Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Въпрос за седалките на Вито?
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
vaseto89
Здравейте мисля да си закупя Мерцедес Вито 96-99г с дизелов мотор smile.gif Но имам един въпрос понеже е доста съществен за това което искам да го ползвам буса ми трябва да скитам насам натам и ще е голямо удобство ако може да се разтягат седалките както на VW Multivan с две думи както казват става спалня отзад smile.gif

Става въпрос за пътническия модел smile.gif И моля собствениците на този модел да кажат всички ли могат да им се разтягат така седалките и изобщо могат ли понеже не съм виждал sad.gif

Поздрави
оги1
Моя не може мисля ,но съм чувал че има модели на които предните седалки се завъртат ,като при рено еспейс.Още не знам не съм го пробвал дали задните седалки се събират на спалня , но скоро ще го тествам като открият риболовния сезон.
Asen N
Колега, щом искаш да спиш в буса си търси Мерцедес V 230, иначе Вито със спалня отзад няма!
оги1
Добре де на в230 как се правят седалките на спалня
Asen N
Цитат(оги1 @ May 28 2010, 05:24 PM) *

Ами лесно задната тройка е пеика и отдолу има матрак който се изтегля, а облегалката пада назад до хоризонтално положение и двама човека рахат си спът...
Но сеоглеждай за точно този модел /с пейката отзад/ защото има и с две отделни седалки най-отзад /тия не стават за спане/ wink.gif
sarafa
Цитат(Asen N @ May 28 2010, 06:32 PM) *

Ами лесно задната тройка е пеика и отдолу има матрак който се изтегля, а облегалката пада назад до хоризонтално положение и двама човека рахат си спът...
Но сеоглеждай за точно този модел /с пейката отзад/ защото има и с две отделни седалки най-отзад /тия не стават за спане/ wink.gif

Най голямата глупост която съм чувал bigemo_harabe_net-110.gif
V230 & V220 & V200 както всички V класи от зад са с две седалки и възможност за монтаж на маса sign_mercedes.gif
Обикновеното VITO 112 или 110 и т.н. от зад са с тройка,а не пейка icon_coolgrin.gif
Това за което се опитваш да кажеш и не си сигурен в модела е VITO 112 F WESTFALIA и няма нищо общо с другите модели като интериорicon_welldone.gif
http://www.petites-annonces-fr.net/1,Auto+...I+WESTFALIA.htm emoticon-0178-rock.gif
Asen N
Цитат(sarafa @ May 29 2010, 12:03 AM) *
Цитат(Asen N @ May 28 2010, 06:32 PM) *

Най голямата глупост която съм чувал bigemo_harabe_net-110.gif
V230 & V220 & V200 както всички V класи от зад са с две седалки и възможност за монтаж на маса sign_mercedes.gif
Обикновеното VITO 112 или 110 и т.н. от зад са с тройка,а не пейка icon_coolgrin.gif
Това за което се опитваш да кажеш и не си сигурен в модела е VITO 112 F WESTFALIA и няма нищо общо с другите модели като интериорicon_welldone.gif
http://www.petites-annonces-fr.net/1,Auto+...I+WESTFALIA.htm emoticon-0178-rock.gif

Еиииииииииии намери се разбирача... най-после... bigemo_harabe_net-110.gif

WESTFALIA колега, е фирма която прави кемпери а не е модел на мерцедес...
повечето от кемперите които съм виждал са V230 /такъв какъвто колегата търси/
Не съм казал, че обикновенното Вито 110, 112, 114, са с пейка отзад... три единични седалки са обединени в общ корпус с колан за всяка /тежат ужасно и са много трудни за вадене и слагане/ и нормалното V230 си е с двойка отзад /две единички напълно самостоятелни /
А до това, че нямат нищо общо с интериора изобщо не си прав!
WESTFALIA могат да направят кемпер от всеки бус, стига да си го поръчаш
И само за Вито не спори с мен... wink.gif

Ето и малко снимков материал за да не съм голословен:

http://webcache.googleusercontent.com/sear...=clnk&gl=bg

http://gebrauchtwagen.t-online.de/sevenval...ic=11&pos=1
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.