Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Каква е разликата между Vito и V-класа?
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
limona
Здравейте колеги и приятели!
Моля за малко помощ!
Изчетох почти целия форум,но никъде конкретно не пише и не мога да намеря отговор на въпроса каква е разликата между Vito i V-класа?
Предстой ми покупка на такъв автомобил,а информацията е доста оскъдна.
Интересува ме също до коя година въпросния автомобил се оборудва с двигател TDI а не CDI? Спрял сем се на двигател TDI,защото впеатленията ми за CDI двигателите са меко казано плачевни.
Много моля ако някой знае и може да ми помогне с отговор. Ще съм много благодарен!
Поздрави от мен!

Много моля ако някой знае да ми каже каква гама двигатели TDI се монтира на тези модели?
pimienta
Цитат(limona @ Apr 17 2010, 11:29 PM) *
Здравейте колеги и приятели!
Моля за малко помощ!
Изчетох почти целия форум,но никъде конкретно не пише и не мога да намеря отговор на въпроса каква е разликата между Vito i V-класа?
Предстой ми покупка на такъв автомобил,а информацията е доста оскъдна.
Интересува ме също до коя година въпросния автомобил се оборудва с двигател TDI а не CDI? Спрял сем се на двигател TDI,защото впеатленията ми за CDI двигателите са меко казано плачевни.
Много моля ако някой знае и може да ми помогне с отговор. Ще съм много благодарен!
Поздрави от мен!

Много моля ако някой знае да ми каже каква гама двигатели TDI се монтира на тези модели?

Колега до колко съм по запознат В класа е по нова от Витото! По луксозна е с по хубави двигатели е..... по скъпа е smile.gif emoticon-0157-sun.gif Но ако имаш възможност по добре В клсаса от колкото Вито! нека по запознатите ти кажат за проблеми и по добри препоръки
mb-sprinter
моторите са еднакви,разликата е мигачи,фарове,огледала,нещо като фейслифт на витото,ве-класата е винаги пътничекса-няма товарни,а вито може и товарно и пътническо.
sarafa
Разликата е от земята до небето sign_mercedes.gif
1. Въздушно окачване!
2. Климатроник
3. Две странични врати
4. Въртящи се седалки + маса
5. 4х Ел. стъкла + до 3 ел.люка
6. Мокет
7. Лукс изпълнение
8. Подгряване на седалките
Това са само малко от разликите за които се сещам веднага, а има мн.повече bigemo_harabe_net-110.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.