Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Произведен е последният Mercedes C-Class W203
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
W140

Наследникът на модела ще бъде представен на изложението в Детройт в началото на новата година.
Сребърният C-Class, последен от фамилията W 203, е предназначен за клиент от Щатите. На церемонията автомобилът бе свален от поточната линия от вицепрезидента на завода, който благодари на работещите.

Моделът излезе на пазара през 2000 г. и с реализираните 630 000 бройки за шест години се превърна в един от най-популярните автомобили в горния, луксозен сегмент на средния клас.

Наследникът на модела ще се появи само след няколко седмици на изложението в Детройт и от снимката, която виждате, ясно личи, че поне в дизайнерско отношение двата автомобила ще са коренно различни

eстествено пак за американците е последния модел :angry: :angry: :angry:
GiN
Напомня ми на някой друг автомобил ,особенно във фаровете и калниците,но на кой точно...? biggrin.gifn:
Нещо не ми допада.
ivanhow
За съжеление ми прилеча на БМВ 5-та серия. :evil:
GiN
Дааа... точно,особенно във фаровете.Сещам се и за калниците,приличат ми на крайслерски
willy555
Нищо ново под слънцето. От 80-те години насам е все така:
190-ката прилича на малка пура
W203 е умалено копие на W220
А новата С-класа си прилича на новата S-класа
Единствено W202 има по-сериозни визуални разлики от W140
На мен определено ми харесва
W140
когато новата s-ка беше току-що излезнала от заводите, казахме, че не ни харесва... а сега какво стана?
sky
На мен ми харесва wink.gif С удоволствие бих карал такъв :FlagMB:
neichev
В интерес на истината....новата C-класа ми прилича на Крайслер...и компания...имам предвид че е направена предимно за USA-пазара! :evil:
Незнам как са продажбите на Мерцедес в USA, но до колкото знам в Европа много по добре се продават автомобилите на Мерцедес...и има логика да направят новата C-класа за американския пазар... :evil:
И на мен S-класата в началото не ми хареса ама..после :yahoo:
И сега същото...не ми харесва много новия модел...времето ще покаже! :FlagMB:
DJ FUNKY
Цитат(ivanhow @ Dec 19 2006, 10:24 AM)

и нещо на лексус има
VladoBENZ
Аааа, колата ще е хубава, мен лично тази 203-ка не ми допадаше...а тази е по-класическа...да, има на крайслер 300С нещо...и супер, онова си е велик автомобил...радвам се...а и вече ще са по-качествени...от мерц щели да гонят качеството на старите си 124-ки... smile.gif
Bustter

И за новия CL говореха това и онова но като се видя на живо просто колата невероятно красива и с гордост може да се нарече достоен наследник на CL поколението! :welldone:
Черноглав

неее, прилича на 3-та серия.. и до доста!
особено в задните калници.

а аз не бих казал че е особено сполучлива тая С класа.. поддръжката и е просто безумна. По-добре е направо Е.. з акойто има дъбоки джобове
penchev
На мен ми прилича на някакъв смотан Крайслер :help:
Vlado190
Цитат(sky @ Dec 19 2006, 09:48 PM)
На мен ми харесва wink.gif С удоволствие бих карал такъв :FlagMB:

И на мен определено ми харесва и то наистина много ! :welldone: :yahoo: :welldone:
hektor
Значи точно съм я усетил новата Ц-ка. Смесица между БМВ и американска визия. Относно стремежа на Мерцедес за вдигане на качеството, а дано успеят, но това, което по ме озадачава особено в немския автомобилен пазар е- цените на колите ( в случая говоря за новите) са се увеличили в пъти от преди когато германия си бе соло и марката царуваше. Прост пример - 124-ка нова по нейно време е започвала от 40000 марки, а сега Е класите започват от 30000 евро biggrin.gifn: . И с другите марки автомобили е същото. Ясно де цените във всички сегменти на икономиката са се покачили, но така и също средната класа в Германия също я няма и всички драпат за по-голяма печалба хммммммм което е логично май хахаха
vaakata
Относно поскъпването, това си е логично. Виж една 124-ка какви екстри е имала тогава и какви системи за сигурност и прочие. А една Е класа дори и наи базовата пак има АБС климатроници и други глезотии. Всичко се плаща. И най-вероятно като станат да речем на 10-12 години ще струват повече от една 124-ка на същите години. А относно новата С-тка на мене по ми харесва от настоящата. Просто някакси мерцедес по ми харесват сас цели фарове. Това с кръглите фарчета по скоро беше някакво залитане в страни ама бързо им дойде акъла и ги махат вече. По мое лично мнение W202 има много по характерна за мерцедес визия от W203.
Blond
Цитат(DJ FUNKY @ Dec 19 2006, 09:29 PM)

и нещо на лексус има

А на мен по фаровете ми прилича на опел астра - от тези , дето нашите магистрални полицайчета ги карат.
Но това не значи, че бих отказал една такава "колица"!
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.