icoto1
Feb 10 2010, 10:16 PM
въпроса ми е следния. Мога ли да сложа по някакъ начин 3,5мм изход на оригиналното СД на цлк в208 след 2001 със новия компютър?
Liloff
Feb 23 2010, 01:05 PM
Kaкъв нов компютър? За какво говориш?
Кажи кой модел ти е Бекер-а.
Принципно, отговорът е: "ДА", може по няколко начина без оглед модела.
Някои от Бекер моделите имат вход за AUX, по-старите нямат.
До колкото съм чел по руските/английските форуми, има и оригинален парт номер от W209, който представлява просто кабел, който се извежда в жапката с 3.5мм букса.
Вариант 2, ако е стар модел, да си купиш от руснаците, но беше безууууууумно скъпо, понеже мъжката се гаврят с Бекер-а докато тръгне.
Вариант 3: най-добрия за мен е FM Modulator (не го бъркай с трансмитер). Представлява преходник, който се набива във входа на антената. Качеството е осезаемо по-добре от безжичния.
При всички случаи, Бекерите са много хубави плеъри, но са невероятно куци от към настройки.
icoto1
Apr 6 2010, 04:28 PM
Става дума за оригиналното СД на ЦЛК
не знам кои модел е но знам че мога да го вържа за 10 СД чейнджър чете само обикновенните СД-та и като цяло това е което знам...свети в оранжево.. или поне така си мисля... идеята е че не ми се дават 180 лева за някаква шашма за да сменя и СДто със такова сони и да работят копчетата от волана

идеята ми е как да разбера дали имам такъв АУХ изход или не? ако трябва ще го снимам но не ми се иска да разглобявам...