Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Най-бързата полицейска кола на планетата
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
ALEXONE™

Лоша новина за всички, които мислят да бягат от полицията по немските магистрали.
Появи се нова полицейска кола на базата на CLS Brabus Rocket.
С впечатляващите си 730 к.с., ускорение от 0-100 за 4 секунди и максимална скорост малко над 360км/ч. бягството от властите изглежда невъзможо.

Автомобилът е резултат от съвместната дейност на немската тунинг фирма Brabus и програмата "Tune It Safe".

Verdano
Brabus Rulz :evil:
hammer^BaTe
б*х м*** му прииска ми се да съм ченге в Германия :yahoo: :FlagMB: ohmy.gifk:
sky
Трябва да има изпит за полицаите които искат да шофират този автомобил laugh.gif biggrin.gif laugh.gif :FlagMB:
DJ FUNKY
Цитат(sky @ Nov 19 2006, 08:30 PM)
Трябва да има изпит за полицаите които искат да шофират този автомобил laugh.gif biggrin.gif laugh.gif :FlagMB:

ти мани ташака ама за тоя дзвер си треа читав шофьор ohmy.gifk:
W140
ми ние тук с тези астрички кво да кажем? rolleyes.gif
DJ FUNKY
Цитат(W140 @ Nov 19 2006, 10:26 PM)

то добре че са с астри че иначе DaDa го е закъсал отвсекъде :yahoo: :yahoo: :yahoo:
W140
Цитат(DJ FUNKY @ Nov 19 2006, 10:40 PM)

то добре че са с астри че иначе DaDa го е закъсал отвсекъде :yahoo: :yahoo: :yahoo:

оо JaJa...
DaDa в дойчландия не можеш такива неща правиш вече по пътищата wink.gif
DJ FUNKY
Цитат(W140 @ Nov 19 2006, 10:42 PM)
Цитат(DJ FUNKY @ Nov 19 2006, 10:40 PM)

оо JaJa...
DaDa в дойчландия не можеш такива неща правиш вече по пътищата wink.gif

може,може ОН е луд :yahoo: :yahoo: а с тоя бегач ще го ловат wink.gif
nick chuck
Може да последва предложение за Yes. Yes или Да, Да - но трябва да им прати клипчетата от GSM и Шуми да им каже за кръговото. :yahoo:
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.