Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: "Мерцедес" в търсене на
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
ALEXONE™
И класикът на автомобилите "Мерцедес" се впусна в търсенето на формулата за "универсална кола на бъдещето".
В Детройт щутгартската фирма показа студията "Вижън GTS", която съчетавала качества на ван, комби, лимузина, всъдеход и спортна кола. Всъщност разработката е направена върху шасито на S-класата, но каросерията е удължена до 5,15 метра, а междуосието до 3,22 м.
Окачването е пневматично и позволява съчетаването на скоростна стабилност по асфалт, с добър комфорт, включително и извън пътя.
На външен вид колата е внушително и стремително комби.
Динамичното излъчване се подсилва от липсата на колона между двете врати, които се отварят като крила.
Вътре в купето се разполагат три реда седалки, които осигуряват изтънчени удобства на 6 пътника.
Електронния пълнеж е на абсолютна висота за фирмата - пълен набор от системи за безопасност, комплект навигационна и комуникационна екипировка, а развлекателната част освен аудиоуредба и видео система с DVD включва и компютри за пътниците със съответните удоволствия - от игри до Интернет.
Студията GTS се задвижва от 5,5-литров двигател на AMG с осем цилиндъра и табун от 360 коня. Според предварителни данни той ще изстрелва машината от 0 до 100 км/ч само за 7 секунди

източник
KPAHK
Алекс то "Вижън GTS" не беше ли концепт на R-класата т.е не е новина wink.gif

аз му имам снимки поне година преди да я пуснат (конзолата вътре е ужасяваща ohmy.gif )
Bustter
Цитат(KPAHK @ Oct 27 2006, 02:05 PM)

аз му имам снимки поне година преди да я пуснат (конзолата вътре е ожасяваща ohmy.gif )

Уникална екак бе. И доколкото си спомям е на шасито на MLa.
vesko_mb
Цитат(KPAHK @ Oct 27 2006, 02:05 PM)

аз му имам снимки поне година преди да я пуснат (конзолата вътре е ужасяваща ohmy.gif )

R-класата е GST - GRAND SPORTS TOURER
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.