Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: относно здравината на Clk
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
zaho
Здравейте, искам да попитам здравилиса като двигатели и най-вече ходова част модела с турбо компресора -192 к.с. И някакъв ориентировъчен разход на гориво. Питам - защото от години карам 124, а там здравината е без компромисна.
Liloff
Цитат(zaho @ Jun 15 2010, 04:30 PM) *
Здравейте, искам да попитам здравилиса като двигатели и най-вече ходова част модела с турбо компресора -192 к.с. И някакъв ориентировъчен разход на гориво. Питам - защото от години карам 124, а там здравината е без компромисна.
Не е турбо, а е механичен компресор.
Моторът е 111 и се монтира още на 124, т.е. там притеснения не е нужно да имаш. Ако говориш за W208 200 Компресор. 230 Компресор е пак същия мотор.
Окачването е същото като на C-класата W202, т.е. разбирай много здраво.
Разход м/у 11 и 20 градско, зависи кой кара и м/у 8 и 12 извънградско, пак зависи кой кара.
Говорим за кола в отлично състояние.
xploda
Eй всички BMW-джий ще се преселим тука май biggrin.gif
Liloff
тук или мб фенбг wink.gif общо взето и на двете места.
И ти ли с ЦЛК?
soul
здравей
карам CLK 200 kompresor 193 к.с
разхода с точност 10 13 на градско с климатик
извън грацко ми слезе на 7,5 8 л - 120 км
Tihov
Карам W209 1.8 163 kc Automat много здрава и евтина поддръжка на ходовата част смених на 30 000 км кормилна рейка 3000 лв. с сръщане ан старата за рециклиране ( незнам защо казват че са слабо място ) слабото звено на CLK-то е елктрониката патих вече.Труши ми се на 37 000 км една конзола която се намира зад волана на нея е монтиран круйи контрола и управлява ESP-То както и Run Flat индикаторите тя беше 640 лв. после ударих дупка ( една от многото по родните пътища ) и 4 месеца ми свети SRS датчика.Такаче съвета ми е да си намерите много добър майстор по елктроника на Мерцедес ако си купувате тая кола.Иначе е уникална за каране sign_mercedes.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.