Цитат(icoto1 @ Apr 6 2010, 12:38 PM)

Да ти кажа честно от личен опит мисля че има нещо съмнително в колата... и аз я гледах но не ми се вярва да е читава. този удар отпред в дясно може да е развалил диагоналите на коша и от това да ти доидат много главоболия...боята както гледам не е в отлично състояние... но все пак боя кола не кара... прецени колко пари ще дадеш за да я нагласиш както си трябва. Провери на паркинга през дупките как звучи окачването и имаи в предвид че един носач е около 450 лева оригинален.

иначе двигателя се съмнявам да има проблеми. малко солено ще ти дойде с годишния данък... моя е 270 лева а съм със 163 К.С. а до колкото знам на бензиновите над 180 коня е по 500лв +. прецени си

защото както искаш да я купиш по евтина да не ти излезне по скъпа

виж също и покалниците дали са здрави че и те са много скъпи а ги няма по моргите.

също така пълното обслужване е около 700 лева с всичко както си трябва - ролки масла ремъци филтри свещи и прочие .

Е ти утепа рибата направо
От това чукване на бронята- отпред вдясно да се наруши геометрията на колата???? НЕВЪЗМОЖНО

Единствените възможни последствия са козметични- ожулена боя на бронята, което се лекува срещу 150, максимум 200лв
Данъка- според данъчния калкулатор е 265,53 лева, какви над 500лв??

Май тука се изказа чул-недочул.
Обслужване 700лв

одрали са ти кожата някъде, какви РОЛКИ какви РЕМЪЦИ???? Това да не е Ауди/Фолксваген??? Мерцедесът е с ВЕРИГА от край време. Имаш един обслужващ ремък за 30-40лв и това е. Обтягащата ролка(150лв) се сменя само ако има нужда- като е износена издава характерен шум.
Колата от обявата си изглежда съвсем читава, поне на снимки. Цената също е нормална за кола произведена 1999г. А това, че половината сте дали по 20 бона за ЦЛК преди 2-3 години си е ваш проблем- цените не са това което бяха