Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Моля за мнения за Clk 320 2001-2002
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
ssclk320
Здравейте , извинете ако не е на място въпроса ,но си направих регистрацията току що и не съм много наясно все още . Моля за мнения относно clk320 авангард 2001-2002 година. След 2 дни ще я гледам продават я за 14000. Основното което ме интересува е дали е здрав автомобил и въобще цялостно какви проблеми дава.
Liloff
Купето е желязно, ако е с фабричното спортно окачване е много приятна.
Иначе е леко лашкава, но в никакъв случай нестабилна.

Мотора... идея си нямам, не съм чувал за грижи с него smile.gif
Абе щом компресорните модели нямат грижи с моторите, нормалните не ги мисли.

АЙде и като дойдеш в отбора, похвали се smile.gif Няма да съжаляваш мисля.
CLK 320
Моята е с мотор 320 бензин V6. Въпреки, че купето е W209 мисля, че двигателите са същите.
Разход между 8,5 и 12,5 на сто. Ускорение около 7 сек и нещо. Максимална скорост 244 - вдига ги!
Поддържам я редовно и за сега не съм имал някакви сериозни проблеми.
Създава впечатление за много бърза и пъргава кола, но като и се нарадваш започваш да гледаш към CLK500.
Всички статии, които съм чел единодушно определят CLK като изключително качествен модел във всяко едно отношение.
Дори и в днешният АUTOBILD препоръчват покупката на такава кола.
Успех!
shirkan
карам CLK 320 (W208) от 7 месеца вече и смея да твърдя че колата наистина е много здрава! До сега не ми е правила сериозни проблеми освен разхода който градско не пада под 14/100 но пък си заслужава а и звука на двигателя те предизвиква да я настъпваш. Както каза колегата ускорява до 100км/ч за около 7,5 сек. За 7 месеца единственото което съм сменил по колата е едната крушка на габарита cool.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.