Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Инфо за МБ-SLR класа
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > SLR-класа
ALEXONE™
MB SLR класа Инфо
koko_race
Някой карал ли е това чудо? :FlagMB:
kombi124d
Цитат(koko_race @ Nov 26 2006, 10:21 PM) *
Някой карал ли е това чудо? :FlagMB:

Незнам дали е карал,но може да се повози заедно с Давор Шукер http://www.elfer-haus.de/suker/
Jesus_Capita
по-удачен въпрос е колко души от форума са виждали този звяр на живо. аз ще избързам да се похваля с това че съм виждал как изяща М6 на магистралата но също така и нас ни изяде ohmy.gif
W140
Цитат(Jesus_Capita @ Mar 4 2007, 06:18 PM) *
по-удачен въпрос е колко души от форума са виждали този звяр на живо. аз ще избързам да се похваля с това че съм виждал как изяща М6 на магистралата но също така и нас ни изяде ohmy.gif

виждал съм го и съм го снимам и кво от това? dontknow.gif dontknow.gif dontknow.gif dontknow.gif dontknow.gif
Jesus_Capita
в България са рядкост и малцина са ги виждали, тва все пак е един шедьовър на Мерцедес
Psyho
Малцина друг път, тая кола да не я карат под похлупак та да не се види dontknow.gif dontknow.gif dontknow.gif
Jesus_Capita
имах предвид че рядко ги карат тези коли аз лятото на златни пясъци точно веднъж видях да карат SLR през цялото време си седеше пред хотела и някви чъжденци се снимаха с него.
W123
Цитат(Jesus_Capita @ Mar 4 2007, 07:59 PM) *
имах предвид че рядко ги карат тези коли...

Хич не е рядко,още малко и ще станат като баничарките-под път и над път.Просто се поогледай малко.
Jesus_Capita
Щом казваш че са много ок няма да споря аз знам само за 2 в България.
W140
Цитат(Jesus_Capita @ Mar 5 2007, 12:30 PM) *
Щом казваш че са много ок няма да споря аз знам само за 2 в България.

повече
3 или 4 wink.gif
S320_IMPREZA
Имам един въпрос,понеже видях че има графа за стандартния СЛР колко струва и какви характеристики има,дали някой може да ми помогне с намиране на информация за БРАБУСА нов и 2-ра как вървят ако въобще се продава 2-ра малко ми е чудно но да видиме какво ще покажете.

Благодаря предварително и поздрави на колегите
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.