Здравейте колеги. Получи се следния проблем парното спря да духа. На каквато и степен да завъртя вентилатора бе тръгва. Карах буса на диагностика в един сервиз и след диагностиката човека ми каза,че управлението е наред най-вероятно са четките на електромотора. Каза ми да отида след седмица. Днес сутринта закарах буса при него. Следобед като се видяхме се оказва,че не е електромотора ами проблема бил в блока за управление.Казал на баща ми,че той бил проблема,че не може да се свали да се търси същия трябва колата да седи в сервиза защото не може да бъде запалена без неко както и,че този блок пазел двигателя от прегрявяне включвал някаква помпа дрън дрън

В къщи свалих централната конзола с врътките и бутоните разскачих всички куплунзи и буса си пали и си върви. Да не пропусна този аген ми поиска 1125лв за този блок за у-ние

възможнолие тия три врътки и и 4 бутона да струват толкова?
Препоръчайте ми добър сервиз в който ще ми оправят проблема а няма да ме лъжат и дерат.
Дори взел 100лв днес,че жил разглабял за да го огледа. А аз като го разглобих централната конзола моите пръсти обърсаха прахта от частите под нея просто нямам думи. Помогнете ми? Незнам към кое да се насоча двигателчето или управлението.