Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Купе или Комби
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
Desert Eagle
Вече дилемата ми е огромна. Няколко Приятелчета се опитват да ме разубедат от купето и да ме качат на комби. Защото шанс да се кача на седан няма но и Купето и Комбито са ми еднакво близко до сърцето. Е можеби Купето е по близко ама немога да се реша още Помагайте smile.gif
Veni®
мнението ми е силно пристрастно, и затова ще се повторя

АКО ЕДНА КОЛА МОЖЕ ДА Е КОМБИ, ТО ТЯ ТРЯБВА ДА Е КОМБИ!!!!!!

Удоволствието от Мерцедеса, съчетано с възможността да си вземеш със себе си още някоя полезна джундурийка, без да се чудиш къде да я туриш, или още двама човека в багажника, ако е 6+1, да се наслаждаваш на чудесната курсова устойчивост....

Аз не мога да те убеждавам за плюсовете на комбито, но това за мене е Колата!!
W140
и двете.... rolleyes.gif
аз бих избрал купето :FlagMB:
Desert Eagle
Знам за Плюсовете на комбито. Ама какво да ти кайа искам ги и двете ама само една мога sad.gif да си взема. а и още сам млад не искам семеина кола вапреки, че с комби на море и планина си е друго smile.gif
незнам аз затова пуснах темата трябва Някои да ме убеди !!! защото иначе дерзанието е велико smile.gif
DJ FUNKY
ако не си семеен и не мислиш скоро да си wink.gif взимай купето,взимай купето и ако имаш възможност няколко коли да притежаваш,във всички останали случай взимай комбито wink.gif
Veni®
е тя работата е ясна тогава - сега вземай купето, а пък като му дойде времето*, въобще няма да питаш комби или не biggrin.gif
Esper
Купето е по-красиво, комбака е безс+#$%*****+#$%*** по-функционален...
Аз съм с комби и въпреки че гласувах за купе, ако някой постави въпроса да ги сменим, едва ли бих се навил laugh.gif
kiril
Само не разбрах защо изключваш седана от класацията? biggrin.gifn:
Esper
Цитат(kiril @ Nov 27 2006, 06:37 PM)
Само не разбрах защо изключваш седана от класацията?  biggrin.gifn:

Ако въпроса е към мен - защото човека не пита за седан.
Ако е към Desert Eagle - той си знае. Но:
Аз редовно виждам едно Е200 купе на пракинга зад арена-младост - абе красивото си е красиво. Един седан не би задържал погледа ми така. Ето го и отговора...
rolleyes.gif
BENZBOSS
Много правилно каза колегата.Сам ли си,взимай пичеловката,но ако се женен или с деца / не е задължително да си женен,но това друга тема..../ вземи комбито.Седана хич не е зле също,за мен това е един от най-красивите Мерцедеси,а и подлежи на доработки много.
FLOGGER
За 210-ка ли става дума :huh: . Щото S210 за мене не е красив- като сандък е малко, но това си е мое мнение- ако някой кара такава, да не се засяга моля! wink.gif Купето е по-красиво. Ако е 124-ка- май съм за комбито :huh:
Esper
"Колата е кола когато е комби" казва Veni но аз не бих казал че тоя красавец по-малко кола biggrin.gif
Ще ме прощавате за качеството - тя Мокиата толкова си може но още един глас за купето.

allhail.gif
Blond
Цитат(BENZBOSS @ Nov 27 2006, 09:33 PM)
Много правилно каза колегата.Сам ли си,взимай пичеловката,но ако се женен или с деца / не е задължително да си женен,но това друга тема..../ вземи комбито.Седана хич не е зле също,за мен това е един от най-красивите Мерцедеси,а и подлежи на доработки много.

Аз като съм женен... какво?! Нали с жена ми заедно избрахме купето. Та и щерките ги возя редовно. Просто купето ми е по-близо до сърцето. :FlagMB:
sky
Купето си е мания wink.gif
Mad_Bastard
Според мене МБ е направил комбито за да си возиш домашния любимец отзад то на такова ми прилича :yahoo:
Vlado190
Според мен купето е по красиво wink.gif
nick chuck
Проблема е в това какво може да си позволи човек според работа или възраст. Ако носиш кашони с техника, стълби или целия арсенал на децата комби. Но ако си носиш болния мозък и манията по автомобилите, комбито се превръща в камион, бус и друг вид мпс. Снощи попаднах на естественно за София задръстване на "Орлов мост" 30 мин. Около мен в две колони преброих над сто автомобила с по един човек. И може би всички си мечтаха за Smart.
Veni®
надали са си мечтаели за Смарт. При такова киснене обикновено човек иска да му е удобно, топло, приятно и т.н.
Тези удоволствия са доста по-отдалечени в спартанския смарт, отколкото в една нормална кола.
Та по-вероятно е да са си мечтали всички останали на са по смартове, а мечтаещия - в една 124-ка, например biggrin.gif
а дали тя ще е купе или комби...
е, по-добре комби де wink.gif wink.gif wink.gif
bon_bonev
абе комбито е в плюс само на женените с деца biggrin.gif . аз например в мойта 190-ка не мога да сложа в багажника детската количка щото имам 60 литрова бутилка за газ и става тясно. от друга страна - живея на готино място в ст. загора и не ми се налага да разкарвам жената и детето всеки ден.разбира се зарата не е софия- тука няма и 10 километра от единия край на града до другия. тъй като си мисля купето на 124- ката си е по голямо от 190-ката. плюс това - до нас има една градинка където се събират много млади майки с деца . сетих се че миналата година идваше едно семейство с 124 купе .количката се събира в багажника. маже да не ти стига място само на дълъг път . апък ако си млад и неженен да търкаляш комби сам самичък в него? питай колегите и за експлоатационните качества на двата варианта. аз съм твърдо за купе.
Desert Eagle
Аууу ама как ми стоплихте душицата!!! супер вече си знам купе искам а ако мога по натам и комби бих взел. ама даите да не гледам толко надалеч в бъдещето. А и още един вапрос Е 300 Купе колко коня е че неможах да намера sad.gif опитах с wikipedia.com ама нищо не стана. Ще опитам още обаче нали сам новак и саитовете не ги знам много много (тоест тея дет са за мерджанчета) само сще споделя. . . още не сам много на 1000 % сигурен но мисля да е Е 300 на метан и бензин за да може да варви даже като е на метан. Нали гадината (метана) дърпа около 50 коня smile.gif ама може пък и някое 2.2 само на бензинче знам ли smile.gif каквото си намеря първо. А ако някой има намерение да патува кам Италия да свирка двама ЩЕ СМЕ wink.gif
KPAHK
300СЕ от 87-92ра - 132kW ~180 кончета
300СЕ 24V от 89-92ра - 162kW ~220 кончета
Е320 24V от 92-96та - 162kW ~220 кончета

и да дадеш по едно кръгче biggrin.gif
mercedesamg
бате не прави грешка да слагаш метани и газови уредби....
аз лично съм фен само на бензина wink.gif
аз съм с Е200С 16 и вобще не го усещам.... smile.gif
лично мнение

П.П. имаи предвид че 220 върви доста повече от 200-16 въпреки че разликата е малка (само 200 кубика)
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.