Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Предупреждавате ли за КАТ
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
KPAHK
Ха се га да ви видим unsure.gif

б*х ма*му и анкети, требе висше :angry:, пък и ми избяга отговорчето нейде kill_myself.gif
Veni®
Цитат(KPAHK @ Jan 15 2007, 03:35 PM) *
Ха се га да ви видим unsure.gif

б*х ма*му и анкети, требе висше :angry:, пък и ми избяга отговорчето нейде kill_myself.gif

аз съм от първите
не ме затруднява чак толкова да на правя някой хаир или да благодаря за него
darkrose
Гласувах с :"Пич съм (предупреждавам и благодаря)", макар че е много относително поне при мен.
Примерно ако е в град не бих предупреждавал.
Ако е извън града и са на някое "подло" място, почти винаги.
W123
Aз гласувах с No 1,но видя ли в града някой да се е "засвяткал" го отсвирвам...Нека си бере гайлето madcroud.gif
Blond
Светкам си винаги, а и благодаря.
tongue.gif
ivanhow
Винаги предупреждавам.Даже са ме спирализаради това.
Пък и не ми пречи да благодаря за предупреждението
sky
Тук всички сме пичове :FlagMB:
BENZBOSS
Тук никoй не дебне или поне много рядко и то на еднопосочни улици - няма кой да предупреждаам.В БГ светках та знае ли се,6 фара на дълги предупреждаваха.Аз също сам спиран по случая и то във Варна със Софийски джип,15 минути му обяснявах,че ги познавам тия в насрешното tongue.gif
Гост
Общо взето винаги го правя, стига да не съм се отнесъл нанякъде...
bon_bonev
смятам , че е колегиално да цъкнеш с фарове. особено ако катаджиите са се скатали здраво и имат радар. плюс това мен винаги са ме предупреждавали.
nick chuck
Винаги ледващия километър!!
tuning13
Винаги предупреждавам.
Inkas
Цитат(tuning13 @ Jan 17 2007, 09:41 AM) *
Винаги предупреждавам.

И Аз
KPAHK
аре пък сега всички се изкарахте пичове cool.gif

Анкетката беше продиктувана от личният ми опит при който от 10-тина коли присветват не повече от 2-3

а е много полезно - и за безопастността и за джоба ohmy.gifk:
Average John
Макар и да противоречи на закона,Да предупреждавам насрещния водач :closedeyes:
vili
Пич съм (предупреждавам и благодаря) tongue.gif
Vlado190
Винаги предупреждавам ! smile.gif и благодаря естествено wink.gif
m_hi88
Считам ,че не е редно да предупреждавам един потенциален убиец на пътя да внимава,щото имало КАТ някъде!..Обикновенно на нормален(не магистрален път)се кара вече със 120-150км/ч. Аз лично не карам с повече от 100-110(въпреки,че и това е нарушение,но пък иначе ставам опасен за движението) и много ме е яд като ми се лепне някой на 1-1,5м дистанция,като че ли животът му зависи от това да ме изпревари колкото се може по-бързо!?!..ТА, каква е логиката да сигнализирам на такъв,който кара срещу мен,изпреварва рисковано,кара ме да намалям(почти да спирам някой път)за да мине ненормалникът???НЕ,НЕ и НЕ! Няма да сигнализирам на такива "колеги".Обикновенно давам знак на хора,които виждам,че карат нормално,за да могат да се подготвят за евентуална среща с КАТ,като си сложат колан(ако са забравили)или да си светнат светлините(пак ако са забравили).Това са обикновенно собственици на следните марки:"Трабант"601,"Шкода"105л,"Москвич"403,407,412,Алеко,Калеко и т.н.,"Лада"2101,2104,2105,1500,1500s,1600(без Лада Нива),"Mercedes"123(задължително)и всички останали модели на марката(е,това е малък компромис,но по сантиментални причини biggrin.gif )..Та те тва е ,общо взето wink.gif
cvi4a
Винаги предупреждавам smile.gif
Psyho
Предупреждавам и благодаря ако не съм се отнесъл на някъде, иначе съм напълно съгласен с m_hi88. Голяма част от шофьорите не заслужават, в това число съм и аз на моменти. Просто трябва да се кара по-спокойно и с някаква мисъл в главата, тогава предупреждаването става излишно до голяма степен.
Mercedes124
Предупреждавам и благодаря smile.gif
eskago
Е па и аз цъкам . blush.gif
TurboDieselComby
А ако е нощно време как предупреждава те?

Аз не мога да мигна с халогени (от Ауто се минава към габарите и после къси, и после чак къси и халогени ...)
А ако мигна леко с дългите не е сигурно, че ме разбират защо им мигам - дали не е защото ме заслепяват например.
мотор
Цитат(BENZBOSS @ Jan 16 2007, 04:34 AM) *
Тук никoй не дебне или поне много рядко и то на еднопосочни улици - няма кой да предупреждаам.В БГ светках та знае ли се,6 фара на дълги предупреждаваха.Аз също сам спиран по случая и то във Варна със Софийски джип,15 минути му обяснявах,че ги познавам тия в насрешното tongue.gif
А аз като писах в една моя тема ( в дъра-бъра),някой не беше съгласен с мен че във варна катаджиите спират за щяло и нещяло и то за да им дадеш пари.точно за това с най голям кеф святкам на колегите като видя шапките да дебнат някъде скатани въпреки че им е забранено да се крият и мисля че това е добър начин да си помагаме и да си спестяваме колегиално доста глоби и пари дадени на ръка на рекетьорите катаджии. sign_mercedes.gif
kokobenz
Предупреждавам винаги и за КАТ и за ДАИ. Професионално изкривяване! Ако си зад волана по 15- 16ч. на ден, волно или неволно извършваш толкова нарушения (дори незначителни), че ако те хващат за всяко нарушение, ще ти свършат точките за три дни (най-много). Да не говорим колко подло поставени знаци и маркировки има и колко недомислени кръстовища и светофари. РАЙ за полицаите, а за даяджиите нямам думи. Такива индивиди просто невярвах, че може да съществуват. Толкова са се взели на сериозно, че един ми вика: " НЕ СЪМ ТИ ДАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ДА ГОВОРИШ" bigemo_harabe_net-110.gif
омегаджията
Аиде сега, че кой ще си признае, че е тупан? Аз си прецъквам на на всеки, дори и на този, който се е засвяткал в града. Най-малкото той веднага намалява скоростта. Не деля колите по марки, понеже всеки е карал и една и друга в определен момент, всеки се е заплесвал, ядосвал или гъзареел в даден момент, аз също! Или някой ще каже, че е винаги праведник и претендира да има правото да наказва непослушните, дето се юркат, като не ги предупраждава? Съединението прави силата, да бъдем единни поне колкото партизаните с радари в храстите. А не като Врачани - от десет не един - НИТО ЕДИН не святка!!!
ALEXONE™
Цитат(kokobenz @ Feb 13 2009, 12:00 PM) *
Толкова са се взели на сериозно, че един ми вика: " НЕ СЪМ ТИ ДАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ДА ГОВОРИШ" bigemo_harabe_net-110.gif

Ха ха ха това ме разби icon_welldone.gif
На мен един пък ми се кара и ми казва, да си мълча, че щял да ми "вземе движението" slap.gif тоест да ми спрат автомобила от движение, впървия момент не го разбрах dontknow.gif но смело му отвърнах "да не сте миго дали Вие движението, че да ми го отнемате" warningemo.gif и когато видяха, че няма за какво да се захванат последва censored.gif censored.gif censored.gif и Аз доволно "отплувах" 0_yahoo.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.