Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Квалификация
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Formula 1
Veni®
Утре Кими стартира 5-ти, Майкъл - 6-ти

Pos No Driver Team Q1 Q2 Q3

1 1 Fernando Alonso Renault 1:44.128 1:43.951 1:44.360

2 2 Giancarlo Fisichella Renault 1:44.378 1:44.336 1:44.992

3 11 Rubens Barrichello Honda 1:47.072 1:45.288 1:45.503

4 12 Jenson Button Honda 1:45.809 1:44.662 1:45.503

5 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:44.909 1:45.622 1:45.754

6 5 Michael Schumacher Ferrari 1:47.366 1:45.660 1:45.775

7 4 Pedro de la Rosa McLaren-Mercedes 1:44.808 1:45.095 1:45.877

8 16 Nick Heidfeld Sauber-BMW 1:46.249 1:45.055 1:46.053

9 17 Robert Kubica Sauber-BMW 1:46.049 1:45.576 1:46.632

10 15 Robert Doornbos RBR-Ferrari 1:46.387 1:45.747 1:48.021

11 21 Scott Speed STR-Cosworth 1:46.222 1:45.851

12 14 David Coulthard RBR-Ferrari 1:45.931 1:45.968

13 6 Felipe Massa Ferrari 1:47.231 1:45.970

14 20 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 1:45.564 1:46.172

15 9 Mark Webber Williams-Cosworth 1:48.560 1:46.413

16 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 1:47.535 1:47.419

17 7 Ralf Schumacher Toyota 1:48.894

18 8 Jarno Trulli Toyota 1:49.098

19 19 Christijan Albers MF1-Toyota 1:49.542

20 18 Tiago Monteiro MF1-Toyota 1:49.903

21 22 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:50.326

22 23 Sakon Yamamoto Super Aguri-Honda 1:55.560
neichev
За Шумахер тези няколко състезания са много важни и той ще направи всичко по силите си да спечели 8-ма титла....но както се вижда едва ли ще му е лесно предвид конкуренцията.... ohmy.gifk:
Успех на всички тимове и пилоти :welldone:
sky
Определено ще е интересна wink.gif
W123
Бе като го гледам днеска Шуми с тия Бриджстоун-ки,при положение че само той успя да се задържи на тая вода с тия гуми,искренно се надявам утре да спечели,въпреки че според коментарите Китай не му е най-голямата слабост :huh:
W123

hooray hooray hooray hooray hooray
ALEXONE™
Цитат(W123 @ Oct 1 2006, 11:03 AM)

hooray hooray hooray hooray hooray

Леле Бате тамън започна да ми ставаш идол и отново изцапа пейзажа :evil:
Кво ферари кво Пиле Аууууууууууууу
Предател, Ферарист,Антихрист :yahoo: slap boxing
hektor
И пак мерца се строши :help:
neichev
Ееее пак голям късмет има Райконен....само 19 обиколки и .... :evil:
Иначе браво на Ферари и най-вече на Шумахер...който за 1 път в кариерата си спечели Гранд При на Китай....сега стана наистина интересно с Алонсо имат по равно точки...само 2 състезания остават....гледайте ohmy.gifk:
W123
Цитат(ALEXONE™ @ Oct 1 2006, 06:34 PM)
Предател, Ферарист,Антихрист :yahoo:  slap  boxing

Eeee...
Mи то от край време съм си фен на Ферари...Още откогато двигателите им гърмяха на всеки старт.А и немога да си кривя душата-Шумахер си стана шофьор-легенда.
Откато Шуми отиде в Маранело,и колите си оправиха,и бюджет си имат хората.
А на днешната гонка се видя че екипа на Ферари има изключителна преценка за сътояние на трасето,атмосферни влияния,настройки по колата,точна и перфектна оценка на момента за смяна и подбора на гуми... Найстина професионален екип.
Ако този пилот беше в отбора на Мерцедес,то тима нямаше да има равен.
Все пак не съм фанатично настроен към определени пилот или марка.
Ако Макларън-Мерцедес направят такъв екип с такива пилоти,просто няма начин да не ми завладеят сърцето.

