Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Малко pics
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > R-класа
cvi4a
Mercedes-Benz R63 AMG

Veni®
БалканСтар са отправили покана към определен кръг техни клиенти за тест-драйв на този модел.
Сред поканените беше мой приятел - стар мерсовод.
Впечатленията му са изразени само със суперлативи - добра динамика, лесна за управление, удобна за пътуване кола
Единственото нещо, което отчете като неудобство, или по-скоро като нещо непривично, е скоростното лостче отдясно на кормилото - но се свиква biggrin.gif
W140
Цитат(Veni® @ Feb 28 2006, 01:31 PM)
удобна за пътуване кола

koi mercedes ne e udoben? :P
Capt.Vimes
Цитат(Veni® @ Feb 28 2006, 11:31 AM)
БалканСтар са отправили покана към определен кръг техни клиенти за тест-драйв на този модел.
Сред поканените беше мой приятел - стар мерсовод.
Впечатленията му са изразени само със суперлативи - добра динамика, лесна за управление, удобна за пътуване кола
Единственото нещо, което отчете като неудобство, или по-скоро като нещо непривично, е скоростното лостче отдясно на кормилото - но се свиква biggrin.gif

Ама то и на Вартбурга беше там лоса. Баща ми навремето толкова си я харесваше колата, взета чисто нова от магазина. Та да му покажа мненеито във форума и да му предложа да повтори упражнението опреди 20 години, и да си купи чисто нова кола със скоростен лост на волана biggrin.gif А майка да се постарае по-добре следващия път и да вземе да познае числата от тотото. :P

Модела е интересен. Трябва да съчетава лукс и динамика, да дава осигурява просторно място при дълги пътувания. Хубаво е, че на твоя приятел колата му е харесала.
drago
Много копчета има.
sky
Някой да ми я подари biggrin.gif .С хубавото бързо се свиква wink.gif
Blond
Мда - ако ми я подарят - няма да имам претенции нито за скоростният лост , нито за кожата на седалките :-)
Veni®
http://www.mercedes-www.mercedes-club-bg.c...p?showtopic=532

това нали го видя - 80 000 Е нямам , за съжаление
Blond
Цитат(Veni® @ Mar 21 2006, 03:22 PM)
http://www.mercedes-www.mercedes-club-bg.c...p?showtopic=532

това нали го видя - 80 000 Е нямам , за съжаление

желание есть! - оставить!
Така казвали руснаците biggrin.gif
W140
A TVA na snimkite evropeiskata versiq li e/
6toto ima i amerikanska
onova sigurno e tank - moje6 da jivee6 v nego
ako mi podarat r-klasa 6e imam pretencii da e amerikanskata versiq rolleyes.gif
Veni®
Какво значи европейска или американска?

R-класата се произвежда в Америка, поради което се добавя немалко мито върху цената

Лошото е , че тази , която карах и е на снимките, при разсрочено плащане е с цена 2400 лв месечно в продължение на 5 години, а съвършено същата, със същите екстри, и при същите условия в Америка е с цена $ 499.

та тука е лошото, тука....
hektor
Gerri
...не искам да споря,но за 499 на месец не можеш да я намериш никъде и то за 5 г....какъв трябва да ти е интереса.Незнам дали инфото си го взел от рекламна брошура или си ходил да питаш при дилърите,но...Закупихме миналата седмица ML-ката/малката дори/...интереса е 7%,down-а е 25000...и ако след тези сметки месечната е $500-щех да си ударя дупето в таванаsmile.gifsmile.gifsmile.gifно не е така,за жалост.

п.с.+това американците не обичат да дават down...така,че в тяхният случай незнам как ще се получат сметкитеsmile.gifsmile.gif

И пак да кажа това го споделям само защото сметките са ми все още свежи в главатаsmile.gifЕ,наистина не е 2500лв...но не е и $500

Успех и късмет на всички!!!
Inkas
Абе тука от 1-2 седмици жижам в Русе един подобен Мерцедес, но немога да разбера какъв му е модела. Миля, че е нещо такова . Само видях, че отзад пише 4matic. rolleyes.gif
Veni®
Цитат(Gerri @ Jun 12 2006, 10:09 AM)
...не искам да споря,но за 499 на месец не можеш да я намериш никъде и то за 5 г....какъв трябва да ти е интереса.Незнам дали инфото си го взел от рекламна брошура или си ходил да питаш при дилърите,но...Закупихме миналата седмица ML-ката/малката дори/...интереса е 7%,down-а е 25000...и ако след тези сметки месечната е $500-щех да си ударя дупето в таванаsmile.gifsmile.gifsmile.gifно не е така,за жалост.

п.с.+това американците не обичат да дават down...така,че в тяхният случай незнам как ще се получат сметкитеsmile.gifsmile.gif

И пак да кажа това го споделям само защото сметките са ми все още свежи в главатаsmile.gifЕ,наистина не е 2500лв...но не е и $500

Успех и късмет на всички!!!

