Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Люис Хамилтън получи място в Макларън
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Formula 1
ALEXONE™
Хамилтън стана първият негър във Формула 1.

От Топспорт.бг

Шампионът в GP2 ще бъде съотборник на Алонсо.
Британецът Люис Хамилтън ще кара за отбора от Формула 1 Макларън през следващия сезон. Той ще бъде втори пилот и ще помага на световния шампион Фернандо Алонсо.
21-годишният състезател, който стана първият чернокож във формулата, е настоящ шампион в сериите GP2. Босът на „сребърните стрели" Рон Денис е взел под крилото си Люис от осем години и го включва в различни програми за развитие.

Англичанинът бе предпочетен пред испанския ветеран Педро де ла Роса, който ще бъде тестов състезател в тима.

„Да се състезавам във Формула 1 с Макларън е моята цел от най-ранното ми детство - призна Хамилтън. - Тази възможност е фантастичен начин да завърша най-добрата ми година като пилот. Аз израснах с Макларън и Мерцедес и нямаше да бъда, това което съм, без тяхната помощ и грижи. От отбора ми казват да не се притеснявам за новия сезон и аз ще работя здраво, за да постигна добри резултати през 2007 година".
W123
Като гледам снимката,не само че е кюмюр,ами не ми се струва и много мъжествен.
Ама нека де,щом има талант момчето...
Дали ще доживеем да видим Българско участие в F1 biggrin.gifn:
sky
Цитат(W123 @ Nov 24 2006, 07:43 PM)
Като гледам снимката,не само че е кюмюр,ами не ми се струва и много мъжествен.
Ама нека де,щом има талант момчето...
Дали ще доживеем да видим Българско участие в F1 biggrin.gifn:

biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif Не знам дали е мъжествен или не,но дано има талант :FlagMB:
bon_bonev
момчета не знам дали сте гледали последния кръг от сезона в GP2- ако не сте значи много сте изтървали.тоя направи колегите си смешни. аз лично следя хамилтън от година и половина. има талант и то в излишък . не знам дали има състезател с повече хъс и желание за победа от него в моторните спортове към момента. просто бъдещ шампион и то многократен
sky
Цитат(bon_bonev @ Nov 26 2006, 05:14 PM)
момчета не знам дали сте гледали последния кръг от сезона в GP2- ако не сте значи много сте изтървали.тоя направи колегите си смешни. аз лично следя хамилтън от година и половина. има талант и то в излишък . не знам дали има състезател с повече хъс и желание за победа от него в моторните спортове към момента. просто бъдещ шампион и то многократен

Дано :welldone:
bon_bonev
гаранция. за хамилтън още сега се носят легенди въпреки ,че е на 21, което за мен говори за успешно бъдеще. преди няколко години когато хамилтън става шампион по картинг, на официалното награждаване в монако отива до рон денис и му казва- господин денис аз съм едикойси и някой ден ще карам вашите формули. казват ,че рон денис останал като гръмнат . това за мен говори за изключителна целеустременост и силен характер.
Veni®
нека да не вървим срещу нас
Прочетете още един път т.8 :evil:
BENZBOSS
Айде да замажа...........уи на батко сладура. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Сериозно обаче.Кефя се на такива момчета с хъс,дано успее,че нещо Шумахер ми беше изникнал на папа,нищо,че само за него стисках палци.
ALEXONE™
Цитат(Veni® @ Nov 27 2006, 10:37 AM)

Приемам забелешката wink.gif
За това съм го поставил в "......"
W123
Цитат(Veni® @ Nov 27 2006, 10:37 AM)

Цитат(W123 @ Nov 24 2006 @ 07:43 PM)
Като гледам снимката,не само че е кюмюр,ами...

E да де,грешка на езика....
ALEXONE™
Валенсия: ден четвърти
Люис Хамилтън се завърна по възможно най-добрия начин зад волана на MP4-22. Младият англичанин, който миналата седмица успя да сътвори първата сериозна катастрофа за новия болид McLaren и затрудни в максимална степен целия екип в началото на колективните тестове във Валенсия, постигна най-бързата обиколка в последния ден от проверката на “Рикардо Тормо”.

Отборът на McLaren Mercedes определено има от какво да е доволен. Фернандо Алонсо бе на върха във вторник и сряда, докато младокът Люис Хамилтън се справи с конкуренцията в допълнителния ден от тестовата програма. MP4-22 обнадежди “Сребърните стрели”, които и през този сезон стартират с големи амбиции, но и със световен шампион в редиците.

Вторият болид на McLaren Mercedes днес бе управляван от тестовия пилот Педро де ла Роса, който обаче преждевременно прекрати тренировките заради проблем с двигателя. Според официалната информация обаче това е очаквано събитие, тъй като неговият FO 108T е бил в края на работния цикъл. Независимо от проблемите обаче Педро финишира с четвърто най-добро време.

Кими Райконен продължи успешно развитийната програма на F2007. Финландецът навъртя 116 обиколки зад волана на новия болид и се класира на второ място в неофициалната подредба, на седем десети от Хамилтън. Днес Ferrari даде почивка на Фелипе Маса и излезе на пистата само с един автомобил.

Пилотите на Renault, които записаха добри постижения в сряда и четвъртък, днес наблегнаха върху издръжливостта на комбинацията R27 и RS27. Фисикела и Ковалайнен завъртяха общо 194 обиколки и постигнаха съответно пето и седмо време.

Неудачите отново не пропуснаха екипа на BMW Sauber. Себастиан Фетел имаше проблеми с хидравликата в следобедната сесия, докато Кубица прекрати тестовата програма заради изтичане на масло, което не бе коригирано до края на деня. Отборът обаче бе доволен от постигнатите резултати и натрупаните данни и очаква с нетърпение подновяването на програмата на пистата “Херес”. Въпреки проблемите Кубица финишира трети, а Ветел постигна шесто най-добро време.

Honda и Red Bull пак не се представиха спрямо очакванията. Марк Уебър с RB3 изостана на секунда и половина спрямо лидера Хамилтън, но успя да изпревари Дженсън Бътън, който допълни таблицата с резултатите с най-слабото време за деня - 1:12.995.

Валенсия - 2 февруари 2007

1. Л. Хамилтън - McLaren MP4-22 - 1:11.119 - 112 об.
2. К. Райконен - Ferrari F2007 - 1:11.855 - 112
3. Р. Кубица - BMW Sauber F1.07 - 1:12.242- 57
4. П. Де ла Роса - McLaren MP4-22 - 1:12.455 - 64
5. Дж. Фисикела - Renault R27 - 1:12.572 - 96
6. С. Фетел - BMW Sauber F1.07 - 1:12.675 - 73
7. Х. Ковалайнен - Renault R27 - 1:12.679 - 98
8. М. Уебър - Red Bull Renault RB3 - 1:12.776 - 23
9. Дж. Бътън - Honda RA107 - 1:12.995 - 89

Източник
Дата: 02.02.2007
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.