Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: ЩЕ КУПУВАМ 230 КОМПРЕСОР
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
stefotto
Моля да ми дадете мнение за цлк 230 компресор,как е като подръжка и мотор.Дава ли някакъв проблем компресора по принцип.Скъпа ли е подръжката като цяло. Като разход предполагам около 15-16 градско.Моля всеки който кара такава кола да ми даде мнени било то лошо или добро,благодаря преварително
Vanizawyr
Здрасти,

Карах за около месец такава кола, 1999г модел(192кс) автоматик. (из София градско предимно 50км на ден)

Ето какво ми хареса:
- Музика BOSE ООО ДА О ДА, НАСЛАДА ЗА УШИТЕ
- За спортна кола вози прилично конфортно - не ти чупи бъбреците smile.gif, НЕ ОЧАКВАЙ ВОЗИЯ КАТО НА Е-калс, или S-клас.
ОБАЧЕ като я караш по ШИБАНИЯ ЦАР БОРИС,или ДОНДУКОВ - паветата не ти ръбят на гЪд.ът smile.gif (колата със сигурност я болеше, аз се чувствах комфортно вътре smile.gif )
- набира прилично добре!
- разход по скоро към 17 - 18 (ама да знаеш обичам да натискам)
- мястото е достатъчно за големи хора на предните седалки и не толкова големи на заните smile.gif (става за семейна кола с малки деца без много багаж).
- Багажника е приличен (не очаквай да побере: стенен часовник, хладилник, печка )
- Всичко ти пасва на ръката, пространството вътре е много много добре премислено

Какво не ми хареса:
- ЕСП или там каквито тъпотии има... Може и да помагат, ама аз тази зима се въртях! Не беше нещо страшно, но трябва да си внимателен (задното е кофти за зимата).
С тази кола на ски в планината НЕ! Не е за нашата "зимна пътна инфраструктурка" smile.gif
- автоматични скорости губя кефа от карането (лично мнение аз ръчкам)
- колата изглежда ужасно грозно (вътре / вън)! След 2003 - 2004 са оправили визията вън, отвътре има какво още да се желае...
- знам че нищо не е ефтино по тази кола, бензинова помпа е около 1000лева нова, гуми 17ки...
Най-добре иди в един магазин за части и си питай:
Колко струва безинова помпа? Амортисьори? Компресор? Да ти се извади ключ ако загубиш?(500лв ако е инфра-р.)

Мамка му, защо още има хора, който се опитват да крадат странични огледала, или цялата кола ааа? За този един месец два пъти се опитаха да я гепнат sad.gif

Ако я купиш за около 10К лева си приготви още 3-4К левове за разни smile.gif

Друго не се сещам...
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.