Имам от вече две години CLK 200 kompressor 163HP 2001 година
До тук добре!
400 км след смяната пак светна същата досадна лампичка....ЗАБОГА КАКВО ПАК.... и се оказа че е същата лампда сонда. на през няколко месеца чистя тази грешка но тя продължава да се показва...вече не знам колко пари дадох по диагностики. В някои сервизи ми препоръчаха да си сменя комутатора, но като кажа че разхода ми е добър (6,4-9,1 извънградското в зависимост от "обувката" и 11,2-17,3 градското в зависимост от задръстването и колко бързам) ми казват да не се занимавам. Моя изпитан майстор ми каза, че ако имам търпение и желание мога да се пробвам с компютър от друго CLK за да видим дали ще се появи пак този проблем. За сега вече чакам такова донорско компютърче около 6 месеца и почнах да се отчайвам. За това дойдох да ви питам и вас КОЛЕГИ. Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил в последствие.
Обичам си колата и за 56 хиляди километра навъртяни в българия съм изключително доволен. Моля ви за съвет/помощ и прочие
и междодругото... не само на моя мерцедес се получава, но защо след като караш известно време светва лампичката на ESP-то долу ляво на таблото?