Е, най ме изкефи на днешния старт BMW-хихихик... какви ливади :yahoo:

:FlagMB: :FlagMB: :FlagMB:
ALEXONE™
Цитат(W123 @ Oct 1 2006, 10:14 PM)
Цитат(ALEXONE™ @ Oct 1 2006, 06:34 PM)
Предател, Ферарист,Антихрист :yahoo:  slap  boxing

Eeee...
Mи то от край време съм си фен на Ферари...Още откогато двигателите им гърмяха на всеки старт.А и немога да си кривя душата-Шумахер си стана шофьор-легенда.
Откато Шуми отиде в Маранело,и колите си оправиха,и бюджет си имат хората.
А на днешната гонка се видя че екипа на Ферари има изключителна преценка за сътояние на трасето,атмосферни влияния,настройки по колата,точна и перфектна оценка на момента за смяна и подбора на гуми... Найстина професионален екип.
Ако този пилот беше в отбора на Мерцедес,то тима нямаше да има равен.
Все пак не съм фанатично настроен към определени пилот или марка.
Ако Макларън-Мерцедес направят такъв екип с такива пилоти,просто няма начин да не ми завладеят сърцето.

Е, най ме изкефи на днешния старт BMW-хихихик... какви ливади :yahoo:

:FlagMB: :FlagMB: :FlagMB:

Евалата allhail.gif Пилето е много добър пилот но го мразя от момента в който прецака Деймън Хил а после се опита и Вилниоф да избута :offtopic:
ALEXONE™
Цитат(hektor @ Oct 1 2006, 08:33 PM)

Мда макар да съм фен на АйсМен почвам, да се кефя как ще се троши Ферарито от догодина blink.gif
pavloff
Фен съм на Шумахер.Може по характер да не е светец, но като пилот шапка му свалям.Радвам се, че имам възможността да проследя кариерата му на пилот в реално време.Защото Шумахер за Ф1 е като Пеле за футбола.За догоди на смятам, че Ферари ще има спад, тъй като Кими непритежава в такава висока степен способността да комуникира с инженерите по подготовка на болида.Шумахар това го владаее до съвършенство.Очаквам Макларан-Мерцедес да има огромен напредък, защото Алонсо е следващият пилот, който притежава това качество и знае как да работи с екипа.Дано се е научил от Бриаторе на перфектна тактика.
Само Дизел
Цитат(Veni® @ Sep 30 2006, 10:06 AM)

Абе все се каня да те питам. Що му викаш Майкъл на човека, като той си е Михаел?
Veni®
Цитат(Само Дизел @ Oct 2 2006, 10:59 AM)
Цитат(Veni® @ Sep 30 2006, 10:06 AM)

Абе все се каня да те питам. Що му викаш Майкъл на човека, като той си е Михаел?

rolleyes.gif
Ха де ...
не мога да ти отговоря
просто тука коментаторите така го спелуват - абсолютно по инерция и аз..
като сетя що приказки се изприказваха и за БариЧело или БариКело - не можаха да ме убедят в правилноста на кое да е от двете произношения...

Въпреки това , интересно се развиха нещата
и потвърдиха моята идея за Ф1 като част от световната конспирация wink.gif

Просто това изравняването на точките на MS и FA , третото неслучайно място на Фисикела ме навеждат на прогнозата , че в Япония по някакъв начин ще се запази този равен брой точки - вероятно с колизия между двамата или едновременното им отпадане...
и всичко ще се реши в Бразилия - с всички поризтичащи последици

и най-вероятно Шумахер ще бъде награден със шампионската титла -
IMHO
sky
Цитат(ALEXONE™ @ Oct 2 2006, 08:58 AM)
Цитат(hektor @ Oct 1 2006, 08:33 PM)

Мда макар да съм фен на АйсМен почвам, да се кефя как ще се троши Ферарито от догодина blink.gif

И аз съм голям фен на Кими,но се надявам така да е и с Ферари
W123
Цитат(Veni® @ Oct 2 2006, 11:10 AM)
...и най-вероятно Шумахер ще бъде награден със шампионската титла -
IMHO

