Цитат(rosen_shapshalov @ Nov 17 2006, 03:22 PM)

Колеги имам проблем с оборотомера и скоростомера.Стрелките непрекъснато засядат и си показват каквото си искат.Ходих по майстори едни казват някакъв чип се бъзикал други ел. моторчетата трябва да се сменят.

n: В Балканстар искат 1000 лв. за нов километраж.Помагайте!Ако някой знае къде мога да намеря втора употреба километраж или някакво друго решение на проблема нека пише.Предварително Ви благодаря.
Колеги, търся работещо арматурно табло за Вито 2002г, втора употреба. Досега не ми работеше дневният километраж и часовникът си закъсняваше, колкото иска. В последно време таблото започна да прави и други изненади. Лампата за спирачките (накладки и спирачна течност) започна да се включва, когато си поиска. Понякога свети през цялото време, някой път се изключва по време на движение, друг път светва, без да има причина. А това си е малко притеснително, все пак става въпрос за спирачки! Проверките на спирачките показаха, че всичко там е наред. Специалист по електрониката гледа таблото и е на мнение, че се налага пълна подмяна, защото всичко било капсуловано и няма начин да се правят частични ремонти. А наскоро имах и още една изненада – сутринта, на тръгване, след включване на двигателя светнаха едновременно почти една четвърт от лампите отдолу на таблото и изгаснаха чак след като изключих мотора. При повторното запалване всичко вече си беше наред. По всичко личи, че ще трябва да се сменя цялото табло. В Балкан Стар ново излиза към 1300 лева, отделно монтаж. Имам ли друга възможност, според вас? Благодаря за всички идеи, които ще ми подскажете!