Здрасти,
Карах за около месец такава кола, 1999г модел(192кс) автоматик. (из София градско предимно 50км на ден)
Ето какво ми хареса:
- Музика BOSE ООО ДА О ДА, НАСЛАДА ЗА УШИТЕ
- За спортна кола вози прилично конфортно - не ти чупи бъбреците

, НЕ ОЧАКВАЙ ВОЗИЯ КАТО НА Е-калс, или S-клас.
ОБАЧЕ като я караш по ШИБАНИЯ ЦАР БОРИС,или ДОНДУКОВ - паветата не ти ръбят на гЪд.ът

(колата със сигурност я болеше, аз се чувствах комфортно вътре

)
- набира прилично добре!
- разход по скоро към 17 - 18 (ама да знаеш обичам да натискам)
- мястото е достатъчно за големи хора на предните седалки и не толкова големи на заните

(става за семейна кола с малки деца без много багаж).
- Багажника е приличен (не очаквай да побере: стенен часовник, хладилник, печка )
- Всичко ти пасва на ръката, пространството вътре е много много добре премислено
Какво не ми хареса:
- ЕСП или там каквито тъпотии има... Може и да помагат, ама аз тази зима се въртях! Не беше нещо страшно, но трябва да си внимателен (задното е кофти за зимата).
С тази кола на ски в планината НЕ! Не е за нашата "зимна пътна инфраструктурка"

- автоматични скорости губя кефа от карането (лично мнение аз ръчкам)
- колата изглежда ужасно грозно (вътре / вън)! След 2003 - 2004 са оправили визията вън, отвътре има какво още да се желае...
- знам че нищо не е ефтино по тази кола, бензинова помпа е около 1000лева нова, гуми 17ки...
Най-добре иди в един магазин за части и си питай:
Колко струва безинова помпа? Амортисьори? Компресор? Да ти се извади ключ ако загубиш?(500лв ако е инфра-р.)
Мамка му, защо още има хора, който се опитват да крадат странични огледала, или цялата кола ааа? За този един месец два пъти се опитаха да я гепнат
Ако я купиш за около 10К лева си приготви още 3-4К левове за разни
Друго не се сещам...