yaro_i
Apr 11 2010, 09:18 AM
Здравейте, досега не съм карал Мерцедес, но получих от наследство един clk 200 136к.с. 1997 година и имам въпроси.
Тъй като колата е стояла на паркинг няколко месеца съответно акумулатора е паднал и не пали, къде се намира акумолатора за да го извадя и зареда, казаха ми че май бил в багажника, но аз не можах да го отворя, от някакво копче ли се отваря или с ключа, има ли проблем ако колата се запали с дърпане има някакви компютри дали ще позволят такова запалване. Благодаря предварително за отговорите.
Liloff
Apr 11 2010, 11:27 AM
Здрасти,
Ако е много умрял, и на дърпане не знам как ще запалиш, иначе нищо няма да й стане.
Багажника се отваря с ключа. Там ти е акумулатора вдясно. Извади го и го зареди/смени.
yaro_i
Apr 12 2010, 06:21 PM
пробвах с ключа но не може да се отвори незнам явно има проблем, отпред при двигателя има едно място за подаване на ток има ли проблем да се даде от там с друг акомулатор и кабели или ще изгори нещо
icoto1
Apr 12 2010, 08:47 PM
нищо не може да се случи ако тока си е на 12волта и го вържеш + със + и - със -. най вероятно ще трябва да почакащ известно време за да покаже признаци на живот но в най лошия случай ще успееш да си отвориш багажника от копчето в купето