Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Вито 108 ФАрове за мъгла
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
copce
На мен ли ми се струва нелогично но във фара има 3 крушки :
1-габарит
2-Н1 за късите
3-Н4 за дълги и фарове за мъгла emoticon-0127-lipssealed.gif
фаровете за мъгла не светят всички бушони са здрави ама ниъцки като цъкна копчето само на фарове за мъгла и то не светва като го цъкна на стопове и фарове за мъгла светва но светят само стоповете къде може да е проблема копчето или да ровя по кабелите има ли някакви реленца и къде са изобщо всякакво инфо ми е полезно че докато разгадая коя е бушона за халогените в тази книжка на немски ми се разказа играта хия не чаткам немски а и съм нов с мерцедес но това с крушките е пълна лудост
copce
На бушона на халогените няма ток rolleyes.gif
uBO
И при мен положението е идентично.Така че ако някой може да помогне ще бъде от полза и за двамата.
copce
Все си мисля да няма няко реленце за тези халогени и да е изпушило но кое и къде никой незнае но ще го мъча и ако намеря решение ще пиша а в последствие ми изчезна и дългия десен emoticon-0127-lipssealed.gif до вчера светеше днес ниъцки не е от крушката виждам се в чудо със светлините на горкия мергел
uBO
Май никой не ебава много многоо да пише в тоя форум и май сами ще трябва да си решаваме проблема
copce
Цитат(uBO @ Mar 17 2010, 10:47 PM) *
Май никой не ебава много многоо да пише в тоя форум и май сами ще трябва да си решаваме проблема

Дам но напоследък нямам никакво време да се заровя да търся а сега и реглажа на варовете избяга emoticon-0127-lipssealed.gif само съска какво стана с това Вито незнам и задната взе да дрънчи просто ..........
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.