Цитат(Само Дизел @ Jan 17 2007, 03:57 PM)

...Само дето няма шанс да е с тези високоразположени ауспуси.
И на мен ми направиха впечатление тези отвори,но определено няма да са ауспуси,или поне аз така си мисля...
Задницата е много интересна.стоповете придават свиреп вид,а извивката на задния капак и "бронята" има визия на усмивка.Странно е Мерцедес да вкарат елемент усмивка в екстериора си,или поне толкова ярко изразен.
Огледалата ми се струват някяк си "щтръкнали" и "слаби",няма масивност придаваща сигурност и показваща способността на автомобила за развиване на екстремни скорости.
Огромните дупки под фаровете ми напомнят за Додж Вайпър,а на снимката на която колата се вижда в предната част,задницата и по-точно стоповете и извивката на калника имам чувството че са изкопирани от новите Пежа.
А във фаровете има нещо което не мога да определя,нещо което...де да знам...хем ми харесва хем ме притеснява.
Иначе първоначално адски много ме заплени,но в последствие при заглеждане на детайлите,хм...има бая неща за дооправяне,особенно това че ми липсват 2 или 4 "бурий" отзад което допълнително да придава "външна мощ" на колата.
Е все пак 2009-та е далече и времето ще си покаже кое как ще е променено,особенно както се мени модата в автодизайна.