Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: проблем с бус 209Д
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
pepino75
Колеги помагайте ако знаете някоя морга за части за 209Д .Ще съм ви много благодарен ,че днес ми се разказа играта от обикаляне а пък и едни цени ми обаждат все едно искам цял бус да купувам. kill_myself.gif
Joreto75
Обади се на Марио от Перник - 0876 438 583. Имат голям магазин за части на мерцедес нови и втора употреба. Миналата седмица ходих до там, че само те имаха една част която ми трябваше за буса, че новата беше много скъпа. Аз карам Вито, но предполагам, че и за твоята кола може да се намери това което търсиш там. Успех!

PS: Ако не го намериш на този телефон пусни името му в интернет и ще излезе.
dobrev1w1
Цитат(pepino75 @ Mar 10 2010, 08:15 PM) *
Колеги помагайте ако знаете някоя морга за части за 209Д .Ще съм ви много благодарен ,че днес ми се разказа играта от обикаляне а пък и едни цени ми обаждат все едно искам цял бус да купувам. kill_myself.gif

kakvo ti triabva?
milenium81
[quote name='pepino75' date='Mar 10 2010, 06:15 PM' post='148211']
[/quotМорга в гр.Елин Пелин всичко за товарни Мерцедеси 0878885590
pepino75
лостчето за мигачите и панта за плъзгащата врата
milenium81
[quote name='pepino75' date='Mar 12 2010, 04:54 PM' post='148411']
лостчето за мигачите и панта за плъзгащата врата
[/quote
Морга в гр.Елин Пелин всичко за товарни Мерцедеси 0878885590
imame gi tezi 4asti !!!
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.