Еми редно е да си го изпратим като легенда.Дори и Алонсо да има възможността да спечели този шампионат,мисля че колкото и да му е криво ще трябва да отстъпи 1-вото място на Шуми.Бъдещето е пред него,и като гледам той ще налага новата мода в F1.
Надявам се след "пенсията" на Пилето на подиума да се появи достоен негов заместник ohmy.gifk:
Capt.Vimes
Цитат(W123 @ Oct 2 2006, 08:44 PM)
Цитат(Veni® @ Oct 2 2006, 11:10 AM)
...и най-вероятно Шумахер ще бъде награден със шампионската титла -
IMHO

Еми редно е да си го изпратим като легенда.Дори и Алонсо да има възможността да спечели този шампионат,мисля че колкото и да му е криво ще трябва да отстъпи 1-вото място на Шуми.Бъдещето е пред него,и като гледам той ще налага новата мода в F1.
Надявам се след "пенсията" на Пилето на подиума да се появи достоен негов заместник ohmy.gifk:

Хил, Вилньов, а сега е наред Алонсо, така ли? :angry:

А иначе, че Ферари и Шумахер са голям отбор не може да се отрече. И аз се радвам, че го гледам отдавна, че иначе сигурно щях да съм някой заблуден шумахерист. kill_myself.gif wink.gif
W123
Цитат(Capt.Vimes @ Oct 6 2006, 09:56 PM)
Хил, Вилньов, а сега е наред Алонсо, така ли?  :angry:

Еммииии... май натам отиват работите :huh:
Capt.Vimes
Кими тактично се изтегли назад да не участва в мелето, че ако стане нещо с негово участие...
sky
Цитат(Capt.Vimes @ Oct 7 2006, 01:53 PM)
Кими тактично се изтегли назад да не участва в мелето, че ако стане нещо с негово участие...

Дано поне има късмет и завърши състезанието :FlagMB:
neichev
До колкото разбрах утре Маса 1-ви Пилето 2-ри друго незнам!
7:30 сутринта почват!
Успех на всички! :FlagMB:
W123
slap
Язък за Шуми
:evil:

Но браво за Кими и за Мерцедес.Невярвах че точно на Сузука двигателя ще издържи. БРАВО ohmy.gifk:
ALEXONE™
Ха и Ферарито можело да изпуши :yahoo:
Но шапка му свалям на Пилето егати и психиката има :welldone:
pavloff
Жалко за Шуми и Ферари. Такова подобно отпадне не им се е случвало от сезон 2001 г., но и това го има в играта. Лошото е че, стана на прага на нещо което щеше да бъде сензационно /8-ма титла на един пилот в Ф1/.Смятам, че това няма да се повтори за дълги години.Все пак има и нещо реално в това отпадане.Като си спомня отпадането на Алонсо и 2 състезания с тази прословута задна дясна гайка. Ако пък беше станал Шуми 8-ми път световен шампион щяха да говорят, че всичко е нагласено.Май така стана по-добре и 7 титли не лошо.
ALEXONE™
Цитат(pavloff @ Oct 9 2006, 10:59 AM)
Жалко за Шуми и Ферари. Такова подобно отпадне не им се е случвало от сезон 2001 г., но и това го има в играта. Лошото е че, стана на прага на нещо което щеше да бъде сензационно /8-ма титла на един пилот в Ф1/.Смятам, че това няма да се повтори за дълги години.Все пак има и нещо реално в това отпадане.Като си спомня отпадането на Алонсо и 2 състезания с тази прословута задна дясна гайка. Ако пък беше станал Шуми 8-ми път световен шампион щяха да говорят, че всичко е нагласено.Май така стана по-добре и 7 титли не лошо.

Мда така си е и май най вярното е в твоя подпис ха ха ха
pavloff
ALEXONE нали знаеш около какво се върти света пари и ...... Лошото е, че не само този спорт, а и много други спортове ги превърнаха в машини за пари и перачници за такива.Това не е дорбе за самия спорт и спротистите.Какво да се прави в такива времена живеем.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.