Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: МР3 плейър към СД в цлк 200 компресор в208 2001 година
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
icoto1
въпроса ми е следния. Мога ли да сложа по някакъ начин 3,5мм изход на оригиналното СД на цлк в208 след 2001 със новия компютър?
Liloff
Kaкъв нов компютър? За какво говориш?
Кажи кой модел ти е Бекер-а.

Принципно, отговорът е: "ДА", може по няколко начина без оглед модела.
Някои от Бекер моделите имат вход за AUX, по-старите нямат.
До колкото съм чел по руските/английските форуми, има и оригинален парт номер от W209, който представлява просто кабел, който се извежда в жапката с 3.5мм букса.

Вариант 2, ако е стар модел, да си купиш от руснаците, но беше безууууууумно скъпо, понеже мъжката се гаврят с Бекер-а докато тръгне.

Вариант 3: най-добрия за мен е FM Modulator (не го бъркай с трансмитер). Представлява преходник, който се набива във входа на антената. Качеството е осезаемо по-добре от безжичния.

При всички случаи, Бекерите са много хубави плеъри, но са невероятно куци от към настройки.
icoto1
Става дума за оригиналното СД на ЦЛК
не знам кои модел е но знам че мога да го вържа за 10 СД чейнджър чете само обикновенните СД-та и като цяло това е което знам...свети в оранжево.. или поне така си мисля... идеята е че не ми се дават 180 лева за някаква шашма за да сменя и СДто със такова сони и да работят копчетата от волана smile.gif bb.gif

идеята ми е как да разбера дали имам такъв АУХ изход или не? ако трябва ще го снимам но не ми се иска да разглобявам...
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.