Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: чейнджър
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > S-класа
penchev59
Колеги, някой знае ли оригиналния модел на чейнджъра за мерцедес S 320 W 220? Моля, ако някой е на ясно да ми пише.

[quote name='penchev59' date='Mar 15 2010, 06:27 PM' post='148739']
Колеги, някой знае ли оригиналния модел на чейнджъра за мерцедес S 320 W 220 година 1999? Моля, ако някой е на ясно да ми пише.
мотор
Цитат(penchev59 @ Mar 15 2010, 06:42 PM) *
Колеги, някой знае ли оригиналния модел на чейнджъра за мерцедес S 320 W 220? Моля, ако някой е на ясно да ми пише.

[
Колега аз не го знам но съм имал проблеми с такъв ченджър на 220 и се оказа че не е от ченджъра а от кабела който свързва команда с ченджъра,ако това ти помага по няккакъв начин.А ако ти е наложително мога да погледна в автокъщата има една 220 само че е Ес-500.2000г.,може да са с еднакви ченджъри.
маркони
Моя е с такъв ще погледна и ще пиша.
didodim
модела е блаопункт но не тарси само от мерцедес става алпина на бмв става още и от ауди защото са еднакви само марката на кутията е различна ако не те притеснява че няма да има емблема на мерц
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.