Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Спря да работи духалката
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
Злобич
Здравейте колеги. Получи се следния проблем парното спря да духа. На каквато и степен да завъртя вентилатора бе тръгва. Карах буса на диагностика в един сервиз и след диагностиката човека ми каза,че управлението е наред най-вероятно са четките на електромотора. Каза ми да отида след седмица. Днес сутринта закарах буса при него. Следобед като се видяхме се оказва,че не е електромотора ами проблема бил в блока за управление.Казал на баща ми,че той бил проблема,че не може да се свали да се търси същия трябва колата да седи в сервиза защото не може да бъде запалена без неко както и,че този блок пазел двигателя от прегрявяне включвал някаква помпа дрън дрън emoticon-0127-lipssealed.gif В къщи свалих централната конзола с врътките и бутоните разскачих всички куплунзи и буса си пали и си върви. Да не пропусна този аген ми поиска 1125лв за този блок за у-ние wacko.gif възможнолие тия три врътки и и 4 бутона да струват толкова?
Препоръчайте ми добър сервиз в който ще ми оправят проблема а няма да ме лъжат и дерат.
Дори взел 100лв днес,че жил разглабял за да го огледа. А аз като го разглобих централната конзола моите пръсти обърсаха прахта от частите под нея просто нямам думи. Помогнете ми? Незнам към кое да се насоча двигателчето или управлението.
Icaka_78
незнам от каде си приятел но що не пробваш ФРАНЦ АУТО части втора употреба и на място имат си серз и там го правят аз съм доволен.Беше ми изгорял винтелатора на парното.От там си взех втора употреба и със смяната ми взвха 100 лв.Желая ти успех.
Злобич
Някой може ли да ми даде ел. схемата за вентилатора ? Искам да шунтирам ключа за степените и да видя дали ще тръгне перката ?
Злобич
Проблема е оправен.Откиха 2 студени спойки в панела с управлението и всичко е наред вече. bigemo_harabe_net-110.gif
sarafa
Сега искам аз да ти задам един въпрос closed-topic.gif
В началото ти се искаше направо да се хвърлиш от някой по висок мост, а сега си emoticon-0157-sun.gif да ама не си честен girl_hospital.gif ти хубаво си открил проблема ама защо не докоментира с малко снимков матерял та да прикачиш към тази тема и да е полезна за напред и за други колеги изпаднали в твоят капан 0_poster_offtopic.gif
Злобич
Ами колега проблема е оправен,откриха 2 студени спойки. Как ти звучи ако го бях правил аз щях да пусна снимков материал.
За съжаление нямах време да се занимавам и да търся къде е проблема. Пуснах темата за да видя дали случайно някой не е имал подобен проблем и да ми даде насока към кое да се насоча.
Човекът с млтицет и поялник е оправил всичко. emoticon-0178-rock.gif
sarafa
Цитат(Злобич @ Oct 22 2010, 09:09 PM) *
Ами колега проблема е оправен,откриха 2 студени спойки. Как ти звучи ако го бях правил аз щях да пусна снимков материал.
За съжаление нямах време да се занимавам и да търся къде е проблема. Пуснах темата за да видя дали случайно някой не е имал подобен проблем и да ми даде насока към кое да се насоча.
Човекът с млтицет и поялник е оправил всичко. emoticon-0178-rock.gif

Еми КОЛЕГА този форум е направен за да сме си полезни един на друг, а не ей тъй да си запълва ме свободното време, а ти като си ходил на майстор защо въобще ти е да пишеш има си Балкан стар sign_mercedes.gif за такива като теб 0_poster_offtopic.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.