Считам ,че не е редно да предупреждавам един потенциален убиец на пътя да внимава,щото имало КАТ някъде!..Обикновенно на нормален(не магистрален път)се кара вече със 120-150км/ч. Аз лично не карам с повече от 100-110(въпреки,че и това е нарушение,но пък иначе ставам опасен за движението) и много ме е яд като ми се лепне някой на 1-1,5м дистанция,като че ли животът му зависи от това да ме изпревари колкото се може по-бързо!?!..ТА, каква е логиката да сигнализирам на такъв,който кара срещу мен,изпреварва рисковано,кара ме да намалям(почти да спирам някой път)за да мине ненормалникът???НЕ,НЕ и НЕ! Няма да сигнализирам на такива "колеги".Обикновенно давам знак на хора,които виждам,че карат нормално,за да могат да се подготвят за евентуална среща с КАТ,като си сложат колан(ако са забравили)или да си светнат светлините(пак ако са забравили).Това са обикновенно собственици на следните марки:"Трабант"601,"Шкода"105л,"Москвич"403,407,412,Алеко,Калеко и т.н.,"Лада"2101,2104,2105,1500,1500s,1600(без Лада Нива),"Mercedes"123(задължително)и всички останали модели на марката(е,това е малък компромис,но по сантиментални причини

)..Та те тва е ,общо взето