Аз няма да крия че макар привърженик на Мерцедес-Бенц като производител на автомобили във Формула 1 симпатизирам на Скудерия Ферари!
Това е от както се помня и не мисля че скоро ще се промени....
И за мен Макларън имат много добри пилоти най-вече в лице на Райконен..(който вече е състезател на Ферари) но все си мисля че колата нещо не е както трябва...се някъде има грешка, което е ужасно като се има предвид как кара Райконен...
За Шуахер много неща мога да кажа но, надявам се ще се съгласите с мен че до този момент той е най-добрия състезател във Формула 1!
И във последното състезание във своята блестяща кариера...показа че има какво още да покаже на своите вече бивши колеги във Формула 1 и има какво да даде на този спорт... :welldone:
Но той вечв се оттегли за мое голямо съжеление
И както съм започнал да кажа няколко думи и за стария нов световен шампион Алонсо....
За Фелипе също много много лъскателства.Той съшо показа своето постоянство въс Формула 1 и беше награден с първата си побена не каде е да е, а пред родна публика
И така Пилето замина идват други живота си тече, нещата се променят!
Край на един много вълнуващ и изпелнен с приятни и не толкова приятни мигпове сезон!След няколко месеца ще се наслаждаваме на новия сезон!
Успех на всички!!!
Край на ерата Шумахер!!!!!!