Мой много близък приятел живее в Сиатъл от доста време.Другия авер от компанията беше там на гости и когато се върна , ми донесе рекламни материали за R-класата от магазина на Мерцедес,който е бил на съседното кръстовище.

Тогава, (за мой срам ) за първи път се срещнах с R-класата.И измежду разните проспекти имаше и едно персонално писмо до моя приятел - резидента, в което бяха упоменати тези условия.

Силно ще се постарая да го намеря , сканирам, и публикувам, с едничкото условие да не е прибрано някъде за идните поколения след ремонта у нас

Но в момента, в който писах по-горните редове, беше пред очите ми .
Все пак да не спорим, докато не кача офертата тук
Gerri
Ето,разбрал си ме погрешно както си и мислехsmile.gif
Точно това е едно е в офертите друго е като отидеш в магазина,но...нека те помоля едно не търси нищо...ако иде реч за спор.Ако искаш аз мога да ти сканирам документите за ML-kata smile.gifsmile.gifно не е там въпроса.АЗ няма да споряsmile.gif
Не,че не съм праваsmile.gifпросто понякога трябва да си се сблъскал лично с Америка за да усетиш измамитеsmile.gif
Всичко е зарибявка за да отидеш до магазина...после ти казват,че това е базовият модел който е не така хубав както този който е по добър и бла,бла,бла,бла...след което идват данаъци такси...подобни лихви...и така нещата стават коренно другиsmile.gifС всички новопристигнали българи тук съм имала един и същ момент виждат такива оферти и казват хайде да ме закараш да си купя една кола....да де ама ...като отидем там е малко друго.
Баси нямаше да пиша...сори за коетоsmile.gif
Само и с много добри чувства!!

п.с. кой Русенец си го е взел незнаеш,ли?wink.gif
ALEXONE™
Цитат(Gerri @ Jun 12 2006, 06:56 PM)
Ето,разбрал си ме погрешно както си и мислехsmile.gif
Точно това е едно е в офертите друго е като отидеш в магазина,но...нека те помоля едно не търси нищо...ако иде реч за спор.Ако искаш аз мога да ти сканирам документите за ML-kata smile.gifsmile.gifно не е там въпроса.АЗ няма да споряsmile.gif
Не,че не съм праваsmile.gifпросто понякога трябва да си се сблъскал лично с Америка за да усетиш измамитеsmile.gif
Всичко е зарибявка за да отидеш до магазина...после ти казват,че това е базовият модел който е не така хубав както този който е по добър и бла,бла,бла,бла...след което идват данаъци такси...подобни лихви...и така нещата стават коренно другиsmile.gifС всички новопристигнали българи тук съм имала един и същ момент виждат такива оферти и казват хайде да ме закараш да си купя една кола....да де ама ...като отидем там е малко друго.
Баси нямаше да пиша...сори за коетоsmile.gif
Само и с много добри чувства!!

п.с. кой Русенец си го е взел незнаеш,ли?wink.gif

Първо добре дошла biggrin.gif Просто не си му свикнала с тона на Вени, biggrin.gif а понякога в спора се ражда истината.
С Уважение Александър
Veni®
Едно е да пиеш вода от извора, друго е да е бутилирана

Аз в Америка съм бил само в юношеските си мечти.
По принцип винаги съм готов да споря, но действително аргументите ми са... wink.gif
Ясно е , че пазарните чалъми и пиниза са безчет, и е верно всичко , което казваш, и че на тая оферта - моята - пишеше - $ 499 monthly, ама кво се крие зад това - ..

А и за тая R- класа, дето беше станало дума - ми тя в БГ цената и варира от 50 до 80 К EUR - повече май не е нужне коментар.

С реверанс и също толкова добри чувства biggrin.gif
Gerri
Всичко е добре когато завършва добреsmile.gifsmile.gif

Плюс това имат още хиляда проблема дето не са им наред .Аз сега се боря да отменя договора си с телефонната си компания,защото нямат телефони съвместими с М!!!!Но така както гледам няма да ме огрееsad.gifsad.gifза тва в БГ може и да по-напредsmile.gif

Хайде живи здрави ....и все по добри автомобили!!!
Veni®
Цитат(Gerri @ Jun 13 2006, 02:27 PM)
Всичко е добре когато завършва добреsmile.gifsmile.gif

Съмнения аз добрия завършек не е имало никога и въобще biggrin.gif

Интересно ми е откъде научи за форума?

