Цитат(marvin @ Feb 7 2009, 12:29 AM)

Хе хе, абе Стоиле - чак такава обич - да не си японец ? Карал съм и служебен Лексус и е тотално разочарование - очаквах много повече, нито лукс, нито возия, нито интериор, едни големи копчета, за да запълнят мястото на таблото, измислени евтини дръжки на вратите, вечно нещо свети по таблото за предупреждение, пласмасички отзад - неуспешен опит и липса на какъвто и да било дух, ама нищо не ме грабна, просто скъпа жълта кола ! Все пак си грамотен човек и да се водиш по акъла на разни журналистчета, които класират колита на базата на някакви точки от измислени тестове ... смешно е. Излез на улицата и преброй колко стари S-класи и Седмици ще видиш - преброй и Лексусите - защо Бенцовете са най-много ? Нали са по-скъпи и се чупят ??? Защото Стоиле - са по-здрави, Лексусите, които не са нови просто ги няма - защото са разглобени за скрап, не стават и да се ремонтират ! Проверката на времето е най-важната - а Лексусите въобще не я издържат, защото са калпави евтини имитации - нямат нито традиции нито опит в луксозните коли като Бенц и БМВ - кой нормален богат човек би си купил Лексус вместо S -класа - къде отива имиджа ? А и тези платени класации с японските коли на първи места - опитай се да мислиш бе човек - кой кара японска кола и как я кара - обикновено пенсионирани библиотекари, които рядко вдигат 120 км/ч. - дай тази прехвалена кола на някоя мутра с S-класа, която натиска газта с двата крака и да видим дали ще издържи нежната японска количка и седмица ? Наскоро карах един фен на японските коли към Драгалевци - той беше в шок, че не заобикалям дупките и неравностите и по паветата си карам нормално, а не пълзя - вика ми - с това каране ще отидеш в сервиза за предница/задница след седмица - казах му - колега, 8 години я карам така W124 - смених само тампончета някакви отзад, защото скърцаше ! Той ми вика - еее това е защото е по-тежка, ха ха, трудно понесе факта, че неговата двугодишна Тойота три пъти за година ходи с някакви грижи в сервиза по ходова част ! Така че това с японските коли го остави на зевзеците и децата, които не са ги карали - качи се на Лексуса и отиди до Банкя, оттам вземи S-класа и се върни по същият път - е, ако не усетиш разликата значи много, ама много си зомбиран на тема японски коли и едва ли ще те разубедим с каквото и да било. Щом ти харесва - карай си ги, но не се прави на ударен "не знам какво им харесвате на Мерцедесите " - хе хе, айде малко намали темпото ... Или си от хитреците, които си мислят, че Японското е хем по-евтино - хем по-хубаво - хе хе, мечти, мечти ... Да ти го докарат от другата страна на света, да е в същият луксозен клас, да ти е по-евтино и даже да ти е и по-хубаво - ееее, човек, слез на земята !
Напълно подкрепям Marvin. Немското качество, още повече Бенцовете изобщо не трябва да се сравняват с бричките направени от япончета. Лексус за мен е една недодялана марка, която се опитва да копира мерцедес. А неините собственици са заблудени до краен предел. Но все пак, ако всеки разбираше в света щяха да се карат само Бенцове