Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Фар за Цлк W208!
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
pippo
Здравейте, колеги!
Имам едно малко глупаво питане и искам предварително да се извиня.
Една сутрин, когато се събудих и отидох до колата съвсем случайно забелязах, че стъклото на левия фар е счупено. Качих се в колата светнах фаровете - всичко си е ОК. Светят си съвсем нормано (къси, дълги, мигачи).
Та въпроса ми е дали се продават само стъкла за фаровете, за да мога мога да си купя две и да ги сменя за да са еднакви. Не ми се сменя цял фар, като се има в предвид, че мойте са с ксенон и ще ми излезе доста солено.
Надявам се на бързи отговори. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
ivoo
Виж тук дали нямя дя ти помогнат http://www.autohop.bg/services-provider-11440.html
StefanB
Колега, имам два фара от 203 (май са същите като форма), но не са ксенон, 2002 год. И на двата са излетели при удар, съответно са им счупени щипките, ушите по корпуса, на едното рефлектора дрънчи вътре, но стъклата са здрави (ако са стъкла, на мен ми изглеждат пластмасови, прозрачни) . А може би на ксенона са стъклени, не знам , утре ще ги загледам... Провери си и ти, де, но ако ти върши работа и си от София, свиркай..
pippo
Цитат(StefanB @ Jan 31 2010, 01:21 AM) *
Колега, имам два фара от 203 (май са същите като форма), но не са ксенон, 2002 год. И на двата са излетели при удар, съответно са им счупени щипките, ушите по корпуса, на едното рефлектора дрънчи вътре, но стъклата са здрави (ако са стъкла, на мен ми изглеждат пластмасови, прозрачни) . А може би на ксенона са стъклени, не знам , утре ще ги загледам... Провери си и ти, де, но ако ти върши работа и си от София, свиркай..

Колега, колата ми е ЦЛК W208 и незнам дали ще станат. По принцип питах в един магазин и ми казаха, че има стъкла за Е класа W210, ама пък не ставали за ЦЛК-то.
es500
стават замо от 210 ка след 99 т.е. модифицираната,от 203 -НЕ,ксенос стъклата са малко по различни така че ще ти е трудно да намериш втора употреба(ако ксенона е оригинал) знам къде има цлк на части но не знам дали фаровете им имат ксенон ако искаш ги питай-0896 104 899
spartanec
Цитат(pippo @ Jan 31 2010, 07:08 PM) *
Цитат(StefanB @ Jan 31 2010, 01:21 AM) *

Колега, колата ми е ЦЛК W208 и незнам дали ще станат. По принцип питах в един магазин и ми казаха, че има стъкла за Е класа W210, ама пък не ставали за ЦЛК-то.

колега имам каквито търсиш....2ра употреба..
Liloff
Сигурни ли сте че фаровете от W210 стават, че съм 99% сигурен че са различни.
Само стъклото (в случая пластмасата за жалост) не съм намирал да се продава отделно, иначе веднага ще сменя на моите.
Тази кола без каско ли я караш?
Можеш да монтираш ксенонови крушки от китайски комплект без да се налага да се преправя инсталацията.
pippo
Цитат(Liloff @ Apr 15 2010, 03:20 PM) *
Само стъклото (в случая пластмасата за жалост) не съм намирал да се продава отделно, иначе веднага ще сменя на моите.
Можеш да монтираш ксенонови крушки от китайски комплект без да се налага да се преправя инсталацията.

Колега, аз я карам с каско и ми смениха целия фар, защото някакви щипки се били прецакали и не можело да се оправят. Ксенона си бачка и всичко е ок. Но другия фар си е стария и има разлика между двата и затова искам само стъкло за стария. Май, май наистина няма, но мисля че има решение - полиране. Вие какво мислите по въпроса?
icoto1
Цитат(pippo @ Apr 19 2010, 11:12 PM) *
Цитат(Liloff @ Apr 15 2010, 03:20 PM) *

Колега, аз я карам с каско и ми смениха целия фар, защото някакви щипки се били прецакали и не можело да се оправят. Ксенона си бачка и всичко е ок. Но другия фар си е стария и има разлика между двата и затова искам само стъкло за стария. Май, май наистина няма, но мисля че има решение - полиране. Вие какво мислите по въпроса?

днес бях да си купя стоп и попаднах на цяла кола smile.gif
иди срещу ОМВ които е между бистришко и симеоновско шосе най вероятно има каквото ти трябва smile.gif
CLK 320
Колеги,
някой да е попадал на W209 на части?
USA
Колеги и аз да попитам за стопа единия изглежда замъглен от вътре все едно е пластмасов....това оправя ли се?
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.