Цитат(W123 @ Nov 30 2006, 11:17 PM)
Aбе някой може ли да ме светне ко е туй нещо ГСО,КНО,IRON FIST че нещо немога да глсувам качествено.
Аз си имам и разчитам на лично огнестрелно оръжие- CZ-52 (7,62x25 Tokarev).Бах мама им и келеши с газови пищови,и гъзари с бронежилетки.Който и каквото да ми говори,кило и двеста желязо ми дават спокойствие.Кеф ти наркомани,кеф ти "джагали"...Ае да се правят на отворени.Като се изреже половин метър пламък от цевта,и като се разтресът прозорците в квартала,просто всеки забравя за мислите си и се опитва да подобри световния рекорд на 1 километър.
Веднъж ми се е налагало да стрелям във въздуха,беше една нощ към 2-2:30ч. и просто съм благодарен че пистолета беше в мен.Утрепах се да търся гилзата къде е,ама през нощта върви гледай...После 1 месец бях на тръни да не ми се обади КОС-аджията.Важното е че двамата наркомани не уцелиха на правилния човек,и предполагам са ходили да си преобуват гащите после...
А това дали ще извземат оръжие...Ми да ме хванат и да ме разходят за к*ра че ще им го дам.Както каза Esper,купил съм си го-мое си е.
Не е проблем в законното оръжие,а в незаконното.По сведения,в България или около 100 000 бройки пушки,автомати,картечници и други екземпляри от воините и от турско време.Особенно планинските райони,къща без стата пушка не е къща.Ми хора то 100 000 стари оръжия по таваните,са 3пъти повече от родната ни армия наброяваща 30 000 човека бе...
Така че онея педали да не се занимават с личното ми оръжие което си има балистика и контрол върху него,ами да дебнат за незаконно с което стреляш и хвърляш,и дори да го намерят няма следи по които да го свържат с някого.А ако се намери и една смачкана гилза или размазан в стената куршум,дори и по най-малката деруга останала по тях от блока или цевта,при положение че пистолета ми е картотикиран и минал балистика,просто няма начин да се измъкна.
Така че за мен оръжието си ми е част от "аксесоарите" като цигари,запалка,gsm и талона за 123-ката,и ми дава спокойствие и сигурност.
А ако някой мисли че може да вразуми с думи един малоумен,дрогиран,пиян,въоръжен с нож, извратен педофил посягащ на някое дете или на някоя девойка,то нека се пробва.Ако ми се случи на мен,празня му пълнителя в гърба па ако ще да ме осъдят после.Успокояващото в моя случай е че куршуните с моя калибър не "убиват на място",а жертвата има време да бъде закарана в болница и да бъде спасена.А ако тази жертва е горепосочения изверг,просто ще го чакам да излезе от болница и ще му потроша всичките кокали с 10 килограмов чук,па после ако искат пак да ме съдят...
КНО - късо нарезно оръжие, правилно си се ориентирал, втория глас предполагам е твой
7,62x25 е отковен, брутален армейски калибър, мощен заряд, много висока пробивна сила но и нисък спиращ ефект. Ти какво, подготвяш се за нова Босна ли?
Нанам бате, да не се случва да го пробваш на човек, само това ще ти кажа.
А баш наркоманите... Ако си мислиш че като са надрусани им дреме какво се случва около тях си в голяма грешка. Все едно да се опитваш да стреснеш боксова круша!
Аз като си избирах револвера, критериите бяха все едно само по улиците ще го ползвам - силно изразен спиращ ефект върху жива маса, липса на гилзи и рикошени и почти невъзможност за изследване на балистика от куршум.
Но истината е че едва ли някога бих прибегнал до него срещу човек.
Някак... Трябва много да е опрял ножа в кокал

Виж на стрелбището е кеф. Но съм доста далеч от
ТОВА - още няколко сандъка с патрони по мишената и ще имам шанс

k:
Колкото до "загубването", ако нещата стигнат до там, познавайки добре характера си, най-вероятно дори няма да си направя труда да лъжа че е изгубен.
И наистина ще настане едно разнасяне... Обаче както е казал шопа:
"Яз колко моем да лежим, они толко не могат да ме осъдат"
Но предполагам че е просто поредния шум че се развива дейност.