Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Как да си променим настроката на Форума
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > За форума-Правила ! > Правила
ALEXONE™
Тук ще обясня как се сменя интрфейса на форума от Английски на Българкси.
1.Отивате най- долу на форума

2.От ляво се сменя изгледа(skin) а от дясно езика от English на Български.
Vlado190
А как мога мааалко да си променя ника? от Vl_190 да стане Vlado190 ? в настройките не може, Алекс ти като админ можеш ли да го направиш ? :huh:
коцев
Да попитам нещо .Като чукнете върху контролен панел на български или на английски ви е информацията която се показва ??? unsure.gif
sky
Цитат(коцев @ Apr 27 2006, 11:05 PM)
Да попитам нещо .Като чукнете върху контролен панел на български или на английски ви е информацията която се показва ??? unsure.gif

на английски(поне при мен) wink.gif
коцев
И при мен е така sad.gif Жалко но и първия ми проблем си остана.Трима майстори дето разбират се мъчиха но не го отстраниха.Съобщенията пристигат при мен така:

?????,

sky ????-?? ????????? ???? ????????? ? ?????? "??? ?? ?? ???????? ?????????? ?? ??????".

?????? ?? ??????? ???:
http://www.mercedes-www.mercedes-club-bg.c...view=getnewpost

???????? ? ?? ?? ??????????? ??? ????????? ? ???? ????, ?? ?? ?? ??????? ???? ???? e-mail ?? ???? ????????? ? ??????, ?? ????? ?? ????????(?). ???? ? ? ??? ?? ?? ???????? ???? ?? ???????????, ????? ?? ?????????.
sky
личните съобщения ли
коцев
За лични съобщения не знам защото не съм получавал и ако искаш прати ми едно да видя как ще излезе. Тук става на въпрос когато има отговор по някоя от темите винаги ми излиза така на питанки. И това стана от около месец и нещо.
sky
Цитат(коцев @ Apr 28 2006, 09:25 AM)
За лични съобщения не знам защото не съм получавал и ако искаш прати ми едно да видя как ще излезе. Тук става на въпрос когато има отговор по някоя от темите винаги ми излиза така на питанки. И това стана от около месец и нещо.

Имаш лично съобщение wink.gif
коцев
Личното съобщение се чете нормално но пак съобщението че имам лично съобщение ми е на питанки. Сега ще го копирам и поставя за да видиш как идва при мен :
?????,

sky ????-?? ????????? ???? ????????? ? ?????? "??? ?? ?? ???????? ?????????? ?? ??????".

?????? ?? ??????? ???:

???????? ? ?? ?? ??????????? ??? ????????? ? ???? ????, ?? ?? ?? ??????? ???? ???? e-mail ?? ???? ????????? ? ??????, ?? ????? ?? ????????(?). ???? ? ? ??? ?? ?? ???????? ???? ?? ???????????, ????? ?? ?????????.

-----------------------------------
???????????? ?? ??????????:

А ето личното ти съощение как се чете:

Не знам дали ще го прочетеш,но при мен E-MAIL се четат
коцев
Да продължавам така да то получавам sad.gif
?????,

phantasm ????-?? ????????? ???? ????????? ? ?????? "????????????!!!".

?????? ?? ??????? ???:

Bustter
Цитат(коцев @ May 12 2006, 10:08 AM)
Да продължавам така да то получавам sad.gif
?????,

phantasm ????-?? ????????? ???? ????????? ? ?????? "????????????!!!".

?????? ?? ??????? ???:

Ама така ли четеш съобщенията във форума ли? Защото на мен форума ми се пусна на Български и нямам подобен проблем. Ако така четеш кирилицата от интернет мисля че се сещам какъв е проблема
коцев
Да така ги получавам съобщенията .А иначе нямам проблем с писането.Даже днеска се мъчи баш специалист и той не можа да го редактира . Каза ми един друг начин да го чета когато ми се наложи малко сложен но за сега карам така . И аз на български съм прехвърлил форума но има раздели дето си останаха на английски
Bustter
Значи като влезеш в контрол панела на товя компютър абе стъпка по стъпка:

