Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Скорости Спринтер 311 Cdi
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
georgi_ht
Здравейте колеги! Струва ми се че буса ми включва скоростите малко трудно, качих се на още 2,3 буса същите и пак така мисля че влизат скоростите. Скоростите като влизат се чува такова като хрът,хрут tongue.gif дано го описвам правилно, че да ме разберете, при тези спринтери които не са CDI знам че е друго. Моля споделете как влизат вашите скорости. Благодаря Ви!
MARTIGINI
Явно е нормално и моите са така особено сутрин докато позагрее влизат по трудно мислех че е проблем и много внимателно ги вкарвам и до сега не съм имал проблеми стана вече 2 години зимата дори изчаквам 5 минути на място да загрее
pecko_89
При моя 313 също влизат трудно, и не само- даже и като е на свободна при движение на лоста на ляво и на дясно пак е трудно. качих се на един друг 313- там работа та беше савсем друга, сториха ми се като перце в сравнение с моя- и така си беше. Кво да му направя за да се поотпусне малко.
Марио.
жилатааа.....
unikalen8888
може така да ти се струва защото скоростите са с жила
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.