Цитат(Asen N @ Jul 1 2010, 10:48 AM)

Поправя се колега, недей да даваш свят пари за лакътник. Отдолу на пластмасата има 2 болта /единия е по-дълъг от другия мисля, че задния беше по-дългия/ развиваш ги, махаш пластмасата, и виждаш отдолу колко много телботчета има, които държат плата. Махаш колкото ти пречат и измъкфаш плата /ако е кожен салон не знам.../ . Като извадиш плата, там където е опората на лакътника има една зегерка, махаш я и издърпваш лакътника, вътре има едно алуминиево квадратче назъбено от едината страна и с дупка в другия /където влиза лостчето от пластмасовия бутон отпред/. Точно зъбчетата на това квадратче се износват. Аз си направих точно копие на квадратчето от едно непотребно парченце алуминий, което с пиличка, ножовка, бормашина и шкурка "изработих". Не те съветвам да го изработиш от желязо защото ще нараниш другата назъбена част /която е неподвижно закрепена за седалката/ и тогава незнам как ще се направи тя. Сглобяването е по обратния ред, като се има впредвид, че бутончето което е на една щангичка се регулира, при неточности в изработката. Внимавай с зъбчетата имат посока и стъпка, заглади острите ръбчета с шкурка за да вървят по-мазно.
Ако нещо те затрудни - питай. Малко съм зле с обясненията...
Поздрави и успех!
Благодаря когато имам време ще пиша какво съм сътворил.