Цитат(Gerri @ Jun 12 2006, 10:09 AM)
...не искам да споря,но за 499 на месец не можеш да я намериш никъде и то за 5 г....какъв трябва да ти е интереса.Незнам дали инфото си го взел от рекламна брошура или си ходил да питаш при дилърите,но...Закупихме миналата седмица ML-ката/малката дори/...интереса е 7%,down-а е 25000...и ако след тези сметки месечната е $500-щех да си ударя дупето в тавана

но не е така,за жалост.
п.с.+това американците не обичат да дават down...така,че в тяхният случай незнам как ще се получат сметките

И пак да кажа това го споделям само защото сметките са ми все още свежи в главата

Е,наистина не е 2500лв...но не е и $500
Успех и късмет на всички!!!
Мой много близък приятел живее в Сиатъл от доста време.Другия авер от компанията беше там на гости и когато се върна , ми донесе рекламни материали за R-класата от магазина на Мерцедес,който е бил на съседното кръстовище.
Тогава, (за мой срам ) за първи път се срещнах с R-класата.И измежду разните проспекти имаше и едно персонално писмо до моя приятел - резидента, в което бяха упоменати тези условия.
Силно ще се постарая да го намеря , сканирам, и публикувам, с едничкото условие да не е прибрано някъде за идните поколения след ремонта у нас
Но в момента, в който писах по-горните редове, беше пред очите ми .
Все пак да не спорим, докато не кача офертата тук