Control Panel->Regional and Language Options->Advanced-> и виж там тали ти пише на първото плъзгашто меню Bulgarian ако не ти го пише си го сложи и кирилицата трябва да ти е наред
коцев
Имам го това нещо на контролния панел на компа си. Както много пъти казвах от другите форуми с който контактувам нямам проблем.Сега само тук в тоя форум го имам.В момента както пиша най отгоре вдясно пак си пише с черни дебели букви Контролен панел и като чукна на него всичко ми излиза на английски unsure.gif И аз си го превеждам на руски и става нещо объркване.В другите форуми всичко това си е на български. sad.gif
вики
немога да си изтрия ЛС маркирам и като натисна бутона изтрий се зарежда празна бланка и забива
някакви идеи
Veni®
Цитат(вики @ May 26 2006, 07:53 AM)
немога да си изтрия ЛС маркирам и като натисна бутона изтрий се зарежда празна бланка и забива
някакви идеи

Нема да се пуашиш, копеуе biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Това е така и така ще си остане май.
Прасваш му един back и оттам си караш, както си знаеш. При следващото влизане по неведом начин те вече са изтрити biggrin.gif
Успех
вики
Да бе няма ги! фокус мокус и .....
коцев
Имам проблем след преинсталирването на компа ми. Не мога да пиша на български .Защо няма KREDOR :huh: отстрани до прозореца за писане
sky
При мен го има unsure.gif
коцев
При мен го няма явно аз съм си карък в тоя форум.Но му хванах цаката като влизам в друг форум отварям си там прозорец пиша си писането копирам го и го поставям тук в тоя прозорец. Малко кесим работа но пак става biggrin.gif
W123
Цитат(коцев @ Jun 13 2006, 09:03 PM)
Имам проблем след преинсталирването на компа ми. Не мога да пиша на балгарски ...

Определено след преинсталирането не са ти сложили кирилизация.Това се "оправя" много лесно.Има едно малко файлче което след инсталирането му ти дава възможност да си превключваш между кирилица и латиница.Другата възможност е да си сложиш Флекстайп на Датамакс,ама е малко краден,и бара по регистрите на Уиндоуса.За това ти препоръчвам BgPhonetic-a.Инсталира се лесно и след това от Control Panel->Regional and language... си настройваш да си превключваш ЕN-BG с комбинацията ALt-Shift.Значи...Инсталираш си Бгфонетик-а,и след като го направиш и дадеш ОК накрая ти се показва прозорец от който си настройваш клавиатурната подрадба.Там ти пише за Default input language->English(US).Отдолу имаш едно прозорче където ти е даден EN като единствен език.Натискаш Add,отваря се още един прозорец където избираш Input language да ти е Bulgarian а на Keyboard layout избираш Bulgarian Phonetic.Даваш ОК и ще видиш че вече имаш два езика EN и Bg Phonetic.Даваш ОК и си готов.Ако не ти се появи долу в дясно едно прозорче където пише ЕN или BG,просто цъкни с десния бутон на мишката на таскбар-а и ще се появи.Ако не,цъкни пак там с десния бутон и от Toolbars маркирай Language bar.А различните клавиатури се превключват с Alt+Shift.Така вече си имаш Фонетична подредба на клавиатурата и не е нужно да правиш "пируетите" който споменаваш.Ако няма от къде да си свалиш BgPhonetic-a,ще ти го пратя на и-мейл-а ,но ми кажи с какъв Уиндоус си- 32 или 64 битов.
коцев
Всичко вече ОК.Идва специалист и това нещо го направи.Само дето и той не можа по никакъв начин да ми направи съобщенията да ги получавам нормално а не само на питанки. но аз свикнах и на питанките така че всичко е нормално за мен biggrin.gif
маркони
http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm
маркони
ГРЕШКА!!!! ТУКА: http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm
koko_race
Алекс как мога да си изтрия обява?
ALEXONE™
Цитат(koko_race @ Jul 5 2007, 07:44 AM) *
Алекс как мога да си изтрия обява?

Не можеш.За целта пиши на модератор или на Админ за съдействие
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.