Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: 2007 Brabus Widestar based on Mercedes-Benz ML 63
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
Bustter

Engine
6.2 liter V8
Aspiration
natural
HP
550 hp
0-62 mph
4.9 seconds - 4.9 джипче... ohmy.gif
Torque
479 lb-ft
Top Speed
171 mph

http://www.seriouswheels.com/cars/top-2007...-Benz-ML-63.htm
sky
Супер джипче wink.gif
nido
С ГОЛЯМОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЖИПЧЕТО НЕ НАМИРАТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТУНИНГА НА БРАБУС И АМG .........ТОЗИ МИ БИЕ НА НЯКАКВА КИА
neichev
Цитат(nido @ Mar 12 2007, 10:34 PM) *
С ГОЛЯМОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЖИПЧЕТО НЕ НАМИРАТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТУНИНГА НА БРАБУС И АМG .........ТОЗИ МИ БИЕ НА НЯКАКВА КИА

Не съм съгласен с теб.Визията му е супер...типичен Брабус си е... bigemo_harabe_net-110.gif
Да не говорим за характеристиките му. allhail.gif flagMB new.JPG
Bustter
Цитат(nido @ Mar 12 2007, 08:34 PM) *

Както казаха в едно предаване, "...този дискретен бодикит, не е за да се фукаш с него, а за да те държи на земята когато минаваш 150метра за 1 секунда..." flagMB new.JPG
neichev
Цитат(Bustter @ Mar 20 2007, 08:41 PM) *
Както казаха в едно предаване, "...този дискретен бодикит, не е за да се фукаш с него, а за да те държи на земята когато минаваш 150метра за 1 секунда..." flagMB new.JPG

Много точно казано!!! 0_yahoo.gif flagMB new.JPG
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.