Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: CLK-200 компресор
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
mbenz
Фенове,
От доста време се опитвам да вкарам в правия път един мой приятел,че все клонеше към некви ауди-та и бмх-и!Сега си е харесал едно цедесче CLK-200 компресор,99год.163к.с.Не е питал обаче с каква скор.кутия е-автомат,или ръчка.Колата е италианка... blink.gif И понеже човека,а и аз не съм запознат с този модел ще се радвам да чуя мнението ви за модела-силни,слаби страни,какво да се гледа по-специфично и всичко,каквото се сетите и е добре да се знае!Само от вашето мнение зависи дали скоро на срещите ще се появи и един такъв цедес!
Благодаря предварително за компетентните мнения!
BENZBOSS
Малииии,тая тема сега я виждам.Прегледах форума на наще пичове тук.Има какво ли не,но не и как се решава проблем по колата - има за ваншен тунинг,за гуми,за мотори чипосване,за какво ли не,но един проблем не са чел са тия зверчета.Мотора 200 го няма в САЩ,почват от малкия 320 ако пражилно помня,но и те са добри коли.

Тоз твоя пич няма да сажалява,да го грабва и да не му мисли. biggrin.gif
KPAHK
Да не е тая че наскоро я гледах biggrin.gif

повечко инфо:CLK 200
mbenz
Нямам представа,щото колата не е за мен,но като гледам може същата да е-всичко съвпада,а е и с газова уредба...! 0_yahoo.gif Ако знаеш нещо,което не е за казване-казвай,ок? wub.gif
W140
цлк ли ще заимаме? bigemo_harabe_net-110.gif
mbenz
Да-някои ще взимат ЦЛК...! 0_yahoo.gif Утре я капарират-тая същата от обявата е!
Blond
Цитат(mbenz @ Mar 20 2007, 05:49 PM) *
Да-някои ще взимат ЦЛК...! 0_yahoo.gif Утре я капарират-тая същата от обявата е!

Кажи ми (ако искаш и на лична да е )- колко излиза удоволствието да ти я докарат до тук. Цената там е 7500евро, а другото?
Много ми харесва колата. Да му е безпроблемна на приятеля ти ако/като я купи!
flagMB new.JPG
mbenz
Цитат(Blond @ Mar 20 2007, 08:13 PM) *
Цитат(mbenz @ Mar 20 2007, 05:49 PM) *

Кажи ми (ако искаш и на лична да е )- колко излиза удоволствието да ти я докарат до тук. Цената там е 7500евро, а другото?
Много ми харесва колата. Да му е безпроблемна на приятеля ти ако/като я купи!
flagMB new.JPG

Нямам представа колко излиза,но ще го питам и ще ти кажа!Няма ли телефон на обявата за колата дето я изнамери Кранк,за да ги питаш джамбазите директно?Предполагам,че ще е около 1000лв. някъде....
mbenz
Питах-700лв. за докарването дотук!Вече е капарирана!Още едного вкарах в правия път! tongue.gif
W140
Цитат(mbenz @ Mar 20 2007, 06:27 PM) *
Питах-700лв. за докарването дотук!Вече е капарирана!Още едного вкарах в правия път! tongue.gif

аз дали ще го поснимам bigemo_harabe_net-110.gif
BENZBOSS
bigemo_harabe_net-110.gif bigemo_harabe_net-110.gif bigemo_harabe_net-110.gif

Е те тва си заслужава парите.С тоя мотор ще души бензина тоя врабец.
Тук гледах 430 мотор и дава разход по-добьр от моя Е320 от 1994.Лошото на модела е,че почва от около 10 000 $ тук и пак трудно се намира.За такива пари се купува W140 1999 или 210 от 2000 или 2 броя 124 Е420 от 1995.Много ги тачат,много добри модели и дьржат цена.