И имаш ли желание да станеш и член на клуба?
Доста бързо започнахме да се разширяваме по разните континенти, а? B)
за общо удоволствие, естествено
Gerri
Хм,smile.gifаз съм една лелкаsmile.gifкоято нищо младежко не и е чуждоwink.gifдори и мъжът ми е бебе все ощеsmile.gifта...на въпроса,защо трябва да научавам отнякъде.Нали има Интернет,а там има търсачки...и ако имаш малко време може да намериш всичкоsmile.gif
А в интерес на истината исках да разбера как вървят цените в БГ и за това порових в Бг сайтове.А за клуба...!!!?????незнам какви са правата и задълженията все ощеwink.gif
а и съм/сме много далеко(в тоя ред на мисли...при нас е първият ураган тази година/уж е само буря ,а не ураган,но.../)
...и така кажете сега за клуба???
Veni®
както е казал Левски

"Ние сме в Клуба и Клуба е в нас" biggrin.gif

това е

добре дошла на борда biggrin.gif
Gerri
Sorry za zakasnenieto,no tuk mina parviyat uragan za tazi godina i uj ne beshe nishto ,no mi izgori kompyutara ta vse oshte chakam da mi go vaztanovyat:(oshte edna sedmica shte sam na "tamno":((Blagodarya za cluba!!Momaka ot Ruse ne kaza nishto za GL-a na koy e:)smile.gifsmile.gif
hayde kasmet na vsichki VI!
ALEXONE™
Цитат(Gerri @ Jun 13 2006, 09:11 PM)
Хм,smile.gifаз съм една лелкаsmile.gifкоято нищо младежко не и е чуждоwink.gifдори и мъжът ми е бебе все ощеsmile.gifта...на въпроса,защо трябва да научавам отнякъде.Нали има Интернет,а там има търсачки...и ако имаш малко време може да намериш всичкоsmile.gif
А в интерес на истината исках да разбера как вървят цените в БГ и за това порових в Бг сайтове.А за клуба...!!!?????незнам какви са правата и задълженията все ощеwink.gif
а и съм/сме много далеко(в тоя ред на мисли...при нас е първият ураган тази година/уж е само буря ,а не ураган,но.../)
...и така кажете сега за клуба???

Как мина урагана има ли щети? А отностно Клуба когато дойдете в Бг. ще ти обясня надълго и широко ако искаш wink.gif
Gerri
Ami to uragan nyamashe beshe samo tropichna burya no be dostatachna da mi tresne kompa:)smile.gif
Sega e ok ,veche sam v net-a:)
Tova s vrashtaneto...malko trudno da e skoro,no pone ideya imame da si prodadem kolite dogodina v BG;)
ALEXONE™
Цитат(Gerri @ Jul 1 2006, 07:03 AM)
Ami to uragan nyamashe beshe samo tropichna burya no be dostatachna da mi tresne kompa:)smile.gif
Sega e ok ,veche sam v net-a:)
Tova s vrashtaneto...malko trudno da e skoro,no pone ideya imame da si prodadem kolite dogodina v BG;)

Ами успех ви желая.И ако ми докарате една костенурка ще е супер.Те при вас са доста евтини biggrin.gif
Gerri
hahahahahahah znaesh li America e dosta golyama moje bi drugasde da ima,no pri men tochno kostenurki nyama..i oshte stotici marki nyama ,no tva ne e vajno:)Brat mi v Ruse imashe dve tri neznam dali vse oshte gi sabira:)
ALEXONE™
Цитат(Gerri @ Jul 1 2006, 10:32 PM)
hahahahahahah znaesh li America e dosta golyama moje bi drugasde da ima,no pri men tochno kostenurki nyama..i oshte stotici marki nyama ,no tva ne e vajno:)Brat mi v Ruse imashe dve tri neznam dali vse oshte gi sabira:)

Мда но аз говоря за новата костенурка.По мой данни в УСА са около 11 К $ което си е направо ифтинджос biggrin.gif
Gerri
ooooooooooo,ima mnogo sladki kabrio i super cvetove,no lichno men ne mi haresvat inside....tova ne e vajno stiga sme spamili temata s dran-dran,bla,bla.
Nyakoy da mahne izlishnite gluposti pls:)
ALEXONE™
Mercedes-Benz R-Class получи престижна награда - Red Dot Design Award от North Rhineland-Westphalia Design Center.

R- Class е избрана за това, защото«обединява понятията пространство, динамика, емоций и скорост» - заявил главния дизайнер MB Technical Center Питер Пфайффер (Peter Pfeiffer). :welldone:
sky
Цитат(ALEXONE™ @ Jul 7 2006, 11:23 AM)
Mercedes-Benz R-Class получи престижна награда - Red Dot Design Award от North Rhineland-Westphalia Design Center.

R- Class е избрана за това, защото«обединява понятията пространство, динамика, емоций и скорост» - заявил главния дизайнер MB Technical Center Питер Пфайффер (Peter Pfeiffer). :welldone:

:welldone: :welldone: :welldone: :FlagMB:
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.