Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Сбирка в Пловдив.
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
pippo
Здравейте, колеги.
Видях, че скоро имаше организирана сбирка, но на мен мястото кадето беше ми идваше далече, а и ЦЛК-то ми гори доста sign_mercedes.gif .
Та идеята ми беше ако не съм единствения ентосиаст от Пловдив, а има и други, да се организираме и да се съберем някаде да си побъбрим. Ще е много яко. В началото може да сме само двама, ама то така се почва.
Ако има и други навити освен мен, да пишат или тук или лс и ще се разберем кога и каде.
pippo
Няма ли съграждани ентосиасти?!?!?! sign_mercedes.gif
hansito
Цитат(pippo @ Mar 8 2010, 11:58 PM) *

Има колега ама не знаеш къде да търсиш.ЩЕ ти обясня то срещи има много отдавна ама тука не се споменават.
bobi87
Цитат(hansito @ Mar 19 2010, 10:08 PM) *
Цитат(pippo @ Mar 8 2010, 11:58 PM) *

Има колега ама не знаеш къде да търсиш.ЩЕ ти обясня то срещи има много отдавна ама тука не се споменават.

Здравейте! Би ми било интересно и аз да дойда на някоя от срещите. Търсих из форума, но не мога да намеря за място и час на среща. Ще се радвам да споделите тук!
Благодаря!
lovjiata
А ако някой знае за срещи във Варна да казва.
soul
Здравейте колеги, от доста време ме интересува тази тема, незанм къде и как да проверя кога правим срещи и къде
дайте пълно инфо за да се срешнем и на живо
благодаря ви
foxx-hubs
И аз сам за незнам каде ги правите срещите в Пловдив,но на лично мисля че някои може да сподели...............не само да се разминаваме по улиците и да се гледаме любопитно?
KLODIK
Наистина каде ли се събират колегите от Пловдив?
marinkata
Здравейте колеги! Наскоро се регнах във форума и попаднах на тази тема за срещите във П-в, но уви останах малко разочарован от това че не видях къде се събирате или кога! От 3г вече съм собственик на марката и ще ми е интересно да се срещна и с останалите почитатели на МВ tongue.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.