Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Анонсираха най-бързата версия на Maybach
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
penchev
Ако някой от вас не е виждал "батмобил" досега,ето го и него biggrin.gif
Много е зъл,има обаче много общо с линията СЛР-а отзад :huh:
Дали независимо от факта,че компанията е собственик на ексклузивната марка,не е ли редно моделите на Майбах да се различават качествено от тези на МБ ?
ALEXONE™

Концернът DaimlerChrysler предложи на потенциалните купувачи на луксозната лимузина Maybach нова, още по-мощна версия на возилото. Автомобилът носи името Maybach 57S. Пускането на новата версия била наложена от желанието на доста клиенти, за които мощността от 550 к.с. на базовия V12 битурбо двигател се оказва недостатъчна.

Maybach 57S е снабден с форсиран до 612 к.с. двигател, с какъвто е снабден и Mercedes-Benz CL 65 AMG. Максималният въртящ момент на мотора достига 1000Nm. От нула до сто километра новата версия ускорява за 5 секунди (с 0.2 секунди по-бързо от базовата).

Освен в двигателя, има промени и в окачването, които отговарят на по-голямото натоварване от по-мощния двигател. Промените във външния вид - нова решетка на радиатора, 20-цоловите колела и ексклузивните нови цветове ще са достъпни единствено за Maybach 57S.
ALEXONE™
А ето и филма за Maybach Maybach movie
Veni®

KPAHK
Dvigatelia e tochno 700 konia blink.gif

Specifications of the Maybach Exelero

Engine
Type: Twelve-cylinder V-engine with twin turbochargers
Displacement: 5,908 cmі
Power output: 515 kW/700 hp at 5,000 rpm
Max. torque 1,020 Nm at 2,500 rpm

Dimensions and weights
Wheelbase: 3,390 mm
Length: 5,890 mm
Width: 2,140 mm
Height: 1,390 mm
Fuel tank capacity: 110 l
Kerb weight: 2,660 kg
the unique vehicle reached a top speed of 351.45 km/h (FIA*-standard unit of measurement).
Fitibaldi
аз искам да видя филмчето, че от линка в темата не се отваря...
Dezki
отвратителен е като дизаин отзад и отпред, иначе отстрани изглежда добре ph34r.gif
Само Дизел
Цитат(KPAHK @ Feb 28 2006, 01:59 PM)
EXELERO ако не ме лъже паметта B)
имам даже и филмр като стане готов сайта ще го качим

Какъв филм, игрален ли?
Защото автомобилът (той е само един) скоро участва в един епизод от немски криминален сериал. В епизода, както обикновено имаше гонки, гърмежи, бомби и тнт. По телевизията имаше гневни коментари, че филмаджиите трябва са луди за да използват експлозиви в близост до такъв уникален автомобил. :huh:
ALEXONE™
Цитат(Само Дизел @ Feb 28 2006, 03:36 PM)
Цитат(KPAHK @ Feb 28 2006, 01:59 PM)
EXELERO ако не ме лъже паметта B)
имам даже и филмр като стане готов сайта ще го качим

Какъв филм, игрален ли?
Защото автомобилът (той е само един) скоро участва в един епизод от немски криминален сериал. В епизода, както обикновено имаше гонки, гърмежи, бомби и тнт. По телевизията имаше гневни коментари, че филмаджиите трябва са луди за да използват експлозиви в близост до такъв уникален автомобил. :huh:

Така е като се дублират темите ето сорса Maybach Exelero Movie
Veni®
"...Защото автомобилът (той е само един) "
на снимките са два
Само Дизел
Аз знам за един-единствен Maybach Excelero. Правен е по поръчка на Fulda, за реклама и за тестове на гуми.
Ако имаш предвид, че на една от снимките е без странични огледала, то е защото на писта понякога ги махат. С огледалата коефициента на въздушно съпротивление е 0.28, а без тях е 0.26. B)
Veni®
biggrin.gif номера не мина biggrin.gif
Действително е един, и действително разликата е в огледалата.
Това за Сх с и без тях не го знаех.
Страшен си.
PS Броя на бирите се увеличава експоненциално
Само Дизел
Абе с бирите не е толкова проста работата...

Проблемът е от областа на теоретичната математика.
Какво имам предивид?
Значи, ти имаш n бири за мен, аз имам m бири за теб. В задачата се пита - колко бира прави това?
Единият вариант е да извадим n от m и полученото число, като абсолютна стойност, да е броят на бирите за изпиване. По този начин обаче, съществува рискът сумата да е много близко до 0 и тогава лошо...
Вторият вариант е да съберем n и m и получената сума да изпием. Сещаш се обаче, че може да се получи число, трудно за поемане.
Та трябва да помислим...някъде на бира B)
tito_040477
Цитат(Само Дизел @ Mar 1 2006, 11:23 AM)
Вторият вариант е да съберем n и m и получената сума да изпием. Сещаш се обаче, че може да се получи число, трудно за поемане.

Ако случайно имате проблеми с поемането на бирата, свиркайте - ще помагам с удоволствие :P Имам известен стаж в тая област...
Veni®
Първия вариант безусловно отпада.
Втория звучи по-добре, ама то ако е само за m+n бири, то по-добре да не почваме въобще :-) (според вица за костенурките) biggrin.gif

По-конкретно казано - топката е в тебе
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.