Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Фотошоп нарисува конкурент
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
W140
Mercedes McLaren SLSтрябва да се появи през 2009 г. и ще влезе в пряка конкуренция с Ferrari F430, Lamborghini Gallardo и бъдещия Audi R8 с двигател V10.
Mercedes McLaren SLS бе съживен с помощта на фотошопа. Бъдещият McLaren, който трябва да се появи през 2009 г., ще влезе в пряка конкуренция с Ferrari F430, Lamborghini Gallardo et и новия Audi R8 с двигател V10

ALEXONE™

willy555
Малиии, какъв красавец! Като нарисуван laugh.gif
Само Дизел
Мдаа, приятна гледка... wub.gif
Само дето няма шанс да е с тези високоразположени ауспуси.
KPAHK
малиииии мноо грозни са му нарисували "оченцата" nono.gif

но от къдезади го бива drift
Blond
Хубав, хубав!!! :FlagMB:
W123
Цитат(Само Дизел @ Jan 17 2007, 03:57 PM) *
...Само дето няма шанс да е с тези високоразположени ауспуси.

И на мен ми направиха впечатление тези отвори,но определено няма да са ауспуси,или поне аз така си мисля...

Задницата е много интересна.стоповете придават свиреп вид,а извивката на задния капак и "бронята" има визия на усмивка.Странно е Мерцедес да вкарат елемент усмивка в екстериора си,или поне толкова ярко изразен.
Огледалата ми се струват някяк си "щтръкнали" и "слаби",няма масивност придаваща сигурност и показваща способността на автомобила за развиване на екстремни скорости.
Огромните дупки под фаровете ми напомнят за Додж Вайпър,а на снимката на която колата се вижда в предната част,задницата и по-точно стоповете и извивката на калника имам чувството че са изкопирани от новите Пежа.
А във фаровете има нещо което не мога да определя,нещо което...де да знам...хем ми харесва хем ме притеснява.
Иначе първоначално адски много ме заплени,но в последствие при заглеждане на детайлите,хм...има бая неща за дооправяне,особенно това че ми липсват 2 или 4 "бурий" отзад което допълнително да придава "външна мощ" на колата.
Е все пак 2009-та е далече и времето ще си покаже кое как ще е променено,особенно както се мени модата в автодизайна.
Само Дизел
Цитат(W123 @ Jan 17 2007, 05:21 PM) *
И на мен ми направиха впечатление тези отвори,но определено няма да са ауспуси,или поне аз така си мисля...

Ауспуси са.

Още снимки ТУК.

А няма шанс, защото си има норми къде и колко високо може да е разположен ауспуха.
От друга страна, страничните ауспуси на SLR-а са в противоречие с тези норми, но въпреки това са го прокарали, така че не се знае.
Fitibaldi
мда, готин е...
само един теглич да му сложат му липсва
sky
Голям красавец wink.gif
Само Дизел
Цитат(Fitibaldi @ Jan 17 2007, 08:07 PM) *
мда, готин е...
само един теглич да му сложат му липсва

И багажник на покрива, ама от тия, заваряваните самоделки, като за Москвич slap
nick chuck
Цитат(Blond @ Jan 17 2007, 06:52 PM) *
Хубав, хубав!!! :FlagMB:

Прилича на нашите ама е по самолетен цвят :yahoo:
nick chuck
http://www.conceptcarz.com/vehicle/z7856/M...P8/default.aspx
А това е за 2008 защо ли е купенце?
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.