко струва като части.Модел 95.

Аз се отказвам,за 3 часа подводница щях да намеря,а на това скоростите ги няма kill_myself.gif

http://rep.racepages.com/parts/racepages/p...mp;showdc=false
Avantgarde
Много се навих за този автомобил защото ми го дават на добра цена и е в перфектно състояние като изключим автоматика а и не се знае какво му е на автоматика не върви колата пали иначе ама трябва да ходя до Германия за по обстоен преглед иначе е тъмно синя със бежов салон и вс екстри май има и хладилник между задните седалки ще помисля още малко и ще реша аз и тук питам казват ми че може да се сложи от 500 ама не знам си кво трябвало да се преправя пък на тази кола цигански работи не ми се правят sad.gif ще видим ще си реша . smile.gif Благодаря много на отзовалите се !
ALEXONE™
Цитат(Avantgarde @ Apr 15 2007, 10:07 PM) *
иначе е тъмно синя със бежов салон и вс екстри май има и хладилник между задните седалки ще помисля още малко и ще реша

За да се строшат скоростите може и доста да е мъчена колата,имам в предвид ластици и т.н.Та имай едно на ум все пак. Нямаш ли снимка да заплакнем очички friends.gif
tusheto
Ускорение и дават 0-100 за около 6.6, което за подобно тегло си е повече от преживяване smile.gif
zabavnik
Взел ли е колегата, не е ли.. sign_mercedes.gif
мотор
Цитат(zabavnik @ Oct 13 2010, 11:20 PM) *
Взел ли е колегата, не е ли.. sign_mercedes.gif

Колега ако погледнеш датата на последния преди твоя пост а и на по горните ще си отговориш сам.
zabavnik
Oще преди поста забелязах че последния е от преди доста време, не смятам че е показателен фактор. Поздрави sign_mercedes.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.