Поздрави собственика,чакаме го тук да пише коментари по колата,че ако закьса и не е ЧЛЕН няма да му кажем нищо. 0_yahoo.gif friends.gif friends.gif

Дееба как му оди на тоя тва черното..................
BENZBOSS

Аиде стига толкова - това само малко идеи кое как стои на тия модели.Дано пича си го наточи как си му е реда,не им трябва много на тия и стават bigemo_harabe_net-110.gif bigemo_harabe_net-110.gif bigemo_harabe_net-110.gif
BENZBOSS

flagMB new.JPG
BENZBOSS

neichev
BENZBOSS много са ти "лоши" снимките 0_yahoo.gif flagMB new.JPG
И до колкото знам само в САЩ има CLK с моторите 320 и 430 или се лъжа!? flagMB new.JPG
BENZBOSS
kill_myself.gif ЛОШО...............мотора 430 е много добьр и на тва купенце цепи мрака. bigemo_harabe_net-110.gif
mim4o
по-добрия вариант на CLK е 230 компресор 193 коня...аз иам такова...ужасна кола rolleyes.gif само нешо много ме притеснява тоя смотан автоматик започна да изключва от скорост сама и нещо тва не ме кефи...неам идея от кфо е ама...колицата еее резачка яко!ТРЕПАЧ!(:
Verdano
Цитат(mim4o @ Apr 26 2007, 12:21 PM) *
по-добрия вариант на CLK е 230 компресор 193 коня...аз иам такова...ужасна кола rolleyes.gif само нешо много ме притеснява тоя смотан автоматик започна да изключва от скорост сама и нещо тва не ме кефи...неам идея от кфо е ама...колицата еее резачка яко!ТРЕПАЧ!(:

Това ми е мечта много отдавна но 230 компресор с 6 ст. ръчна ск. кутия ....скоро..... надявам се.......
vlad666
Привет, след всичко изписано тук не ми стана ясно едно. Заслужава ли си колата или не, говоря за clk200к, защото съм си харесал една такава и мисля тия дни да я взимам. Но първо се чудя дали е проблемна, как е на поддръжка, за целогодишно става ли и т.н. Та колата която съм харесал е от 2001г с 6 скоростна ръчна кутия. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Цитат(vlad666 @ Nov 5 2007, 09:03 AM) *
Привет, след всичко изписано тук не ми стана ясно едно. Заслужава ли си колата или не, говоря за clk200к, защото съм си харесал една такава и мисля тия дни да я взимам. Но първо се чудя дали е проблемна, как е на поддръжка, за целогодишно става ли и т.н. Та колата която съм харесал е от 2001г с 6 скоростна ръчна кутия. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Ами аз лятото много се чудих по същия въпрос дали да си взема CLK 200 компресор или друга кола и разгледах няколко коли, всичките след фейслифта с мигачите на огледалата и мултифункционалния волан, типтроник и тн... и всичките коли които гледах бяха много различни като поведение и вид и на всичките не им светеха правилно дисплеите за температура и за час, накрая се отказах защото ми се стори че ако има нещо скрито ще е много по скъпо за правене от колкото на една S класа W140 и накрая предпочетох запазена W140 пред CLK-то и мисля че съм направил правилен избор защото нямам никакви съществени проблеми с нея.
mim4o
цлк-то е просто страшна кола може би най хубавата която съм карал някога... (:
soul
Здравейте колеги и от мен малко късно видях приятния ви чат карам CLK 200 kompresor 196 кс и нямам думи колата е железна
от няколко дена ми минава мисълта как ще разбера ако правите някое събиране някъде
-искам да идвам с вас
-но тук не мога да открия инфо за тези сбирки , къде са кога се правят
ще съм ви благодарен много ако ме насочите правилно
KompreSSor4e
Цитат(neichev @ Apr 1 2007, 08:13 PM) *
BENZBOSS много са ти "лоши" снимките 0_yahoo.gif flagMB new.JPG
И до колкото знам само в САЩ има CLK с моторите 320 и 430 или се лъжа!? flagMB new.JPG

COOL bigemo_harabe_net-110.gif
Liloff
Сряда на Комитите в Ст.град след 6:30pm.
Иначе 196к.с. няма, ама айде, 200К е 163 или 192, 230К е 193к.с.
И колите са все още от старата школа, няма много електроника по тях.
Дисплеите се оправят, не са проблемни. Става за целогодишно. Далеч не е най-хубавата кола за парите си, но е много добра машина.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.